IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
    Аз пък продължавам да смятам,че Василев е просто посредникТолкова години война и накрая всички да се предадът без бой ми се струва несериозно
    Какво по-добро от това, той едва ли ще продаде с по-малко от няколко десетки милиона

Коментар

• Защо ли не ги пуснаха Нафтексите на 2,90 лв....
      Защо ?
      Тук е разкоФничето....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Те Нафтекс даже още 60 хил. продали явно тоя ден.

http://www.x3news.com/download/?id=229027
        Жека,
        добре ги нагласяш сметките ......
        Единственото ,което имах днес ,като съмнение ,преди да пусна пазарната поръчка към3,5 , са тези 400 К в Нафтекс....
        Дали няма да ги пуснат на маркета на по ниска цена ,но пък от друга ме глождЕ едно съмнение ,че скоро може да минат пакетите на Корп ,заедно с тези 400 К на Нафтекс и Събевите ...на цени над 3,75-4 ....

Коментар

Ам чи що не рИвът
          Може би, защото ще поиска да му платят дълговете си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
            Ми дойде горския и ги изгони
            Ам чи що не рИвът

Коментар

Аз пък продължавам да смятам,че Василев е просто посредникТолкова години война и накрая всички да се предадът без бой ми се струва несериозно
              Ми дойде горския и ги изгони

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Моята версия е по-различна, нито ще продава бързо, нито ще оздравява и държи дълго компанията, а нещо посредата. За част от компанията ще се търси стратегически партньор още в близките месеци. Не вярвам сам да се мъчи да я изправя на крака, част ще си остави за продажба в светлото бъдеще. Затова не мисля да продавам още, а част от сравнително големия за моите стандарти пакет мисля да си оставя за някой далечен момент, когато бъдещият й стратегически собственик реши да я отпише

Коментар

Сори, аз съм с малко над 0.11 %, за теб не остана.
                  Постнах го долу, но докато ги напиша сте ги свлекли, в общи линии е това.
                  Иначе де да бях с 0.11 % и да чаках на гюме, ама дано не стигам, че имам други подобни бройки от чисти емитенти.

Ресто 3,1134, с Нафтекс - 3,5122, другото в групата.
                  От тия 3,5122:
                  ,3988 - Нафтекс - 435 687
                  ,653 - МИЕ - 713 642
                  ,194 - Пъпешите - 212 467
                  ,041 - Варна - 44 870
                  ,111 - Събев - 121 147
                  ,03 - Арвен - 32 720
                  ,011 - Уникредит - 12 000
                  Или тия са 1.24 %, в дребни и относително дребни, грубо 2 700, сега може и 3 хил. души с изсипванията, та останаха 1,8734 % или 2 046 682 бр.
                  Ако събират на ден по 10-ина хиляди...макар че 100 к май до 6-7 лв. седяха, другите може би са спящи бачкатори във фирмата.
                  Всичко това е на база акционерната книга към 14.06.2013 г., както и скорошните пакети.
                  Препоръки нямам!

Те Нафтекс даже още 60 хил. продали явно тоя ден.

http://www.x3news.com/download/?id=229027

Коментар

• Здравейте,

В този ред на мисли, има един супер атрактивен актив, който се нарича ЕлитПетрол, дъщерното. В него бяха май май около 200 от най-атрактивните обекти и повече от година се управлява от хора на банките кредитори. Само този актив може да се продаде за такава сума .... .

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      Моята версия е по-различна, нито ще продава бързо, нито ще оздравява и държи дълго компанията, а нещо посредата. За част от компанията ще се търси стратегически партньор още в близките месеци. Не вярвам сам да се мъчи да я изправя на крака, част ще си остави за продажба в светлото бъдеще. Затова не мисля да продавам още, а част от сравнително големия за моите стандарти пакет мисля да си оставя за някой далечен момент, когато бъдещият й стратегически собственик реши да я отпише
                      +1....

Коментар

• Моята версия е по-различна, нито ще продава бързо, нито ще оздравява и държи дълго компанията, а нещо посредата. За част от компанията ще се търси стратегически партньор още в близките месеци. Не вярвам сам да се мъчи да я изправя на крака, част ще си остави за продажба в светлото бъдеще. Затова не мисля да продавам още, а част от сравнително големия за моите стандарти пакет мисля да си оставя за някой далечен момент, когато бъдещият й стратегически собственик реши да я отпише

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Ако я продава,...ще бъде по скъпо и ще има търгово...
                          Търговото отпадна преди продажбата ,нее зорлия.... ,значи в близко бъдеще ,няма да има препродажба.....поне до пролетта...
                          Кой е толкова наивен да си мисли, че някой ще плати на Василев цена 8-10 лева?
                          Ако я продава ще я продава съвсем скоро и няма да е за повече от 4 лева.Ако я задържи година - две може и да вземе 8 лева.Но приоритет на Цветан Василев е БТК.За там му трябват парички.
                          Ако на някой не му харесва прогнозата ми да не се сърди.Не се заяждам.Ако Василев реши да оздравява компанията по всяка вероятност ще си купя.Но засега гледам и анализирам.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Това само при положение, че Василев задържи компанията.
                            Ако я продава,...ще бъде по скъпо и ще има търгово...
                            Търговото отпадна преди продажбата ,нее зорлия.... ,значи в близко бъдеще ,няма да има препродажба.....поне до пролетта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              ..както казва колегата Греъм поне година да ги пазя....
                              Това само при положение, че Василев задържи компанията.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Да не реши преждевременно да сменяш влаковете?
                                А не....
                                тук съм дългосрочен....
                                Едно време продадох БТН на 33 лева и после ги гоних до 60 да влеза пак до 90 .... чаках ги да паднат на 80 и до 100 ...
                                сега пак...
                                В петрол съм решил да ги държи ,както казва колегата Греъм поне година да ги пазя....е малко спекулка е възможно от горе и долу...

Коментар

Working...
                                X