от отчета ми се струва че се носи миризма на изгорели мостове ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Bobi75
абе за вас нямаше ли тема за кибици. аре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Кико, аз го виждам това като време за нов скок ...
Коментар
-
Bobi75
Кико, аз го виждам това като време за нов скок ...
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от LihvarovNikola75 ако знаеш само колко ти пречат цифрите и особенно коефициентите, все някога ще го разбереш. И то най-вече на нашия пазар. Ако цифрите бяха най-важни, най-добрите математиците щяха да са най-добри на борсата, но не са, защото тук се изисква нещо друго което на теб ти липсва.
Ха ха ха. Познавам Никола и е пич, и е истински инвеститор. Това, че мислиш, че съм Никола е само комплимент за мен. Мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Kiko, огромно недомислени неща говориш.
За последните 2 месеца (можеш да провериш) доходността на ХДПАТ e 38% (цена на 3 Януари 6000 и цена купува сеха 8250)
Освен това в съответната тема съм коментирал страведливата цена на HDPAT и то с цифри.
Айде моля без недомислени изказвания!
Само че на 10.01 цената е точно 8272.79лв. А доходността за която ти говориш е постигната в периода 04.01 - 10.01 можеш да провериш, при това тя е постигната чрез продажбата на 107бр., които са си разминили главно ИП-та, така че Боби не смятам че съм казал нещо необмилсено.
Коментар
-
Bobi75
Kiko, огромно недомислени неща говориш.
За последните 2 месеца (можеш да провериш) доходността на ХДПАТ e 38% (цена на 3 Януари 6000 и цена купува сеха 8250)
Освен това в съответната тема съм коментирал страведливата цена на HDPAT и то с цифри.
Айде моля без недомислени изказвания!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Лихжаров, ти финансите на ХДПАТ гледал ли си? Май не
С други думи голяма част от инвеститорите осъзнават, че към днешна дата тавана на Холдинга от 8000-8100лв. е достигнат и той започва да носи огромна пропусната полза.
Коментар
-
Bobi75
Лихжаров, ти финансите на ХДПАТ гледал ли си? Май не
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от ОКЛеле мале, останаха 13 оферти купува срещу 104 продава. Явно всички са ангажирани с безбройните строежи...
не е препоръка
Коментар
Коментар