IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
    Хеехехе... Тука продавачите набалончиха и като видяха, че няма кой да им купи на завишените цени се кашираха... Пътя под 5 лева е отворен...
    аз продавачи не виждам, но ти явно гледаш някоя друга позиция...

много сте ми елементарни разни кандидат милионери, като започнете да спамите по темите с подобни мнения.

то ако със спамене ставаше цената щеше до 1 лв да иде

за някои хора все още сме пролетта на 2009 ...да ама не 2011 сме !

успех в спаменето
    не се надявай на 4.хх, защото не знаеш колко такива като мен ще те надцакат на 5.хх .. ако излязат добри пакети.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Е защо да го правя, като и на 4.хх да сложа пак ше си взема до месец два...
      Тогава сложи на 3, така и така няма да вземеш в близките няколко години.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
        Най-добре си промени поръчката от 5 на 6 лв
        Е защо да го правя, като и на 4.хх да сложа пак ше си взема до месец два...

Коментар

Хеехехе... Тука продавачите набалончиха и като видяха, че няма кой да им купи на завишените цени се кашираха... Пътя под 5 лева е отворен...
          Най-добре си промени поръчката от 5 на 6 лв

Коментар

• Хеехехе... Тука продавачите набалончиха и като видяха, че няма кой да им купи на завишените цени се кашираха... Пътя под 5 лева е отворен...

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
              5 лева..искам да го видя това/?
              Внимавай, какво си пожелаваш!
              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                5 лева..искам да го видя това/?
                Ех мечти момински ....и миражи тоже
                Аз лично в края на март я виждам на 7 лв
                И 10 %, му се виждат на някой малко ...да идат да видят колко са депозитите Април - Май в коя да е БАМКА

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• 5 лева..искам да го видя това/?
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Хоп... Изскочи продавача... Следващата седмица свличане до 5 лв.

Даже му се чудя на тоя купувач на 6те лева...
                    Last edited by Ivkoo; 17.02.2011, 13:52.

Коментар

• Абе да не вземе да докараме акцията до 10 лв. за бройка до края на годината...
                      Някак си все по-рално започва да ми се струва...
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Това е педалски вариант за привилегированите, защото първо - цитирам - "оставя да гонят" т.е. другите акции пак биха били по-скъпи (донесли са по-голяма капиталова печалба) и второ - пак гушват дивидентчето, а в компанията се изсмуква кеша, който би могъл да се използва за още заложни къщи. Затова казах, че би било педалска история - прецаканите ще сме ние с привилегированите. Не е препоръка, имам акции
                        до 2016г ако сме акционери, ще вземаме по 0.75лв дивидент, нито повече, нито по-малко/не виждам никаква вероятност за фалит/, след това сме едно и аз като теб искам да вземам повече, ама няма и кат няма, поне да не ги взимат другите и 2016 хоп да се включим - това няма да се случи , но поне като вземат голям дивидент ще рефлектира върху цената,
                        споко, цена от 10лв не е мираж, а близко бъдеще

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                          по памет май към 1.30-1.40 излизаше за обикновенните - дори и целият да си го раздадат/тъй мисля че ще направят/, ефекта ще е, че под 10-12лв, предлагане няма да има, а за привилигерованите остава само да гонят
                          Това е педалски вариант за привилегированите, защото първо - цитирам - "оставя да гонят" т.е. другите акции пак биха били по-скъпи (донесли са по-голяма капиталова печалба) и второ - пак гушват дивидентчето, а в компанията се изсмуква кеша, който би могъл да се използва за още заложни къщи. Затова казах, че би било педалска история - прецаканите ще сме ние с привилегированите. Не е препоръка, имам акции
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Дано ги изравнят, защото става педерастка история - на непривилегированите - двойно по-голям дивидент от привилегированите, които им снесоха чисти милионки на IPO, за да могат да ги развъртят на бизнес. А после се оказа, че за миналата година си раздадоха дивидента на себе си.
                            Че защо? Ако обикновените са ти по-сгодни, купи си от тях !!!
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                              Миналата година дадоха двойно повече при обикновените, защото през 2009 не им бяха дали нищо. Та искаха да изравнят нещата. Поне аз не смятам, че тая година дивидента за обикновените ще е много по-голям от 75 стотинки.
                              по памет май към 1.30-1.40 излизаше за обикновенните - дори и целият да си го раздадат/тъй мисля че ще направят/, ефекта ще е, че под 10-12лв, предлагане няма да има, а за привилигерованите остава само да гонят

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                                Миналата година дадоха двойно повече при обикновените, защото през 2009 не им бяха дали нищо. Та искаха да изравнят нещата. Поне аз не смятам, че тая година дивидента за обикновените ще е много по-голям от 75 стотинки.
                                Дано ги изравнят, защото става педерастка история - на непривилегированите - двойно по-голям дивидент от привилегированите, които им снесоха чисти милионки на IPO, за да могат да ги развъртят на бизнес. А после се оказа, че за миналата година си раздадоха дивидента на себе си.
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X