If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз мисля че преди конверсията на привилегированите по обикновените ще има тлъст дивидент от сорта на 2-3 лева и така ще се изчисти разликата, не ги мисли мажовците ма ко да ги правя тия пари вече, сичко ми изкупихте пък на форекса се уших 1400 лева и ся ще си ги избивам година-две ако изобщо ги избия някога, там няма да вкарвам повече... тука и тия бързи кредити дето навлизат лавинообразно трябва се следят - могат да отхапят от бизнеса
Сега - докато плациках - сетих се как Седма година туканка във форумът разни хора продаваха запасите си от жълто - пръстени, ланци и т.н., та да си купуват акции... след две години сигурно са се чувствали ного-ного терсене...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Аз мисля: ного компании яко нацакаха сосно дивиденти - и сега хората се чудят де да наместят - реинвестират един вид.
Ама като свръшат дивидентите - цените като нищо ще се поспихнат. Затуй засега ще карам полечка ще покупувам по малко дето е сгодно - въобще - намислил съм де да наместя сухото.
тука има и друг момент - общото събрание може да не е август както сега ами там юни ли кога както си го правят обикновено - един вид дивидента може да е след 10 месеца не след 12
миналата година имаше еларг, който е купувал жабоци се е минал, е ся кат няма вече опряхме до жабите то впрочем индекса бие еларга де... абе сичко фърчи нагоре
Аз мисля: ного компании яко нацакаха сосно дивиденти - и сега хората се чудят де да наместят - реинвестират един вид.
Ама като свръшат дивидентите - цените като нищо ще се поспихнат. Затуй засега ще карам полечка ще покупувам по малко дето е сгодно - въобще - намислил съм де да наместя сухото.
миналата година имаше еларг, който е купувал жабоци се е минал, е ся кат няма вече опряхме до жабите то впрочем индекса бие еларга де... абе сичко фърчи нагоре
Импе, да не земе и тука да стане като при МЦХ-то ....
Може, Пипбелов - може.
В последните 18 месеца наблюдавам всякакви безумия. Миналата година борсата тръгна да се срива преди дивидентите. Сега тръгна да скача след дивидентите.
Ето и тук - като се сметне и дивидентът, все едно съм продал на 6.2 кинта. Любовното послание пък стана истински балоняк.
Но хубавото е, че:
А/ И от двете компании съм спечелил толкова сосно, че мога с чиста участ да ги избягам и
Б/ имам варианти къде да налея сухото... дори сега си смятам какво да пазарувам и даже не ми стига...
Апропо - случи се нещо уникално за мен от доста години: Златният Жабок вече не ми е лидерска акция. Направо се чувствам странно. Всъщност лидерско ми е сухото, което също е странно.
Коментар