IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Да така е варианти има много но възможността за стабилна преоценка в P&L на КТБ през тази година е доста по вероятна за мен.

Не е препоръка!
    Е дотогава ли да ги чакаме...
    Великано, аз също нямам, но НИЕ имаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      По принцип си прав...
      Цената не трябва да пада ,повече....
      Защото банката , ще реализира печалба от 3,25 поне няколко милиона...на първо четене а следват поне още две.... до 5,6 лева най малко....
      но защо нафтексите не ги продадоха на 2,90 .. имаше много желаещи....
      да не ге готвят за тапи.... при следващите сделки или за спекулация ....
      не мисля ,че ще ги анулират...
      Да така е варианти има много но възможността за стабилна преоценка в P&L на КТБ през тази година е доста по вероятна за мен.

Не е препоръка!

Коментар

• Жека, аз милиони немам, така че си записвам кой ще черпи

А, за Нафтекските, без да се задълбочавам, си мисля, че няма да се търгуват след влизане на съд. р. в сила. Аз си мисля, че сме задължени да ги обезсилим.
        ЗАНН, Чл. 6. (Изм. - ДВ, бр. 59 от 1992 г.) Административно нарушение е това деяние (действие или бездействие) За непродадените иде реч.
        Препоръка е за почерпка!
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          Абе, къде е Батя?
          Он нали бега?

Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          Ти кажи какво ще сипеш, когато тая сага приключи
          Не всичко е пари - трябва и удоволствие - Киряков знае
          Наздраве!
          Ние да вземем милионите, това да му е дерта.

Коментар

По принцип си прав...
            Защото банката , ще реализира печалба от 3,25 поне няколко милиона...на първо четене а следват поне още две.... до 5,6 лева най малко....
            Монти, продаде ли днес или купуваш? Абе, къде е Батя?

Сделки с кого? След влизане на решението в сила?

Не е препоръка!

Коментар

• Хвърлях боб и получих ,че до месец ,месец и нещо ще мине пакет от 8 % над 3,80 лв...
              Не е препоръка....

Коментар

Мислиш че може скоро да прехвърлят на потенциалният руски купувач? или на някой посредник който да направи финалната продажба? Тук вече имаме солидни пакети разделени между 5 компании и защо според теб да свалят цената сега

Не е препоръка!
                По принцип си прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  ..Сега обаче мисля има достатъчно други за сипване, в случай на необходимост.
                  Нямам препоръки!
                  Ти кажи какво ще сипеш, когато тая сага приключи
                  Не всичко е пари - трябва и удоволствие - Киряков знае
                  Наздраве!

Коментар

10x , това го разбирам и мисля, че го имаше и днес, но по други позиции
                    Но тук Играта ми се струва изиграна, пък тук все си повтаряме, че сме никои с тези 0.00 %, не ми се вярва сега да сваля цената вече, ама знам ли.
                    Мисля, че последните Нафтекски ще ги обезсилваме - за шоу или нещо като действията на Киряков след мача с Мексико за некои комисиионери
                    Мои мисли, не е препоръка!
                    да да Киряков е голяма лисица

Мустака е донесъл доста печалба за цацата на борсата и мисля че и сега ще е доволно

Не е препоръка!

Коментар

• Принципно Нафтата сипваше от 5 до 3 лв. на 2.12.2013 г.
                      Сега обаче мисля има достатъчно други за сипване, в случай на необходимост.
                      Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                        Всичко е схема. Принципа е малка рибка за сртъв, а голяма за улов.
                        10x , това го разбирам и мисля, че го имаше и днес, но по други позиции
                        Но тук Играта ми се струва изиграна, пък тук все си повтаряме, че сме никои с тези 0.00 %, не ми се вярва сега да сваля цената вече, ама знам ли.
                        Мисля, че последните Нафтекски ще ги обезсилваме - за шоу или нещо като действията на Киряков след мача с Мексико за некои комисиионери
                        Мои мисли, не е препоръка!

Коментар

Не разбрах
                          Не мисля, че свалят цената, а просто всички вътрешнари си купили на 2.9.
                          Сваляне бе при 2 лева.
                          КТ купува над 3 лева, не били станал скандал бамка сама да си причинява загуби?
                          Не е препоръка!
                          Всичко е схема. Принципа е малка рибка за сртъв, а голяма за улов.
                          домоуправител

Коментар

Не разбрах
                            Сваляне бе при 2 лева.
                            Не е препоръка!
                            Скандал..., колко голям ?
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Мислиш че може скоро да прехвърлят на потенциалният руски купувач? или на някой посредник който да направи финалната продажба? Тук вече имаме солидни пакети разделени между 5 компании и защо според теб да свалят цената сега

Не е препоръка!
                              Не разбрах
                              Сваляне бе при 2 лева.
                              Не е препоръка!

Коментар

Жека,
                                добре ги нагласяш сметките ......
                                Единственото ,което имах днес ,като съмнение ,преди да пусна пазарната поръчка към3,5 , са тези 400 К в Нафтекс....
                                Дали няма да ги пуснат на маркета на по ниска цена ,но пък от друга ме глождЕ едно съмнение ,че скоро може да минат пакетите на Корп ,заедно с тези 400 К на Нафтекс и Събевите ...на цени над 3,75-4 ....

Не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X