IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• от отчета ми се струва че се носи миризма на изгорели мостове ....
    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Боби, на кого говориш)))
      И моля те, спри да се притесняваш за Мостчетата, имат си достатъчно работа, той мажоритаря знае как се оправя инфраструктура)))

Коментар

• абе за вас нямаше ли тема за кибици. аре....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
          Кико, аз го виждам това като време за нов скок ...
          Аз нямам акции, но ти пожелавам да се качат и да спечелиш, проблемът е че колкото повече се покачва цената толкова по зависим ставаш от ИП-та, а знаеш че ако те решат да влизат някъде първо здраво натискат цената, защото нямат голяма полза да купят твоите бройки на справедлива цена. А що се отнася до мениджмънта той не намира за удачно да информита миноритарните инвестотири за това дали има намерение да предприеме сплит.

Коментар

• Bobi75 теб имам впредвид.
            Думата прозорливост от твоята уста доста каваци прави и изпитва неистова мъка при излизане, ако бях на нейно място бих си сменил името на късогледство да ми по-лесно.

Коментар

• Кико, аз го виждам това като време за нов скок ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lihvarov
                Nikola75 ако знаеш само колко ти пречат цифрите и особенно коефициентите, все някога ще го разбереш. И то най-вече на нашия пазар. Ако цифрите бяха най-важни, най-добрите математиците щяха да са най-добри на борсата, но не са, защото тук се изисква нещо друго което на теб ти липсва.
                Именно, иска се прозорливост, която понякога се изразява и с цифри

Ха ха ха. Познавам Никола и е пич, и е истински инвеститор. Това, че мислиш, че съм Никола е само комплимент за мен. Мерси

Коментар

Kiko, огромно недомислени неща говориш.

За последните 2 месеца (можеш да провериш) доходността на ХДПАТ e 38% (цена на 3 Януари 6000 и цена купува сеха 8250)

Освен това в съответната тема съм коментирал страведливата цена на HDPAT и то с цифри.

Айде моля без недомислени изказвания!
                  Е може да си малко по-точен.
                  Само че на 10.01 цената е точно 8272.79лв. А доходността за която ти говориш е постигната в периода 04.01 - 10.01 можеш да провериш, при това тя е постигната чрез продажбата на 107бр., които са си разминили главно ИП-та, така че Боби не смятам че съм казал нещо необмилсено.

Коментар

• Nikola75 ако знаеш само колко ти пречат цифрите и особенно коефициентите, все някога ще го разбереш. И то най-вече на нашия пазар. Ако цифрите бяха най-важни, най-добрите математиците щяха да са най-добри на борсата, но не са, защото тук се изисква нещо друго което на теб ти липсва.

Коментар

• Kiko, огромно недомислени неща говориш.

За последните 2 месеца (можеш да провериш) доходността на ХДПАТ e 38% (цена на 3 Януари 6000 и цена купува сеха 8250)

Освен това в съответната тема съм коментирал страведливата цена на HDPAT и то с цифри.

Айде моля без недомислени изказвания!

Коментар

• а здравите кратуни къде инвестират...в софарма и адсиц ли...ех,здравомислещи-мислете здраво

Коментар

Лихжаров, ти финансите на ХДПАТ гледал ли си? Май не
                          Така е, но от два месеца HDPAT са без особенна промяна в цената, с други думи доходността от тях е 0. Ако някой инвеститор има 5бр. сметни възвращаемостта на протфейл от 40000лв. ако е разпределен в Евроинс, Декотекс, Доверие, Синергон, Алкомет, М+Ц, Българска захар, Захарни заводи, Емка, българо-американска банка ит.н. и т.н.
                          С други думи голяма част от инвеститорите осъзнават, че към днешна дата тавана на Холдинга от 8000-8100лв. е достигнат и той започва да носи огромна пропусната полза.

Коментар

• Лихжаров, ти финансите на ХДПАТ гледал ли си? Май не

Коментар

• Определено инвестиция в Мостовете или Пътищата граничи с малоумие.
                              Някои посредници си правят врътки с парите на пенсионните фондове. Това не биха го правили с техни лични пари. Дружествата са чист хазарт и не са подходящи за здравомислещи инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                                Леле мале, останаха 13 оферти купува срещу 104 продава. Явно всички са ангажирани с безбройните строежи...
                                Това Кобоса се дъни в представянето отвреме-навреме. Но си прави, а може наистина всички да продават МОСТС, за да купят ХДПАТ. Което, всъщност, трябва и да направят!

не е препоръка

Коментар

Working...
                                X