IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не съжалявам, че продадох на 3.75 след първия пакет на 2.00 и на 3.20 вторият път след вторият пакет от 2.90 В краткосрочен план не виждам игра тук.

Коментар

• http://x3news.com/download/?id=229136

Иди им хвани спатиите с тия %, 2-3 пъти ги сменях вече...

Коментар

• Днес имаше три айсберга купува....
        Интересно ,дали смятат да ги събират, за да се държи акцията на тези цени...
        Търсят се близо 30 К .... купува..... до 3,2 .....
        Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Скоро ,скоро .... нали писах ,че хвърлях боб.....
          но качването ще бъде до 3,8-4 не повече .....
          за това ми говори ,че се пуснаха много акции да вземат дребните и няма да се напрегат да им правят големи подаръци ...на цени над 4-5.... ...
          Сега ще им ги Уберат по бавничко.... колкото могат и рязко изстрелване до 4 ... после пак спадане до тези нива ,но пролетта старт и Ке гониме над 4,5 следващото изстрелване ....
          Не е препоръка...
          Даааа....
          Добре пълни ,но може и малко по надолу да пусне фандък и на нас....

Коментар

кой да повярва ,че боб няма да има и ще е толкова скъп иценен ...
            Едно време в Кнежа и на улицата го разстилаха с тонове ,за да го требят... ....
            Абе, маани... Какъв боб имаше навремето... То това сега боб ли е...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
              Баси боба... откъде го купуваш!?! То в такива детайли ти говори... Кажи откъде е, да взема и аз да си купя някое кило, да ми говори и на мен!

кой да повярва ,че боб няма да има и ще е толкова скъп иценен ...
              Едно време в Кнежа и на улицата го разстилаха с тонове ,за да го требят... ....

Коментар

за това ми говори ,че се пуснаха много акции да вземат дребните и няма да се напрегат да им правят големи подаръци ...на цени над 4-5.... ...
                Сега ще им ги Уберат по бавничко.... колкото могат и рязко изстрелване до 4 ... после пак спадане до тези нива ,но пролетта старт и Ке гониме над 4,5 следващото изстрелване ....
                Не е препоръка...
                Баси боба... откъде го купуваш!?! То в такива детайли ти говори... Кажи откъде е, да взема и аз да си купя някое кило, да ми говори и на мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Смени се конюнктурата, кво да правиш...
                  Ега скоро финишираме от нисък старт.
                  Не е препоръка...

Коментар

не обичам търговията в тесни граници.....
                    Тук ,винаги е имало адреналин и разлика между купувач и продавач от поне 50- 60
                    ст а сега почнах да се чувствам като в някое модно дружество ........
                    Смени се конюнктурата, кво да правиш...
                    Ега скоро финишираме от нисък старт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Вчера и оня ден го чакаха, да видим днес.
                      не обичам търговията в тесни граници.....
                      Тук ,винаги е имало адреналин и разлика между купувач и продавач от поне 50- 60
                      ст а сега почнах да се чувствам като в някое модно дружество ........

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        И се разнесе силен аромат на въглеводороди. Ще има ли тук ценови фракинг скоро?

Вчера и оня ден го чакаха, да видим днес.

Коментар

Но като писах в КОРП преди сделката на 90 ,75 ,пакетО оправя търговията...
                          Циганката ,нещо ми е закъсала...
                          10x, все така да върви
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• И се разнесе силен аромат на въглеводороди. Ще има ли тук ценови фракинг скоро?
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                              Монти, продаде ли днес или купуваш? Абе, къде е Батя?

Сделки с кого? След влизане на решението в сила?

Не е препоръка!
                              Имах две поръчки купува 3,20-3,3..... и една малка продава над 3,55....
                              нито купих ,нито продадох...
                              Но като писах в КОРП преди сделката на 90 ,75 ,пакетО оправя търговията...
                              Достатъчно е само един за месеца ,да ни оправи настроението за следващия....
                              Рядко греша за тези неща... по НГ имах над 10 познати резултата по приключванията....
                              Циганката ,нещо ми е закъсала...

Коментар

• Докато ние тук си обсъждаме мустака продължава да изкупува. Почвам да се притеснявам, че скоро ще се окажа и аз негова собственост без да знам

Коментар

Working...
                                X