If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами ако тези покупки са за сметка на клиент
какво да му откажат да му изпълнят поръчката защото са поемател на емисия?????????????????????
я дайте по-сериозно
да правим ПАРИ от БФБ????!!!????
Коментар
Anton Chigurh
Олеле боже какъв ти е пък проблема на тебе? Да не си хванал жена ти с любовника или просто имаш трудности с изплащането на репо кредита при така създалата се пазарна обстановка? По-спокойно.
Е този път не може да им се размине. По-нагло не можешха да го изиграят. Ако им се размине дребните инвеститори, като нас съвсем ще загубят доверие в институцията наречена КФН, защото поне аз в последните години не чувствам, че прилага ЗППЦК. Погледнете целите на закона:
Първоначално изпратено от ЗАКОН за публичното предлагане на ценни книжа
(2) Целта на този закон е:
1. (изм. - ДВ, бр. 86 от 2006 г.) осигуряване защита на инвеститорите в ценни книжа, включително чрез създаване на условия за повишаване на тяхната информираност за капиталовия пазар;
2. (изм. - ДВ, бр. 86 от 2006 г.) създаване на условия за развитието на справедлив, открит и ефективен капиталов пазар;
3. (изм. - ДВ, бр. 86 от 2006 г.) поддържане на стабилността и на общественото доверие в капиталовия пазар.
(3) (Нова - ДВ, бр. 86 от 2006 г.) Този закон не се прилага за емитирането, придобиването, изплащането, търговията и сделките с държавни ценни книжа, системите за регистрация и сетълмент с тях, регулирането на пазара на държавни ценни книжа и контрола върху сделките с тях, както и за другите финансови сделки, извършвани с цел управление на държавния дълг.
Николайчо
май трябва да четеш и съответно пйестнеш тук целите на ЗПЗФИ
а не на ЗППЦК
ама няма страшно никой не се е родил научен
чети повече
Коментар
Anton Chigurh
Е този път не може да им се размине. По-нагло не можешха да го изиграят. Ако им се размине дребните инвеститори, като нас съвсем ще загубят доверие в институцията наречена КФН. Надеждата умира и дано този път КФН ги сложи на мястото си.
Първоначално изпратено от ЗАКОН за публичното предлагане на ценни книжа
(2) Целта на този закон е:
1. (изм. - ДВ, бр. 86 от 2006 г.) осигуряване защита на инвеститорите в ценни книжа, включително чрез създаване на условия за повишаване на тяхната информираност за капиталовия пазар;
2. (изм. - ДВ, бр. 86 от 2006 г.) създаване на условия за развитието на справедлив, открит и ефективен капиталов пазар;
3. (изм. - ДВ, бр. 86 от 2006 г.) поддържане на стабилността и на общественото доверие в капиталовия пазар.
(3) (Нова - ДВ, бр. 86 от 2006 г.) Този закон не се прилага за емитирането, придобиването, изплащането, търговията и сделките с държавни ценни книжа, системите за регистрация и сетълмент с тях, регулирането на пазара на държавни ценни книжа и контрола върху сделките с тях, както и за другите финансови сделки, извършвани с цел управление на държавния дълг.
Не знам как я направиха тази преоценка на активите на ХЕС, като знам ЦЕНИТЕ на НИ В Ямбол ,които са толкова мизерни... имах лични дела след нова годинаи го мернах и хеса....стара сграда от татово време близо до гарата...,сигурно докарват от евтина работна ръка....
ИНАЧЕ ХЕС го харесвах преди увеличението и малко след това...
АМАН ОБАЧЕ ОТ ВЪТРЕШНО ИНФО....
Императоре аз живея повечето време от годината в Ямбол и да ти кажа като знам на какво прилича ХЕС-а,секси ще е последната дума за която бих се сетил ако трябва да го опиша тва предприятие-по скоро развалина ми идва на акъла....
Евала Евлоги
най-после някой да им отвори очите!
Първоначално изпратено от neee
СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е ЗАКУПУВАНЕТО ПРЕДИ СЕДМИЦА НА 6500 АКЦИИ НА 26 ЛЕВА ОТ РАЙФАЙЗЕН И ТОВА ЧЕ ТЕ СА ИЗБРАНИ ДА МЕНАДЖИРАТ УВЕЛИЧЕНИЕТО .......
МОЛЯ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ ОТГОВОРЕТЕ ПОДОБАВАЩО ....
mee по-добре попитай това Райфите те знаят точния отговор
пък може да ти помогнат да не задаваш въпроси повече ;-) ;-) ;-)
(все някой лев ще изкрънкаш да не ги топиш пред надзора ;-))
Императоре аз живея повечето време от годината в Ямбол и да ти кажа като знам на какво прилича ХЕС-а,секси ще е последната дума за която бих се сетил ако трябва да го опиша тва предприятие-по скоро развалина ми идва на акъла....
Не бяха ли Райфайзен банк тези, които купиха няколко по 3-4К преди дни?
ВЪПРОС КЪМ КФН :
СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е ЗАКУПУВАНЕТО ПРЕДИ СЕДМИЦА НА 6500 АКЦИИ НА 26 ЛЕВА ОТ РАЙФАЙЗЕН И ТОВА ЧЕ ТЕ СА ИЗБРАНИ ДА МЕНАДЖИРАТ УВЕЛИЧЕНИЕТО .......
МОЛЯ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ ОТГОВОРЕТЕ ПОДОБАВАЩО .... !
Въпросите в писмен вид надлежно внесени в КФН и ако си лично засегнат ще ти отговорят нещо от рода на: съгласно чл. тттттт, ал. тттттт във връзка с тттттттт и проведено тттттттт, установихме тттттттт. От което ще разбереш единствено, че служителите в КФН или са малоумници или вземат теб за такъв.
"Съветът на директорите на ХЕС АД взе решение капиталът на дружеството да бъде увеличен от 2 619 830 лева на 3 039 003 лева, чрез издаване на 419 173 броя обикновени, безналични, поименни акции с право на глас. " .И тези се изхитриха вместо да правят цилиндри ще пе4атат акции ама незнам дали останаха риби за хващане при толкова акули.Лошото при тези увели4ения е 4е дивидента ще става все по малък 5-6 ст на акция.
Не бяха ли Райфайзен банк тези, които купиха няколко по 3-4К преди дни?
ВЪПРОС КЪМ КФН :
МОЛЯ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ ОТГОВОРЕТЕ ПОДОБАВАЩО .... !
Ветре, имаш ли още Хесчета))))искам пак да ти пожелая все нагоре да вървят и нищо лошо няма да казвам, камо ли да пиша на някакви си да проверяват)))))
Коментар