а проспекта как може да се види
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Предполагам правото им на ликвидационен дял също се губи?
Може ли при това положение да се каже, че докато тези акции са собственост на самата компания, това ефективно повишава дела от компанията, който притежава всяка от останалите акции?
(т.е докато се притежават от самата компания и не са продадени отново, ефекта е същия, както ако са унищожени)
Мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениекогато дадено количество акции са обратно изкупени от компанията тези акции продължават ли да съществуват като акции?
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениеи ако продължават да съществуват изплащат ли се дивиденти за тях?
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениекой се възползва от правото им на глас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениеЗдравейте,
когато дадено количество акции са обратно изкупени от компанията тези акции продължават ли да съществуват като акции?
и ако продължават да съществуват изплащат ли се дивиденти за тях?
кой се възползва от правото им на глас?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗабравих да ви разкажа:
Вчера, докато си чаках влака на МС Вардар, рекох да се погъбаркам малко с онова нещо, дето с него човекът може да си плаща разни работи (знаете - едно такова червено с голям екран, дето му даваш пари (понякога си мисля, че вътре живее някое жуженце)) - и там има опция да се плаща и на София комерс - вероятно лихвички по кредитчета - това е добър ход, ама не зная доколко е популярно
ако дава - тогава ще стане
Коментар
-
Забравих да ви разкажа:
Вчера, докато си чаках влака на МС Вардар, рекох да се погъбаркам малко с онова нещо, дето с него човекът може да си плаща разни работи (знаете - едно такова червено с голям екран, дето му даваш пари (понякога си мисля, че вътре живее някое жуженце)) - и там има опция да се плаща и на София комерс - вероятно лихвички по кредитчета - това е добър ход, ама не зная доколко е популярноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Яйцата ще ги мътитте ли или ще ги пържитеПървоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа дано да дадат СФИ, а и М+С след 19 започват да снасят
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИ при мен също дойде
Чакам до края на седмицата и от Софарма имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеПотвърждавам, че и при мен дивидентът е наличен
Чакам до края на седмицата и от Софарма имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнениеБрей, много бързо. Супер.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
Коментар