IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мдааа, 52 800 оферти купува, 9 300 продава, или съотношение около 6:1

А и от Бенча не се умориха да купуват бре

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
      Първоначално изпратено от Michelangelo
      Интересно е съотношението на бройките купува-продава: 40 000:10 000
      не е думичката интересно .. а логично .. хаха
      i produljava da se kupuva Dosta orderi ima ot diasno.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
        Интересно е съотношението на бройките купува-продава: 40 000:10 000
        не е думичката интересно .. а логично .. хаха

Коментар

• Интересно е съотношението на бройките купува-продава: 40 000:10 000

Коментар

• Такава красота, 118, 119, 209, 180 и един кобос се бориха в последната секунда за тези 2000 бройки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
              Айдеее, стана тя каквато стана
              тръгна ли хорото ..

Коментар

• Айдеее, стана тя каквато стана

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                  Какъв е този кобос -камикадзе с 2000бр. на 11,80 - не е ли гледал вчера и онзи ден какво ставаше тук - ще го схрускат на старта още.
                  ебати ентусиаста ..

Коментар

• Какъв е този кобос -камикадзе с 2000бр. на 11,80 - не е ли гледал вчера и онзи ден какво ставаше тук - ще го схрускат на старта още.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Първоначално изпратено от Andy T.
                      Тихо и напоително по хитричките си пазаруват без много шум по форумите . И тапите ги сгазиха а и volume от (301034)за последният месец ми прави впечатление !!!
                      Само ние с Michelangelo вдигаме шум тука във форума като селския идиот Мунчо
                      От стари песове може само да се поучаваш
                      Аз просто ей така си коментирам и ми е гот за позицията !!!

Коментар

• [quote="Hakkinen"]До края на този месец има някакви минимални шансове... След това вече НЕ
                        Нали знаете... нищо не препоръчвам. Като си гледах на кафе сутринта, така излезе [/quot
                        Колеги доста сте прави с тези си виждания, аз не казвам че ще стане, но е възможно. Иначе пак ще повторя, акцийката си е добра, но просто пазара е такъв в момента, аз натоварих малко на 10,89-11,17, преди няколко дни, според мен е възможно пак да видим тези нива, всичко зависи от настроенията на борсата.

аре със здраве и винце!

Коментар

• Първоначално изпратено от Andy T.
                          Тихо и напоително по хитричките си пазаруват без много шум по форумите . И тапите ги сгазиха а и volume от (301034)за последният месец ми прави впечатление !!!
                          Само ние с Michelangelo вдигаме шум тука във форума като селския идиот Мунчо
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                            Първоначално изпратено от cymru
                            Кой отнесе тук тапата на Райфа - веднага да се идентифицира, за да го аплодираме.
                            Това, което ми прави впечатление на мен е, че миналия и този месец Бенча яко изкупуват тук, но тихичко и без да вдигат излишен шум. Мисля си, че едва ли е без причина
                            А познай сега кой е бил
                            Е това за бенча и аз го забелязах.
                            А пък на мене ми се струва че имаше и оферти купува за 5-6 К и от Капмански COBOS !? Тихо и напоително по хитричките си пазаруват без много шум по форумите . И тапите ги сгазиха а и volume от (301034)за последният месец ми прави впечатление !!!
                            Имам ХИКА и с по горе казаното нищо не препоръчвам .

Коментар

• Само за предходния месец и първите 4 работни дни от този месец Бенча купиха над 100 000 акции, така че едва ли ще видим по-ниски нива от настоящите Хората ненапразно са вкарали милиони вътре А и Септември мисля беше, когато и ОББ купиха едно пакетче от 81 000 бройки. Така че на тези нива имаме много сериозна подкрепа.

Коментар

• До края на този месец има някакви минимални шансове... След това вече НЕ
                                Нали знаете... нищо не препоръчвам. Като си гледах на кафе сутринта, така излезе
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X