IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Да, има нещо гнило в това ОСА уж свикано за 16-ти
    За него четем само в статии в инвестора и Капитал, но нищо официално не съм видял.
    Ако наистина е насрочено задължително трябва да има покана в ТР. Аз поне не открих такава.
    Другия вариант е шахматиста да е бълнувал за такова, но да не знае че в БГ такова се свиква месец по-рано, а не от днес за утре
    Именно подобно усещане имах и аз и рекох да видя ТР - нищо, екстрите - нищо, викам си какво събрание тогава, та затова и се обърнах към останалите.
    Шахматиста като нищо, но не само от днес за утре, а и той вече в каква роля да влезе в АД? На база досегашното инфо, разбира се.
    Бен, връзката на Шахматиста със Сокола освен Юнал, друго?
    Куцо е, че ни Ершов надига глас, ни Събев коментира, а пък той все пак е с 47.5 % от Холда, колкото и да са изчистени 104 млн. дълг остават 60 млн. към АД, отделно пък Ершов не е освободен от отговорност от АД.
    Защо Събев ще се матира така, като сега 47 % в Алфа, там нейде Нафтекс, т.е. какъв е дела на Събев освен 120 хил. бр. като ФЛ, а остава на пасива в Холда?
    Същевременно не мисля, че заблудена цаца пуска по някой ластик.
    Препоръки нямам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Бен, не схващам логиката ти.
      Лютфи е предложение на шахматиста, а той е вече матиран..
      Каквато и идея да е имал е отекла в канала след събитието от 2-ри
      Всички залагат, че Василев и Събев са изиграли Илюмжинов/Ершов.А ако Василев сега си получава компанията, която после продаде на Илюмжинов и така КТБ си прибере кредитите + печалба и по този начин се елиминира Събев, който беше пречка за сделката?Сериозно ли мислиш, че Василев ще тръгне така ударно срещу ДПС и Доган?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        A защо мислите, че Лютфи не е на новите хора? Горе-долу и Овчаров стана шеф на Лукойл Случайност?
        Бен, не схващам логиката ти.
        Лютфи е предложение на шахматиста, а той е вече матиран..
        Каквато и идея да е имал е отекла в канала след събитието от 2-ри

Коментар

• Да, има нещо гнило в това ОСА уж свикано за 16-ти
          За него четем само в статии в инвестора и Капитал, но нищо официално не съм видял.
          Ако наистина е насрочено задължително трябва да има покана в ТР. Аз поне не открих такава.
          Другия вариант е шахматиста да е бълнувал за такова, но да не знае че в БГ такова се свиква месец по-рано, а не от днес за утре

Коментар

• A защо мислите, че Лютфи не е на новите хора? Горе-долу и Овчаров стана шеф на Лукойл Случайност?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              Еми след анонс за събитие след 2 работни дни е хубаво да имаме и нещо черно на бяло, де е то?
              Между другото тоя анонс е от 20-21.11, за ОСА на 16.12?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Гледа ти се партия шах на живо?
                Еми след анонс за събитие след 2 работни дни е хубаво да имаме и нещо черно на бяло, де е то?

Коментар

Аз много се извинявам, но да му се намира на някой покана за ОСА?
                  Каквата и на каквото и да е, само да е за ... 16 декември ли казахте?
                  Гледа ти се партия шах на живо?
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз много се извинявам, но да му се намира на някой покана за ОСА?
                    Каквата и на каквото и да е, само да е за ... 16 декември ли казахте?

Коментар

• Или собственици...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        А дали влизането на Юнал Лютфи в надзора на Петрол е случайно?
                        то няма да се случи
                        събранието на 16-ти няма да има кворум
                        а на отложената дата вече с акциите на Петрол холдинг ще гласува новия им собственик

Коментар

• А дали влизането на Юнал Лютфи в надзора на Петрол е случайно?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                            А Събев къде се покри,какво мисли за цялата история?Ершов,който очаквах да гледам по всички сутрешни блокове(в ролята на изгърбен) млъкна.Лафкаджии,шаматисти,КФН нищо.Подозрително малко се реве тук
                            Гледам ни ВАС за обезсилване, не намирам в Пловдивския обжалване на определението на СтОС, както и нищо ново по партидите в групата, понеже обикновено държат да качват съдебни документи в ТР, пък нищо, че няма как да ги впишат.
                            И все пак - каквато и да е заверата - все нещо ми бяга от цената на акцията в момента.
                            Препоръки нямам!

Коментар

АКО има обезсилване мисля, че МОЖЕ и да не сколасат до края на годината да го решат и оповестят. Пък не би било добре да остане на близките към момента нива, предвид края на миналата година. И в двата случая увисват доста пари от балансите.За търгово АКО останат така пакетите - ще е интересна споменатата по-долу вероятно свързаност и покупките на Нафтекс на 6.5.
                              Препоръки нямам!
                              А Събев къде се покри,какво мисли за цялата история?Ершов,който очаквах да гледам по всички сутрешни блокове(в ролята на изгърбен) млъкна.Лафкаджии,шаматисти,КФН нищо.Подозрително малко се реве тук

Коментар

• Нищо ново:

http://www.x3news.com/download/?id=228178

Коментар

Working...
                                X