Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеИнтересно коя е банката ... имам 50 акции ще ходя да ги питам.
Елит Петрол?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Коментар
-
Fitch потвърди рейтинга на "Петрол" заради по-добрия паричен поток на компанията
За момента компанията няма ликвидни средства да изплати облигациите си, но Fitch има информация, че "Петрол" планира да ги изкупи обратно или чрез рефинансиране през банка, или чрез сделка за продажбата или обратното наеме през следващите няколко месеца.
така ... някой лоши подозрения се разсейват....Дали ще видим под 4 лв. ....ценаLast edited by Amsterdamm; 07.03.2011, 21:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеТуканка играта приключи
"Бизнес
09:35
28.01.11Скандалът “Петрол” отива на прокурор
Труд, Парламентарната комисия “Антикорупция” праща на прокурор скандалните игри по вписването на новата управа на “Петрол холдинг”.
Решението бе взето след изслушване на шефката на Агенцията по вписванията Виолета Николова, от която депутатите не получиха нито един конкретен отговор на точните си въпроси. Комисията ще сезира и инспектората към Висшия съдебен съвет.
Спорът в “Петрол” е между основните акционери Денис Ершов и Митко Събев. А скандалът избухна, след като в края на м. г. 55 юристи от Търговския регистър (които проверяват законосъобразността на вписванията) в сигнал до премиера Бойко Борисов заявиха, че Николова ги натиска незаконно да регистрират новата управа на “Петрол”, избрана на общо събрание, свикано от Ершов. Проблемът е, че вписването е спряно от Варненския окръжен съд.
Отстраненият шеф на Търговския регистър Боян Терзиев по-късно обяви, че е натискан лично от зам. правосъдната министърка Жанета Петрова."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧудесна спекула се получи тук!
Малко рисково, но как иначе се правят +84% доходност за около месец
При това с много прилични обеми.
Да е жив и здрав г-н Събев и за напред да създава живец на замрялото БФБ
Коментар
-
2-3 дни мяркам темата, ама докато си сбера главата, не че още съм, ама...
Както писах и в инфостока за няма и 50 секунди игра на нерви минах по-ниско от можещото на малка част от пакетчето, но не толкова за парите в случая, ами ми беше за играта (тръпката). Да не говорим, че чакането беше от половин година, че някои и от две.
Мече, в един момент сам знаеш бая се чудехме какво ще да е развитието, най-вече около цената на акцията. То не беше боб, свещи, математики, то не беше чудо.
Аха ептен като дилетант почти всичко нагрухах тука, но за радост се измъкнах овреме. Радвам се и че кажи-речи нацелих с боба. Друг път вероятно пак, но знам ли...не всеки ден е Великден.
Което ме праща към поста ти за облигациите. Като тема за размисъл - ще изкарват доколкото си спомням Елит Петрол на борсата.
Нямам акции на компанията, нямам препоръки също!
От утре ще наблюдаваме шоуто, наречено БФБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от George1988 Разгледай мнениеАдмирации за meche_cveti93 !
Мерси Георги и много профит другата година...
За последната цена Жеката е по близо . Моето мнение беше между 6 и 7лв. на затваряне.... а преди два месеца на 5 ,6 лв....
Поздрави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМече, наистина ли смяташ че това правят, подкрапа на акцията
На г-н Събев му трябва висока цена в края на година и ние като ловки спекуланти просто трябва да се възползваме мах. от това
Гледай ква парзалка ще е от понеделник тук. А онова ку-ку П.К., в темата за топ 5, препоръчва да се инвестира в тая акция сега
На Събев му трябва висока цена..... ама на мен също ми трябва висока цена .....
През 2008 г. зимата когато всичко падаше на Събев пак му трябваше висока цена и купуваше от всички.... сега да го съдя ли че качва акцията когато неговите интереси са еднакви с мойте....
аз не играя Петрол на къси...
Поздрави!
Коментар
Коментар