Момчета давайте на горе поне до 4,5 и тогава ще гледаме истински футбол....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГледам избягаха на аукциона ...
мислех да купя още малко....
И утре е ден...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ айде, че другите позиции виждаш не чакат олабения ластик да се изпъне мощно.
мислех да купя още малко....
И утре е ден...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАми Жека, докато се появи Мистър Ластик!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
До-кога, до-кога, както се пееше в една народна песен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеТук не продавам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеВ тая позиция по-едри врътки ще бъде трудно да се правят вече !
Останаха само фенове....
Който беше спекулант имаше три месеца да избяга.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Е това е спекулативния ми пакет ,който разкарах на 4,2.....
сега си го възстановявам.....но очаквах да падне повече, цената тези дни........
както вика Жеката , един ластик и на 4,5 може да отиде и да гледам умно в основна позиция...та затова и аз се включих... ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеКато не си купувал на времето пазарувай сега
И сега си струва ... едни 100 %
Е това е спекулативния ми пакет ,който разкарах на 4,2.....
сега си го възстановявам.....но очаквах да падне повече, цената тези дни........
както вика Жеката , един ластик и на 4,5 може да отиде и да гледам умно в основна позиция...та затова и аз се включих... ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Но не вярвам да ни се изчака чакалото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеМерси за инфото!
Ще излезе ли права насоката Трендафилов - Казмунай и може ли там да се намери ключа за маржа?
Това пък мисля е достатъчно забавно:
Нямам препоръки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеИ сега си струва ... едни 100 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
Ще излезе ли права насоката Трендафилов - Казмунай и може ли там да се намери ключа за маржа?
Това пък мисля е достатъчно забавно:Георги Татарски, който представлява крилото на Денис Ершов в Петрол
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДнес ми развалихте стратегията и след като от вчера чаках да ми пуснете за допълване на около 3,9 ..... днес купувах на пазарна.....::
А иначе другото е ясно....
петица ....
до лятото...
Не е препоръка...
Поздрави!
И сега си струва ... едни 100 %
Коментар
Коментар