Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного добре си го казал
Брех тоя Петрол, ще ме накара да гледам такива обяви:
http://www.mobile.bg/21376516807111990
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеНа Нафтекс акции не им трябват,трябва им цена
Брех тоя Петрол, ще ме накара да гледам такива обяви:
http://www.mobile.bg/21376516807111990
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеИ на мен ми се струва, че ще е бързо, но не мисля, че тези, които са купили на 2 лева и са искали да продават евтино, вече са много! А все още има такива, които са с акции от 2 лева, със сигурност!
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПри спада инспирират от Инвестбнк ,разстоянието от 4,3 до 3 се взе на бърз ход....
така ,че след като свършат продаващите с профит от 2 лева ,това разстояние трябва да го вземем по същия начин....
не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеНа Нафтекс акции не им трябват,трябва им цена
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеНо пък защо Нафтекс не си купи обратно продадените на високото акции на 2 и 3.25
Имам акции., но гледам и да съм обективен. Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПри спада инспирират от Инвестбнк ,разстоянието от 4,3 до 3 се взе на бърз ход....
така ,че след като свършат продаващите с профит от 2 лева ,това разстояние трябва да го вземем по същия начин....
не е препоръка....
Имам акции., но гледам и да съм обективен. Не е препоръка.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
На основание чл.27, ал.1, т.2 от Наредба № 2 на КФН, Ви уведомяваме относно следните обстоятелства, касаещи “Корпоративна търговска банка” АД (КТБ АД), които представляват „вътрешна информация” по смисъла на чл.4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти и Наредба № 2 на КФН, а именно: “Корпоративна търговска банка” АД, с дата на регистрация на сделката в Централен депозитар АД 18.12.2013г., e закупила 8 700 000 броя безналични акции от капитала на „Петрол” АД, ЕИК 831496285 (ISIN: BG11PESOBT13), представляващи 7.96% от капитала на „Петрол”
Всичко коз
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеНа основание чл.27, ал.1, т.2 от Наредба № 2 на КФН, Ви уведомяваме относно следните обстоятелства, касаещи “Корпоративна търговска банка” АД (КТБ АД), които представляват „вътрешна информация” по смисъла на чл.4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти и Наредба № 2 на КФН, а именно: “Корпоративна търговска банка” АД, с дата на регистрация на сделката в Централен депозитар АД 18.12.2013г., e закупила 8 700 000 броя безналични акции от капитала на „Петрол” АД, ЕИК 831496285 (ISIN: BG11PESOBT13), представляващи 7.96% от капитала на „Петрол”
Потвърди се....
успокоение за душите наши....
Коментар
Коментар