Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
АМИ КАК НЯМА ДА КУПУВАТ, ВИЖТЕ СТРУКТУРАТА НА ПОРТОФЕЛИТЕ ИМ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО, А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО Х-АКЦИЙКАТА, ТО МИСЛЯ ЧЕ НАИСТИНА СИ Я БИВА, НО ПРОСТО Е ОЩЕ РАНИЧКО ДА СЕ ВЛИЗА ТУК, МИСЛЯ ЧЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛЕЗЕ НАДОЛУ.......... И ТОГАВА ДА СЕ НАХЛУЕ МОЩНО ... НИВО ОТ 10,50-10,85, НЕ МИ СЕ СТРУВА НЕВЪЗМОЖНО.
АРИ СЪС ЗДРАВЕ И ВИНЦЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от MichelangeloБенча се скъсаха да купуват ХИКА-та последните 2 месеца. Сега отново са те с голямата бройка. От ДелтаБрокер-а не могат се скрият
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от cymruКой отнесе тук тапата на Райфа - веднага да се идентифицира, за да го аплодираме.Първоначално изпратено от MichelangeloТова, което ми прави впечатление на мен е, че миналия и този месец Бенча яко изкупуват тук, но тихичко и без да вдигат излишен шум. Мисля си, че едва ли е без причинаНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymruКой отнесе тук тапата на Райфа - веднага да се идентифицира, за да го аплодираме.Първоначално изпратено от MichelangeloТова, което ми прави впечатление на мен е, че миналия и този месец Бенча яко изкупуват тук, но тихичко и без да вдигат излишен шум. Мисля си, че едва ли е без причина
Коментар
Коментар