IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На основание чл.27, ал.1, т.2 от Наредба № 2 на КФН, Ви уведомяваме относно следните обстоятелства, касаещи “Корпоративна търговска банка” АД (КТБ АД), които представляват „вътрешна информация” по смисъла на чл.4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти и Наредба № 2 на КФН, а именно: “Корпоративна търговска банка” АД, с дата на регистрация на сделката в Централен депозитар АД 18.12.2013г., e закупила 8 700 000 броя безналични акции от капитала на „Петрол” АД, ЕИК 831496285 (ISIN: BG11PESOBT13), представляващи 7.96% от капитала на „Петрол”

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      то и миналата не бяхме сигурни ,но в последния ден на 2012 г. в 13 ч . бяхме на 4..... а 4 часа по късно на 6,5 лв...
      Пропускате обема сега в цацата.
      Иначе някой си къца, редовно.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        Аз нямам нищо против това, разбира се! Но не знам дали стилът "Събев" ще продължи и сега, като не се знае дали той е в играта и като какъв, ако е!?
        Проблема е в Нафтекс и загубата ,която ще покаже ....при цена по малка от 6,5...
        а Събев ,даже и да не играе ,защо да не си продаде акциите на 7 лв.... има над 126 к... а той още командва в петрол АД...
        това са доводи в нещо в което и аз се съмнявам ,но аз съм реалист....и не мога да не го слагам на масата...
        Но за цена 4,4 -4-5 съм сигурен до 3 месеца.... ако е бос Василев....

Коментар

то и миналата не бяхме сигурни ,но в последния ден на 2012 г. в 13 ч . бяхме на 4..... а 4 часа по късно на 6,5 лв...
          Аз нямам нищо против това, разбира се! Но не знам дали стилът "Събев" ще продължи и сега, като не се знае дали той е в играта и като какъв, ако е!?

Коментар

Струва ми се, че сега нещата са се попроменили... и виждам, че много отдясно също не са сигурни, че това ще се случи тази година! Въпреки това, без да препоръчам и внушавам каквото и да било, мисля, че посоката е само една - на север!

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
              11-та година, горе-долу от тези нива Събев ни изстреля на 8лв.
              Струва ми се, че сега нещата са се попроменили... и виждам, че много отдясно също не са сигурни, че това ще се случи тази година! Въпреки това, без да препоръчам и внушавам каквото и да било, мисля, че посоката е само една - на север!

Коментар

• Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнение
                Тук нещата вървят много добре.
                11-та година, горе-долу от тези нива Събев ни изстреля на 8лв.

Коментар

Стана много песимист ....
                  Не е много, съвсем прилично според мен Аз съм къде, къде ... Ама не това е важно, а да къртим кинти на бфб.
                  Дори сега много ми липсва Пепи.
                  Ей Пепи, излез човеко, напиши 2 реда, предколедно, няма значение какво, само да видим, че си жив
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Гено е пич
                    Батята няма да е съгласен Той се дразни много, когато чете почти винаги интелигентното мнение на Гено, а на мен ми е сипматичен, може би защото толкова умело си казва когато е песимист, че трудно се разбира. Удоволствие ми е, да му чуя мнението, понеже съм си черногледо и обикновено съм наобратно
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
                      Кой е този Гено? И защо е пич???
                      Стана много песимист иначе Юг маркет и капман ми бяха любими заради булстрад....

Коментар

• Кой е този Гено?

Кой е този Гено? И защо е пич???
                        Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

там са чужденци и успешни спекуланти...
                          По добре от Гено....
                          Гено е пич

Коментар

• Тук нещата вървят много добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                              ПФБК са сила .
                              там са чужденци и успешни спекуланти...
                              По добре от Гено....

Коментар

Никой не е казвал това! Точно обратно! Изсипващия беше от Юг маркет! В самия край! Преди аукциона!
                                Късно асимилирах УНИКАЛния словоред, вместо СИПА аз чета СИЛА .., да не говорим че го дописа после ...!

Лека!
                                Last edited by Konsultant; 17.12.2013, 17:18.

Коментар

Working...
                                X