IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Преди няма и 10 минути целия набор документи е вписан.
    Жека,
    ти освен да сваляш акциите ,друго не правиш...
    вчера удари БТН ,ще взема да не ти чета документацията...
    кажи с две думи ,ксато е вписавн целия набор от документи какво следва..

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Монти, на къв боб гледаш, аз пробвам на едър салатен ама нищо не показва
      Сега сериозно
      влезли в офис на КТБ да търсят нещо, за някви поръчки за убийства се говори изведнъж много се стъмни над Василев и банката, как ще ни се отрази Малко прилича на историята около Донев миналата година, като купи вестниците.
      Не е препоръка!
      смилянски ,става и за салата и за мезе и за боб чорба...........
      така е....като при Донев....
      само ,че при петрол не го засяга много тази работа...
      вчера ми мина през акъла ... да не е онзи от оманския фонд или Гришата....
      КОРП и Петрол ,няма да ги пипнат...
      ще се сбият в БТН и там почнна по рано от предсказаното от боба....
      В Гагарин ,също ще е интересно....
      там ще се цакат ,така ,че наблягам и на там....
      Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

когато гледах боб преди два месеца....
        Прогнозирах пакетно продаване на 3,7....,4,00 ....4,5.. 5 ,5,3....на мажоритара...
        не познах ....което ме радва.
        пакетите тръгват от 4,5....а до къде ще стигнат....
        до месец ще има ново прехвърляне на точно тези акции.....
        Въпросът е кой е продавача от страна на мажоритара...различен е сценарият ако е КОРП или останалите....
        Не е препоръка....
        Монти, на къв боб гледаш, аз пробвам на едър салатен ама нищо не показва
        Сега сериозно
        влезли в офис на КТБ да търсят нещо, за някви поръчки за убийства се говори изведнъж много се стъмни над Василев и банката, как ще ни се отрази Малко прилича на историята около Донев миналата година, като купи вестниците.
        Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          Извинете за ОФФ-топика, ама като погледне човек колко документа са приложени и АВ пак отказва вписване на едно увеличение на капитала, с колко очаквате да порасте БФБ
          Преди няма и 10 минути целия набор документи е вписан.

Коментар

Не се знае, че се яви един с 2 к на 4.409 и след малко май ги надроби по 100...
            оставил съм му малко поръчки да си продаде акциите на под 4,21.....
            понеже е слабо ликвидна борсата ,отивам да видя бирата дали е студена.....

Коментар

този работи само с уговорени сделки или на пазарна.....
              Сложил съм го днес на първо място....защото имам и купува отпред..почти най отпред....

Коментар

прибрал ги е....

Коментар

Ако има възможност на 4,476 вчера имаше негови акции ,ще взема 10 за да си задоволя любопитството.... към 14 К и нещо бяха....
                  прибрал ги е....

Коментар

• Вчера пакетите бяха почти 2.7 млн., други имаха за собствена 8.7 млн., но всичко е във сферата на фантастиката. Но ниво по ниво - не е зле, но ако може по-скоростно, че капитала си има цена.

Нямам препоръки!

Коментар

• Ако има възможност на 4,476 вчера имаше негови акции ,ще взема 10 за да си задоволя любопитството.... към 14 К и нещо бяха....
                      Last edited by Монти; 13.06.2014, 09:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Утре дали ще има мераклии да продават под 4,5

когато гледах боб преди два месеца....
                        Прогнозирах пакетно продаване на 3,7....,4,00 ....4,5.. 5 ,5,3....на мажоритара...
                        не познах ....което ме радва.
                        пакетите тръгват от 4,5....а до къде ще стигнат....
                        до месец ще има ново прехвърляне на точно тези акции.....
                        Въпросът е кой е продавача от страна на мажоритара...различен е сценарият ако е КОРП или останалите....
                        Не е препоръка....

Коментар

• МОЕТО РЕШЕНИЕ -е ясно ;- така се случи ,да ме оберат , но и си го бях поискал , омръзна ми да ям шамари .
                          Тя ситуацията ми прилича ,на -Уйна на Уйчо не дала , ний на КРЪЩЯНКА се нада ме ! - ама ней си , някой за хляб се реди , друг фурна заглежда , кой съм аз ,че и акъл да раздавам- не давам !

Коментар

• Утре дали ще има мераклии да продават под 4,5

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              Три продажби и съм със Зеро бр. и профит от 11,2013г. ~ 370 -купувача е СИСа- успех на имащите !

Коментар

• Три продажби и съм със Зеро бр. и профит от 11,2013г. ~ 370 -купувача е СИСа- успех на имащите !

Коментар

Working...
                                X