IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имаме преведен дивидент...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola666 Разгледай мнение
      В случая не е ли абсурден фактът че обикновената акция е по-скъпа?
      Донякъде: аз по едно време имах около 111 прости акции, но ги шитнах.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• аз мисля че преди конверсията на привилегированите по обикновените ще има тлъст дивидент от сорта на 2-3 лева и така ще се изчисти разликата, не ги мисли мажовците ма ко да ги правя тия пари вече, сичко ми изкупихте пък на форекса се уших 1400 лева и ся ще си ги избивам година-две ако изобщо ги избия някога, там няма да вкарвам повече... тука и тия бързи кредити дето навлизат лавинообразно трябва се следят - могат да отхапят от бизнеса

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Я неговото кожа - кой ми зе акциите, бе?

Ми жив и здрав. Но за мен - абсурдно - колкото по-малко гарантирани дивиденти по привилегированите остават, толкова повече да расте цената.

В случая не е ли абсурден фактът че обикновената акция е по-скъпа?

Коментар

Ми жив и здрав. Но за мен - абсурдно - колкото по-малко гарантирани дивиденти по привилегированите остават, толкова повече да расте цената.

Май реши да си ги връщаш с 5 лв печалба

Коментар

• Предполагам "мача" няма да приключи през 2016-та и ще продължим да вземаме някакви стотинки дивидент.

Коментар

• Сега - докато плациках - сетих се как Седма година туканка във форумът разни хора продаваха запасите си от жълто - пръстени, ланци и т.н., та да си купуват акции... след две години сигурно са се чувствали ного-ного терсене...

Коментар

Аз мисля: ного компании яко нацакаха сосно дивиденти - и сега хората се чудят де да наместят - реинвестират един вид.

Ама като свръшат дивидентите - цените като нищо ще се поспихнат. Затуй засега ще карам полечка ще покупувам по малко дето е сгодно - въобще - намислил съм де да наместя сухото.
                  тука има и друг момент - общото събрание може да не е август както сега ами там юни ли кога както си го правят обикновено - един вид дивидента може да е след 10 месеца не след 12

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                    миналата година имаше еларг, който е купувал жабоци се е минал, е ся кат няма вече опряхме до жабите то впрочем индекса бие еларга де... абе сичко фърчи нагоре
                    Аз мисля: ного компании яко нацакаха сосно дивиденти - и сега хората се чудят де да наместят - реинвестират един вид.

Ама като свръшат дивидентите - цените като нищо ще се поспихнат. Затуй засега ще карам полечка ще покупувам по малко дето е сгодно - въобще - намислил съм де да наместя сухото.

Коментар

• миналата година имаше еларг, който е купувал жабоци се е минал, е ся кат няма вече опряхме до жабите то впрочем индекса бие еларга де... абе сичко фърчи нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Импе, да не земе и тука да стане като при МЦХ-то ....
                        Може, Пипбелов - може.

В последните 18 месеца наблюдавам всякакви безумия. Миналата година борсата тръгна да се срива преди дивидентите. Сега тръгна да скача след дивидентите.
                        Ето и тук - като се сметне и дивидентът, все едно съм продал на 6.2 кинта. Любовното послание пък стана истински балоняк.

Но хубавото е, че:
                        А/ И от двете компании съм спечелил толкова сосно, че мога с чиста участ да ги избягам и
                        Б/ имам варианти къде да налея сухото... дори сега си смятам какво да пазарувам и даже не ми стига...

Апропо - случи се нещо уникално за мен от доста години: Златният Жабок вече не ми е лидерска акция. Направо се чувствам странно. Всъщност лидерско ми е сухото, което също е странно.

Коментар

:
                          Импе, да не земе и тука да стане като при МЦХ-то ....

Коментар

• Я неговото кожа - кой ми зе акциите, бе?

Мечкова - Дуче на немангалите.

Коментар

Ми живи и здрави, бе....

пу-пу.

А аз ще бъда велик Дуче.
                              Какъв ти велик Дуче, Императоре, Дуче на мангалите ли ? "човекът каза - чакай малко". Събирай кинти за кебапчета

Коментар

• Ми живи и здрави, бе....

пу-пу.

А аз ще бъда велик Дуче.

Коментар

Working...
                                X