IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз като ги видях тея оферти, направо не повярвах - викам има техническа грешка. "купува", по-високи от "продава".
    Ами колегите да погледнат тука в коментарите и тогава да действат.

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
      нещо обаче не вдявам
      според отчета
      печалбата намалява, приходите също
      обаче се появиха оферти за над 5000 акции с цена от близо 1 лев над цената на затваряне
      Споко, тези оферти утре в 9,29 вече няма да ги има . Схемата е класика в жанра за лов на цаци . Стръвта е пусната от кобос на Бенчмарк, който за 6 минути след 15,36 е пуснал 6 оферти . Явно отчета много му е харесал .

Коментар

• нещо обаче не вдявам
        според отчета
        печалбата намалява, приходите също
        обаче се появиха оферти за над 5000 акции с цена от близо 1 лев над цената на затваряне

Коментар

• Излязъл е отчета на сайта на БФБ, та дори вече има оферти "купува" с по 1 лев над днешната търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от elloco
            Искам да попитам излезе ли конс. отчет?
            Не е още.

Коментар

• Искам да попитам излезе ли конс. отчет?

Коментар

• Кобоса с 10000 бройки, остави и на нас да заредим малко.

Коментар

• Ми то беше като по книга. Но ми се струва че възможна още стрелба по бидовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                    Първоначално изпратено от ПИЧ
                    Вижте разликата между първия и втория bid ордер - първия ще го боцнат ми се струва.
                    А бе вторият съм аз - така де - единици, седмици, двойки - ако някой се обърка. Не че тая особени надежди, но да пробвам, ако някой луд реши да изсипе.
                    А бе стана работата.
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                      Вижте разликата между първия и втория bid ордер - първия ще го боцнат ми се струва.
                      А бе вторият съм аз - така де - единици, седмици, двойки - ако някой се обърка. Не че тая особени надежди, но да пробвам, ако някой луд реши да изсипе.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Вижте разликата между първия и втория bid ордер - първия ще го боцнат ми се струва.

Коментар

• abe iavno, koito i da kupuva si e napravil smetkata i podobavashtite analizi. Edva li niakoi shte kupuva ei taka na sliapo. Taka che tova e hubavo za poziciata kato vlizat golemi igrachi s takiva brojki. Az mislia da kupuvam oshte. Kompaniata se durji mnogo dobre po vreme na korekciata, koeto e bullish signal.
                          lichno mnenie

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                            Само за предходния месец и първите 4 работни дни от този месец Бенча купиха над 100 000 акции, така че едва ли ще видим по-ниски нива от настоящите
                            И продължават...

Коментар

• Започнаха да оценяват позицийката едни , други търсят спасителни острови а третите които се чудят ........ незнам дали ще ги огрее да я видят на по ниски нива !? И на мене ми се ще да понапълня още ама.......... да видиме
                              Успех на всички !

Коментар

• Хайде деца, гледайте как рипа ХИКА-та на мечи пазар

Коментар

Working...
                                X