IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
    Аз съм на карол, при мен ги няма още.
    И при нас още нищо няма, а и не мога да се свържа с ДВИ-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от firstcmt Разгледай мнение
      Някой от облигационерите получил ли си е купонното плащане (имам предвид дължимото на 13.06.2015)?
      Аз съм на карол, при мен ги няма още.

Коментар

• Купонно плащане

Някой от облигационерите получил ли си е купонното плащане (имам предвид дължимото на 13.06.2015)?

Коментар

• Импе заредиха ли лихвичките от облизвациите по сметките, че не съм си отварял платформата ?

Коментар

• Клиентите са ключа към печалбата

Първоначално изпратено от kacov Разгледай мнение
            Щом получавате дивидент няма как да не сте доволни и сте прави за себе си.Как се получава тази печалба от 122% лично аз не мога да разбера и обясня за себе си.Всеки един от вас може да отиде и да посети една заложна къща на София комерс(например на бул.Хр.Ботев -петте кьошета или на попа) помещение 2 на 2 , едно бюро и един служител и това е почти навсякъде.Ако приемем че се работи само със злато то на този пазар софия комерс нямам никакъв шанс-лидер при изкупуването е тавекс , който имат офис във всеки мол и дават цена която е непосилна за никой в българия и не случайно повечето заложни къщи си продават там златото.Ако говорим за залог на злато , то също софия комерс почти няма шанс при конкурентните вериги еврокомерс и доверие като нива на лихви и т.н. Остава печалбата да се формира от бързите кредити.Това е моето мнение и не ангажирам никой с него просто расъждавам на глас.
            Това мнение е на мислещ човек, но това не е типичния клиент, на която и да е заложна къща. Самата идея да се ползва заем от заложна къща, предполага профил на клиента, който е отчаян и всеяден, без никаква финансова култура, а много често и неграмотен. За съжаление има немалко такива. Тавекс имат много малко офиси, само в моловете и то в големите градове, така че в един по-малък град заложните къщи са единствения начин мургавите ни сънародници да продадат (не)ясно как придобитото злато, а и друга електроника, която са намери на пътя
            www.wavetrader.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Тази дама защо не е записала финансите в габровския, казват че там най-лесно подарявали диплома, едва после е търновския
              Ами питай я лично на 29-ий - ако имаш акции и пъкнеш де: ще ви запозная.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                И. Вачева: Ръстът на печалбата ни със 122% идва от оптимизация на дейността
                - http://www.investor.bg/imenata-na-bi...nostta-195585/
                Тази дама защо не е записала финансите в габровския, казват че там най-лесно подарявали диплома, едва после е търновския

Коментар

• Щом получавате дивидент няма как да не сте доволни и сте прави за себе си.Как се получава тази печалба от 122% лично аз не мога да разбера и обясня за себе си.Всеки един от вас може да отиде и да посети една заложна къща на София комерс(например на бул.Хр.Ботев -петте кьошета или на попа) помещение 2 на 2 , едно бюро и един служител и това е почти навсякъде.Ако приемем че се работи само със злато то на този пазар софия комерс нямам никакъв шанс-лидер при изкупуването е тавекс , който имат офис във всеки мол и дават цена която е непосилна за никой в българия и не случайно повечето заложни къщи си продават там златото.Ако говорим за залог на злато , то също софия комерс почти няма шанс при конкурентните вериги еврокомерс и доверие като нива на лихви и т.н. Остава печалбата да се формира от бързите кредити.Това е моето мнение и не ангажирам никой с него просто расъждавам на глас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Смятай около 12 дни след сборището, щото трябват и 2 дни за сетълмент.
                    Благодаря! И аз така ги пресметнах горе долу, но все пак да получа информация от опитен инвеститор.

Успех на всички.

Коментар

Tуканка с планираното обратно поне малко от малко може да се вдигне ликвидността..не е зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
                        Както разбирам има още 2 год. с дивидент по привилегированите. А коя е последната дата с право на дивидент за 2014?
                        Смятай около 12 дни след сборището, щото трябват и 2 дни за сетълмент.

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
                          Тази година не е последния дивидент. Има още невзети 2 дивидента
                          Тази година се взима дивидента от 2014-та. Оса е лятото обикновено.
                          Догодина (2016) се взима дивидента за 2015
                          Както разбирам има още 2 год. с дивидент по привилегированите. А коя е последната дата с право на дивидент за 2014?

Коментар

БРАВО НА ИРЕН И НА ЦЯЛАТА КОМПАНИЯ.

Коментар

• Добре, че посоката на печалбата се обърна, защото до скоро не вървяха на добре нещата и се бяхме втресли малко

Коментар

• И. Вачева: Ръстът на печалбата ни със 122% идва от оптимизация на дейността

Коментар

Working...
                                X