Първоначално изпратено от termit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
добре ги нагласяш сметките ......
Единственото ,което имах днес ,като съмнение ,преди да пусна пазарната поръчка към3,5 , са тези 400 К в Нафтекс....
Дали няма да ги пуснат на маркета на по ниска цена ,но пък от друга ме глождЕ едно съмнение ,че скоро може да минат пакетите на Корп ,заедно с тези 400 К на Нафтекс и Събевите ...на цени над 3,75-4 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеАм чи що не рИвът
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеМи дойде горския и ги изгони
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеАз пък продължавам да смятам,че Василев е просто посредникТолкова години война и накрая всички да се предадът без бой ми се струва несериозно
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМоята версия е по-различна, нито ще продава бързо, нито ще оздравява и държи дълго компанията, а нещо посредата. За част от компанията ще се търси стратегически партньор още в близките месеци. Не вярвам сам да се мъчи да я изправя на крака, част ще си остави за продажба в светлото бъдеще. Затова не мисля да продавам още, а част от сравнително големия за моите стандарти пакет мисля да си оставя за някой далечен момент, когато бъдещият й стратегически собственик реши да я отпишеТолкова години война и накрая всички да се предадът без бой ми се струва несериозно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСори, аз съм с малко над 0.11 %, за теб не остана.
Постнах го долу, но докато ги напиша сте ги свлекли, в общи линии е това.
Иначе де да бях с 0.11 % и да чаках на гюме, ама дано не стигам, че имам други подобни бройки от чисти емитенти.
Ресто 3,1134, с Нафтекс - 3,5122, другото в групата.
От тия 3,5122:
,3988 - Нафтекс - 435 687
,653 - МИЕ - 713 642
,194 - Пъпешите - 212 467
,041 - Варна - 44 870
,111 - Събев - 121 147
,03 - Арвен - 32 720
,011 - Уникредит - 12 000
Или тия са 1.24 %, в дребни и относително дребни, грубо 2 700, сега може и 3 хил. души с изсипванията, та останаха 1,8734 % или 2 046 682 бр.
Ако събират на ден по 10-ина хиляди...макар че 100 к май до 6-7 лв. седяха, другите може би са спящи бачкатори във фирмата.
Всичко това е на база акционерната книга към 14.06.2013 г., както и скорошните пакети.
Препоръки нямам!
Те Нафтекс даже още 60 хил. продали явно тоя ден.
http://www.x3news.com/download/?id=229027
Коментар
-
Konsultant
Здравейте,
В този ред на мисли, има един супер атрактивен актив, който се нарича ЕлитПетрол, дъщерното. В него бяха май май около 200 от най-атрактивните обекти и повече от година се управлява от хора на банките кредитори. Само този актив може да се продаде за такава сума .... .
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМоята версия е по-различна, нито ще продава бързо, нито ще оздравява и държи дълго компанията, а нещо посредата. За част от компанията ще се търси стратегически партньор още в близките месеци. Не вярвам сам да се мъчи да я изправя на крака, част ще си остави за продажба в светлото бъдеще. Затова не мисля да продавам още, а част от сравнително големия за моите стандарти пакет мисля да си оставя за някой далечен момент, когато бъдещият й стратегически собственик реши да я отпише
Коментар
-
Моята версия е по-различна, нито ще продава бързо, нито ще оздравява и държи дълго компанията, а нещо посредата. За част от компанията ще се търси стратегически партньор още в близките месеци. Не вярвам сам да се мъчи да я изправя на крака, част ще си остави за продажба в светлото бъдеще. Затова не мисля да продавам още, а част от сравнително големия за моите стандарти пакет мисля да си оставя за някой далечен момент, когато бъдещият й стратегически собственик реши да я отпише
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко я продава,...ще бъде по скъпо и ще има търгово...
Търговото отпадна преди продажбата ,нее зорлия.... ,значи в близко бъдеще ,няма да има препродажба.....поне до пролетта...
Ако я продава ще я продава съвсем скоро и няма да е за повече от 4 лева.Ако я задържи година - две може и да вземе 8 лева.Но приоритет на Цветан Василев е БТК.За там му трябват парички.
Ако на някой не му харесва прогнозата ми да не се сърди.Не се заяждам.Ако Василев реши да оздравява компанията по всяка вероятност ще си купя.Но засега гледам и анализирам.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТова само при положение, че Василев задържи компанията.
Търговото отпадна преди продажбата ,нее зорлия.... ,значи в близко бъдеще ,няма да има препродажба.....поне до пролетта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение..както казва колегата Греъм поне година да ги пазя....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДа не реши преждевременно да сменяш влаковете?
тук съм дългосрочен....
Едно време продадох БТН на 33 лева и после ги гоних до 60 да влеза пак до 90 ....чаках ги да паднат на 80 и до 100 ...
сега пак...
В петрол съм решил да ги държи ,както казва колегата Греъм поне година да ги пазя....е малко спекулка е възможно от горе и долу...
Коментар
Коментар