IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе ще разплетете вие далаверата. Опасни сте.

Коментар

• Това е забавно

Специална сметка:
      ЦКБ АД, клон Химимпорт

Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
      Хм! Изглежда наистина купувачите се поспекоха.
      Не знам, дали наистина Осло ги поуплаши, че той човекът чинно си е казал, че мнението му не представлява препоръка.
      Четох го няколко пъти и по-скоро не виждам нищо, с коет о да не мога да се съглася.

Може би само това малко ме съмнява, че парите за операцията вероятно не са напускали КТБ.
      Средствата от продажбата на акциите все пак трябва да идат по сметка на ЧСИ.
      Да, той ги дължи на кредитора-взискател, но винаги при намесване на чси, синдици и други подобни, има си риск. Често голям риск.

В тази връзка погледнах

Т У К

и виждам, че специалната сметка на ЧСИ е в ЦКБ - другите основни участници.

Тук нещо ми се губи, та да попитам, чси-тата подчиняват ли се на някакъв особен режим (изисквания) по отношение откриване и опериране на банкови сметки.

Коментар

• Хм! Изглежда наистина купувачите се поспекоха.
        Не знам, дали наистина Осло ги поуплаши, че той човекът чинно си е казал, че мнението му не представлява препоръка.
        Четох го няколко пъти и по-скоро не виждам нищо, с коет о да не мога да се съглася.

Може би само това малко ме съмнява, че парите за операцията вероятно не са напускали КТБ.
        Средствата от продажбата на акциите все пак трябва да идат по сметка на ЧСИ.
        Да, той ги дължи на кредитора-взискател, но винаги при намесване на чси, синдици и други подобни, има си риск. Често голям риск.

В тази връзка погледнах

Т У К

и виждам, че специалната сметка на ЧСИ е в ЦКБ - другите основни участници.

Тук нещо ми се губи, та да попитам, чси-тата подчиняват ли се на някакъв особен режим (изисквания) по отношение откриване и опериране на банкови сметки.

Коментар

• До сега незнам КТБ да е купила нещо ,
          и да го е изхвърлила на боклука

Коментар

• Има, ама може и да ги НЯМА тия 100М

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
              Що ли туканка ми намирисва много на саламджийницата - съдебен изпълнител, измислена фирмичка купувач, всички в кюпа от тарикат нагоре. Силен спад, окскока на умрялата котка и после полекинка към 0-лата

Нямам и нищо не препоръчвам просто гледам с интерес цирка
              С разлика от едни има няма 100 мил. лева

Коментар

• Що ли туканка ми намирисва много на саламджийницата - съдебен изпълнител, измислена фирмичка купувач, всички в кюпа от тарикат нагоре. Силен спад, окскока на умрялата котка и после полекинка към 0-лата

Нямам и нищо не препоръчвам просто гледам с интерес цирка

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  такси?
                  Стойност на книжа за рутене?
                  Нещо са ми убегнали 8 %, не са ли на Нафтекс, репирани, т.е. Холда не помня да има общо, но може и да греша.
                  Без препоръки!

Коментар

такси?
                    Таксата за ОТС е твърда и е 7 лв., не е % от размера на сделката.
                    За двете страни общо 14 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                      Много интересно, защо трябва да е точно на 2 лева?!? Та печалбата не е облагаема, от какво трябва да бягат??? А и ще имат някой лев печалба, счетоводно, какъв е проблема?!?
                      божа работа...
                      може и леФче.. плюс ,минус...2 лева...
                      Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        ОТС?
                        Ако не прехвърлят или не направят търгово, просто няма да имат право на глас. Което може би е проблем, защото Петрол холдинг би имал право на глас с онези 8% които са репирани, но може Нафтекс да не му даде пълномощно.

Вероятно е да искат да си имат право на глас.

ОТС е адекватен сценарий, ако прехвърлят на същата или по-ниска цена, няма да дължат данък

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          ОТС?
                          такси?

Коментар

Браво Осло...,
                            Успя да уплашиш спекулантите....
                            това за прехвърляне на пакета на няколко части около 2 лв... .... е възможен ход..
                            Не е препоръка...
                            Много интересно, защо трябва да е точно на 2 лева?!? Та печалбата не е облагаема, от какво трябва да бягат??? А и ще имат някой лев печалба, счетоводно, какъв е проблема?!?

Коментар

Браво Осло...,
                              това за прехвърляне на пакета на няколко части около 2 лв... .... е възможен ход..
                              Не е препоръка...
                              Всичко е до обмен на информация, и то написана, така че някой да може да те коригира.
                              Примерно преди няколко месеца Poncho и други ми пишеха едни отговори, които аз не взех под внимание, а трябваше, защото бяха прави.

С две думи, няма другаде къде да си общуват инвеститори.

Освен с брокера, но той е един, а във форума сме хиляди

Поздрави

Коментар

Браво Осло...,
                                Не е препоръка...
                                ОТС?

Коментар

Working...
                                X