Нали знаете, че тук слизаме, както качваме рязко !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Devour Разгледай мнениеПоздрави , Мечка
по-добре с малко бройки и каса отколкото с много и да му трепериш ...дали и докъде....
За 1 година 3 мнооого готЕни движениявсе така да е.
Събев е нашият човек...тук.
Жека прочетох го ... имаше го и в други издания че са ги свалили от власт временно ...
Сега последно ще има ли ОСА за да пазя малко акции докато имам , за да гледам цирк...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениене бяхме готови този път....та трябваше да скачаме на по високи нива, реализирах ръст около 40 % ...за 400 акции.Доволно.
Имам още малко ...много малко!
по-добре с малко бройки и каса отколкото с много и да му трепериш ...дали и докъде....
За 1 година 3 мнооого готЕни движениявсе така да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Devour Разгледай мнениеОще едно движение отиграно50% за 1 седм с малко бройки, но от сърце.
Имам още малко ...много малко!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Devour Разгледай мнение
Здравей ,
лобитото ,което купува е важно....хайде на петролките ,че не останаха...
При близо 10 К от нова година , продадени /половината си ги купиха/ ,може и да видим интересна цифра... скоро...
Коментар
-
http://www.investor.bg/news/article/114183/332.html
Централният орган за обществени поръчки проведе открита процедура за доставка на горива за държавната администрация. За изпълнители са определени и двамата участници, представили оферти – „Лукойл България” ЕООД и „Петрол” АД, съобщиха от Министерството на финансите.
Прогнозната стойност на рамковото споразумение е до 50 млн. лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеНаправо атака си е....
Един се метна на 5 ,когато почнаха покупките с няколко хиляди акции и айсберг по двеста и бе изяден за няколко минути ...
Ключа, ключа от бараката ми требе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЩо става тука?
Подкрепа, нещо покрай ОСА, що???
Нямам препоръки!
Един се метна на 5 ,когато почнаха покупките с няколко хиляди акции и айсберг по двеста и бе изяден за няколко минути ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАйсберг...
Подкрепа, нещо покрай ОСА, що???
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Devour Разгледай мнениеПак стана интересно. Чудя се дали да не си купя няколко билета за ОС, които продадох на 7.
PS. Tова само тука го има - спад до -10% и после хоп на +10% с мижав оборот
Не-препоръка.
Коментар
Коментар