IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ГОТОВ ДА ЗАГУБИ
    АМИ КАК НЯМА ДА КУПУВАТ, ВИЖТЕ СТРУКТУРАТА НА ПОРТОФЕЛИТЕ ИМ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО, А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО Х-АКЦИЙКАТА, ТО МИСЛЯ ЧЕ НАИСТИНА СИ Я БИВА, НО ПРОСТО Е ОЩЕ РАНИЧКО ДА СЕ ВЛИЗА ТУК, МИСЛЯ ЧЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛЕЗЕ НАДОЛУ.......... И ТОГАВА ДА СЕ НАХЛУЕ МОЩНО ... НИВО ОТ 10,50-10,85, НЕ МИ СЕ СТРУВА НЕВЪЗМОЖНО.
    АРИ СЪС ЗДРАВЕ И ВИНЦЕ.
    Съмнявам се честно казано да дочакаш такива нива, но успех ти желая.

Коментар

• АМИ КАК НЯМА ДА КУПУВАТ, ВИЖТЕ СТРУКТУРАТА НА ПОРТОФЕЛИТЕ ИМ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО, А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО Х-АКЦИЙКАТА, ТО МИСЛЯ ЧЕ НАИСТИНА СИ Я БИВА, НО ПРОСТО Е ОЩЕ РАНИЧКО ДА СЕ ВЛИЗА ТУК, МИСЛЯ ЧЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛЕЗЕ НАДОЛУ.......... И ТОГАВА ДА СЕ НАХЛУЕ МОЩНО ... НИВО ОТ 10,50-10,85, НЕ МИ СЕ СТРУВА НЕВЪЗМОЖНО.
      АРИ СЪС ЗДРАВЕ И ВИНЦЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Първоначално изпратено от Michelangelo
        Бенча се скъсаха да купуват ХИКА-та последните 2 месеца. Сега отново са те с голямата бройка. От ДелтаБрокер-а не могат се скрият
        За днес вече са събрали към 25 000 акции
        И вчера още 15 000, и от началото на месеца поне още толкова, а предходния поне към 50-60 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
          Бенча се скъсаха да купуват ХИКА-та последните 2 месеца. Сега отново са те с голямата бройка. От ДелтаБрокер-а не могат се скрият
          За днес вече са събрали към 25 000 акции
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Бенча се скъсаха да купуват ХИКА-та последните 2 месеца. Сега отново са те с голямата бройка. От ДелтаБрокер-а не могат се скрият

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
              Някой Бенчмаркски COBOS ще да е бил
              Ами нали ти казах вече, mashina...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                ХИКА-та се държи перфектно по време на тая перверзия.
                HIKA и SFARM

Коментар

• кой? Кажете ако знаете деее. Това в терминала ли виждате на кой е кобоса? За мен няма логика Бенча да продава и в същото време да купува зад кобос скрит. Незнам странно ми е

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                    Първоначално изпратено от cymru
                    Кой отнесе тук тапата на Райфа - веднага да се идентифицира, за да го аплодираме.
                    Това, което ми прави впечатление на мен е, че миналия и този месец Бенча яко изкупуват тук, но тихичко и без да вдигат излишен шум. Мисля си, че едва ли е без причина
                    А познай сега кой е бил
                    Е това за бенча и аз го забелязах.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                      Кой отнесе тук тапата на Райфа - веднага да се идентифицира, за да го аплодираме.
                      Това, което ми прави впечатление на мен е, че миналия и този месец Бенча яко изкупуват тук, но тихичко и без да вдигат излишен шум. Мисля си, че едва ли е без причина
                      А познай сега кой е бил

Коментар

• ХИКА-та се държи перфектно по време на тая перверзия.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Някой Бенчмаркски COBOS ще да е бил

Коментар

• абе не е ясно кой е. Някакъв богат кобос
                            Но който и да е, тук определено е интересно. Има много здрав съпорт и май ще летиме нагоре скоро. Определено ми харесва, как се развиват нещата тук

Коментар

• Кой отнесе тук тапата на Райфа - веднага да се идентифицира, за да го аплодираме.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Абе и таз тема ли налазихте бе Айде къш

Коментар

Working...
                                X