IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А аз просто мисля, че стана рокада

Рокада е ход в шахмата. В него участват цар и топ от един и същи цвят. Това е единствения ход в шахмата, където участват едновременно две фигури. Съществува малка и голяма рокада, в зависимост от това с кой от двата топа се извършва рокадата.
    За да се извърши рокадата трябва да са изпълнени определени условия:
    Между царя и съответния топ да няма други фигури,
    Царя и топа да не са местени от началото на партията,
    Царя да не се намира под шах преди и след рокадата,
    Царя не трябва да прескача поле, което се намира под удара на неприятелска фигура.
    Рокадата е важно средство за укриване на царя на сигурна позиция, където е труднодостъпен за неприятелска атака. Затова в дебюта се препоръчва рокадата да се извърши възможно най-рано, преди да сте започнали някаква атака.

Какво по-добро описание
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
      Дебют ...
      топовен ендшпил

Коментар

• Дебют ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Да помислим добре, възможно ли е в шах-а черните и белите да контролират обща пешка
          И как би се отразило това на цацата.

Коментар

• Да помислим добре, възможно ли е в шах-а черните и белите да контролират обща пешка
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
              Все шахматисти...
              И все матирани......
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Какво откривам в туитър!
                https://pbs.twimg.com/media/BR85bqXCAAAz50d.jpg:large

18 август.
                Все шахматисти...

Коментар

Какво откривам в туитър!

Коментар

• Какво откривам в туитър!

18 август.
                    Last edited by Fiscalist; 11.12.2013, 15:49.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      разбира се...
                      От 6,6 до 2 лв .. и да не се самосезира....

проблема е нафтекс и обезсилването и търговото ,респективно ,цената на който може да мине пакетите за да се избегне..
                      като стар борсов спекулант...какво мислиш......
                      От 6,6 до 2 е манипулация.
                      2 е вътрешна информация
                      Не мисля Имам скапи акции. Аз на (6,6+2)/2=4.30 продавам

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Една година ни един от двамата не беше, края на ноември мисля 11.30 лв. ли беше, затвори годината на 10 мисля. Грубо, не ми се рови сега.
                        През 2008 , 2009 май беше ...но тогава нямаше такива латино сериали.... а получиха 200 милиона от лукойл...

Коментар

Жека,
                          Тук нещата станаха да вярваме ли в Дядо Мраз ,27,30 декеври или дядо Коледа ..20 декември.. примерно..или да станем аутсайдери...
                          А едно време добре хвърлях боб в някой позиции и сега имам добра успеваемост ,но тук нивото е много нагоре.....над мойто..
                          Поздрави!)
                          Една година ни един от двамата не беше, края на ноември мисля 11.30 лв. ли беше, затвори годината на 10 мисля. Грубо, не ми се рови сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            АКО има обезсилване мисля, че МОЖЕ и да не сколасат до края на годината да го решат и оповестят. Пък не би било добре да остане на близките към момента нива, предвид края на миналата година. И в двата случая увисват доста пари от балансите.За търгово АКО останат така пакетите - ще е интересна споменатата по-долу вероятно свързаност и покупките на Нафтекс на 6.5.
                            Препоръки нямам!
                            Жека,
                            Тук нещата станаха да вярваме ли в Дядо Мраз ,27,30 декеври или дядо Коледа ..20 декември.. примерно..или да станем аутсайдери...
                            А едно време добре хвърлях боб в някой позиции и сега имам добра успеваемост ,но тук нивото е много нагоре.....над мойто..
                            Поздрави!)

Коментар

проблема е нафтекс и обезсилването и търговото ,
                              АКО има обезсилване мисля, че МОЖЕ и да не сколасат до края на годината да го решат и оповестят. Пък не би било добре да остане на близките към момента нива, предвид края на миналата година. И в двата случая увисват доста пари от балансите.За търгово АКО останат така пакетите - ще е интересна споменатата по-долу вероятно свързаност и покупките на Нафтекс на 6.5.
                              Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Как смятате? Знам, че в България за пазарна манипулация и търговия с вътрешна информация не се лежи, но смятате ли, че Комисията ще разследва сделките с Петрол?
                                разбира се...
                                От 6,6 до 2 лв .. и да не се самосезира....

проблема е нафтекс и обезсилването и търговото ,респективно ,цената на който може да мине пакетите за да се избегне..
                                като стар борсов спекулант...какво мислиш......

Коментар

Working...
                                X