На основание чл.27, ал.1, т.2 от Наредба № 2 на КФН, Ви уведомяваме относно следните обстоятелства, касаещи “Корпоративна търговска банка” АД (КТБ АД), които представляват „вътрешна информация” по смисъла на чл.4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти и Наредба № 2 на КФН, а именно: “Корпоративна търговска банка” АД, с дата на регистрация на сделката в Централен депозитар АД 18.12.2013г., e закупила 8 700 000 броя безналични акции от капитала на „Петрол” АД, ЕИК 831496285 (ISIN: BG11PESOBT13), представляващи 7.96% от капитала на „Петрол”
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнението и миналата не бяхме сигурни ,но в последния ден на 2012 г. в 13 ч . бяхме на 4..... а 4 часа по късно на 6,5 лв...
Иначе някой си къца, редовно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеАз нямам нищо против това, разбира се! Но не знам дали стилът "Събев" ще продължи и сега, като не се знае дали той е в играта и като какъв, ако е!?
а Събев ,даже и да не играе ,защо да не си продаде акциите на 7 лв.... има над 126 к...
а той още командва в петрол АД...
това са доводи в нещо в което и аз се съмнявам ,но аз съм реалист....и не мога да не го слагам на масата...
Но за цена 4,4 -4-5 съм сигурен до 3 месеца....ако е бос Василев....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнението и миналата не бяхме сигурни ,но в последния ден на 2012 г. в 13 ч . бяхме на 4..... а 4 часа по късно на 6,5 лв...
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеСтрува ми се, че сега нещата са се попроменили... и виждам, че много отдясно също не са сигурни, че това ще се случи тази година! Въпреки това, без да препоръчам и внушавам каквото и да било, мисля, че посоката е само една - на север!
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение11-та година, горе-долу от тези нива Събев ни изстреля на 8лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от borisov1959 Разгледай мнениеТук нещата вървят много добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСтана много песимист ....Аз съм къде, къде ...
Ама не това е важно, а да къртим кинти на бфб.
Дори сега много ми липсва Пепи.
Ей Пепи, излез човеко, напиши 2 реда, предколедно, няма значение какво, само да видим, че си живНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГено е пичТой се дразни много, когато чете почти винаги интелигентното мнение на Гено, а на мен ми е сипматичен, може би защото толкова умело си казва когато е песимист, че трудно се разбира. Удоволствие ми е, да му чуя мнението, понеже съм си черногледо и обикновено съм наобратно
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеКой е този Гено? И защо е пич???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетам са чужденци и успешни спекуланти...
По добре от Гено....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеПФБК са сила .
По добре от Гено....
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеНикой не е казвал това! Точно обратно!Изсипващия беше от Юг маркет! В самия край! Преди аукциона!
Лека!Last edited by Konsultant; 17.12.2013, 17:18.
Коментар
Коментар