IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето колко си Трол- за миналата година дивидента ще се разпределя през тази година..Мисли малко преди да пишеш..Ти сам писа за 5 години 2 дивидента..Както виждаш и други ти го обесняват..И спри да тролиш с лични нападки..Значи не си следил, ама даваш акъл кой какво и къде да пише..

Коментар

• що се карате за 1дивидент не е лош тука, ама 2015 - ок, и после чак 2011 помежду тях лека празнина на нормалните акции... не е много добре това, ако имаше стабилен дивидент по-биха ме мотивирали да ги купя... но изпуснах далаверката с привилегированите)

кога ще има нови привилегировани тук дали някой знае :?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
        Троле, Чакам доказателствата за лъжите с факти..
        В тази тема излъга, че СК не са дали дивидент по обикновените акции миналата година. Цитита ти за това съм подчертал в червено няколко поста по-надолу. Другите ти постове не чета и не знам какво е положението там
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          много на дребно мислите това няма и 650 лева
          Няма как да мислиш тази акция на едро........... 300 К бройки по 4 кинта са 1,2 мио капитализация - спрямо общия протфейл на участниците процента е пренебрежителен

Коментар

• Възможно е при позитивни новини от събранието цените да се върнат на традиционните си нива от 5-5.50

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
              Вече има една оферта продава изтеглена (беше на 4.37 - 147 бройки). мисля че малко ще се преосмисли ситуацията от държащите акции тук.
              много на дребно мислите това няма и 650 лева
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Вече има една оферта продава изтеглена (беше на 4.37 - 147 бройки). мисля че малко ще се преосмисли ситуацията от държащите акции тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Импе, а по обикновените ще има ли, или пак не..
                  Киро, защо ги правиш тези простотии с манипулациите? Толкова са елементарни, че чак дразнят! Пускай си нещо за политика, Бойко и глобалната конспирация, но недей да говориш откровени лъжи! Само по обикновените акции са дали 2 лв. дивидент за последните 5 години. Ти колко искаш при цена на акция 5 лв.?!?!? 50, 100, 1000 ли, за да кажеш, че дават дивидент! Пусни някоя подбрана статийка как в БГ всичко се срива и не се занимавай с факти, че никак не ти се отдава, поне според мен.

Коментар

• Относно дивидента:

Всяка една от привилегированите акции, обект на увеличението на капитала на „София Комерс - Заложни Къщи” АД, чрез първично публично предлагане на „Българска фондова борса – АД”, гр. София, освен правата, присъщи на обикновените акции, дава привилегията на притежателя си да получи кумулативен гарантиран дивидент за 10-годишен период (2006 г. – 2015 г.), като размера на дивидента за всяка година е определен както следва:
                    - 2006 год. – 0.40 лева за акция;
                    - 2007 год. до 2015 год. – 0.75 лева за акция;
                    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Импе, а по обикновените ще има ли, или пак не..

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                        видно от данните, последният дивидент трябва да е 0,35 лв. на акция, защото 2007 г. са гласувани 0,4 лв. на акция

Някой да чака 0,75?
                        Марияне ,това не го разбрах .
                        Дивидента разпределен 2007г е 40 ст ,защото се отнася само за няколко месеца през 2006 г.
                        Дивидента ,който ще се гласува 2016 г е за цялата 2015 г и затова трябва да е 0,75 бруто.
                        Сайта Инвестор .бг е писал за това няколко пъти в началото на емисията.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                          видно от данните, последният дивидент трябва да е 0,35 лв. на акция, защото 2007 г. са гласувани 0,4 лв. на акция

http://www.investor.bg/companies/SOF...y/daily/1/max/

Някой да чака 0,75?
                          0.75 мисля, първият по - малък, останалите по 0.75. Ще погледна все пак проспекта отново, за да съм сигурен.
                          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• видно от данните, последният дивидент трябва да е 0,35 лв. на акция, защото 2007 г. са гласувани 0,4 лв. на акция

http://www.investor.bg/companies/SOF...y/daily/1/max/

Някой да чака 0,75?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Първо - колко значи един "пънкар" ?
                              Второ - колко % ще бъде дивидента от този пънкар всяка година?
                              петаче
                              Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Пръво - до около краят на март чакайте ново, редовно сборище - за да бъде снесен последният дивидентец.
                                Второ - по-после - новите привилегировани. Пригответе си по около един Пънкар за бройка.

И те така.
                                Първо - колко значи един "пънкар" ?
                                Второ - колко % ще бъде дивидента от този пънкар всяка година?

Коментар

Working...
                                X