IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
    Знам, че си им номер 1 фен, майтапче.

Много се надявах и аз на спад навън, харесал съм си дреболии, но за сега на БФБ е по - добре, не само от към дивидентна доходност.
    Хъх - все още навън има по-секси дивидентни компании от тукашните - ако не броим бай Жабок.

Иначе аз сигурен, че спекулантите рано или късно ще намерят начин да ударят пазарите - мене ми стига спад на слузестите компании (вярвам ще има, ако слузта падне под 40 кинта), щото искам основно там да се напапам.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха - да, бе: и каква хубост навън ще ми носи по над 11% дивидентна доходност? Аз искам още да си купувам, ти казваш, че продавам... даже с тая цена се изкушавам да си продам облизвациите предварително, та да си купя акции - защото после 4.70 трудно достижима цена ще е - ного хора парите от облизвациите ще вземат в акции да ги нагрухтят.

Да не говорим, че пазарите навън, проклетидаса, нагоре тръгнаха, само падащите цени на слузта дават надежда.
      Знам, че си им номер 1 фен, майтапче.

Много се надявах и аз на спад навън, харесал съм си дреболии, но за сега на БФБ е по - добре, не само от към дивидентна доходност.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• странна работа... кой и защо би продал на 4.7 без да има даден дивидент о.О така не е ли 100% на минус?

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
          Упорито се продават 6SOP на 4.70, веднага щом излезе желаещ бива изпълнена поръчката.

Импе, да не напускаш Жабоците и да купуваш Даймлер или някоя друга хубост навън?
          Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха - да, бе: и каква хубост навън ще ми носи по над 11% дивидентна доходност? Аз искам още да си купувам, ти казваш, че продавам... даже с тая цена се изкушавам да си продам облизвациите предварително, та да си купя акции - защото после 4.70 трудно достижима цена ще е - ного хора парите от облизвациите ще вземат в акции да ги нагрухтят.

Да не говорим, че пазарите навън, проклетидаса, нагоре тръгнаха, само падащите цени на слузта дават надежда.

Коментар

• Упорито се продават 6SOP на 4.70, веднага щом излезе желаещ бива изпълнена поръчката.

Импе, да не напускаш Жабоците и да купуваш Даймлер или някоя друга хубост навън?
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Е: гласувахме матуритетът, облизвационерите ще си получат сухичкото (главница + последна лихвица) на 13-ий другият месец.
              Екстра

Коментар

• Е: гласувахме матуритетът, облизвационерите ще си получат сухичкото (главница + последна лихвица) на 13-ий другият месец.

Коментар

• Днес някой ще идва ли на финалното сборище на облизвационерите - или сам ще си правя такова?

Коментар

• Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
                    Няма я .
                    Коментари за отчета? Виждам че Юг Маркет и фонд на Елана са купували привилегии. Иначе както каза импето е възможно да чукнем 1.5 КБ печалба за тази година.
                    Toва в Македония е старо .
                    Не забравяй ,че в края на годината трябва да се платят облигациите.
                    Текущите пасиви са намалели с 1 млн, но все още са над 1,5 КБ - т.е. може и да няма печалба.
                    Все пак не знам как ще я осчетоводят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                      инвазията в македония ще я видиш ли в отчета
                      Няма я .
                      Коментари за отчета? Виждам че Юг Маркет и фонд на Елана са купували привилегии. Иначе както каза импето е възможно да чукнем 1.5 КБ печалба за тази година.
                      Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Първоначално изпратено от dao.dy.dzin Разгледай мнение
                        Колегата Кацов вероятно не е запознат с политиката на дружеството и не знае че малко неща се вадят на показ , което обяснява 'празнотата' в офисите на жабока.
                        инвазията в македония ще я видиш ли в отчета
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Всъщност това бе една от най-малко обезценилите се акции през Осма-Девета.... то и нямаше как акция, плащаща 75 стинки дивидент, да падне до 1.18....
                          Колегата Кацов вероятно не е запознат с политиката на дружеството и не знае че малко неща се вадят на показ , което обяснява 'празнотата' в офисите на жабока.
                          Този който е безпристрастен вижда безпределното , който е пристрастен вижда пределното - дао дъ дзин

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
                            Много си права 2009 год да уточня времето когато е била около 3+ лв..След това е започнала да се покачва и так. На да припомням ли, че след 2008 год. всички се сринаха като от небето и не бяха само те дето се обезцениха. Нека си спомним Хима, ПИБ, Зрънчо и други значителни компании.Да не изброяваме и други.
                            Всъщност това бе една от най-малко обезценилите се акции през Осма-Девета.... то и нямаше как акция, плащаща 75 стинки дивидент, да падне до 1.18....

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                              113 от проспекта, преди бяха повече
                              114 трябва да са към 30.06.2016г.
                              Към 30.09. би трябвало да са вече над 120 обекта от които мисля поне един закупен конкурент без да смятам инвазията в Македония. Това е по мои сметки.
                              Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
                                Много си права 2009 год да уточня времето когато е била около 3+ лв..След това е започнала да се покачва и так. На да припомням ли, че след 2008 год. всички се сринаха като от небето и не бяха само те дето се обезцениха. Нека си спомним Хима, ПИБ, Зрънчо и други значителни компании.Да не изброяваме и други.
                                http://zaloznakuka.mk/

Коментар

Working...
                                X