IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Заради олигофрените от Райфайзен!!!!

Тъпи парчета! Да имаш в портфейла 250 000 бройки, и да си ги обезцениш по този малоумен начин....

Жалко, че и ние страдаме заради тези "специалисти"....

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
      Баси подигравката с тоя Евроинс!

Направо ужас!
      Според мен това не е дъното.

Коментар

• Баси подигравката с тоя Евроинс!

Направо ужас!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Райфайзен са ебати помиярите!!!!!
          Навсякъде са затапили!
          А тука как се из.раха!
          Какво са ви харесали чужденците ..... да продават...
          Не е препоръка .. притежавам малко акции...
          Ehhhhhhhh,me4ti,me4ti.Koga li 6te dostignem pak nivoto ot 19 lv...?!?

p.s.Pritejavam desetki akcij
          [url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco

Коментар

• Райфайзен са ебати помиярите!!!!!
            Навсякъде са затапили!
            А тука как се из.раха!
            Какво са ви харесали чужденците ..... да продават...
            Не е препоръка .. притежавам малко акции...

Коментар

• Райфайзен са ебати помиярите!!!!!

Навсякъде са затапили!

А тука как се из.раха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                Първоначално изпратено от ZoomerX
                Първоначално изпратено от НЕСТОР
                Напълно съм съгласен приятелю но перспектива се пише, а не Пириспектива. Изтегли си този браузър и си инсталирай текстовия редактор на български, ще те подсеща къде бъркаш с правописа.

http://www.filehippo.com/download_firefox/
                Мили ми г-н Нестор,
                благодаря Ви за проявеното внимание към личния ми правопис, но бих желал да Ви уведомя, че прекрасно знам как се пише "перспектива". Не случайно написах думата с главна буква, с цел да наблегна на нейното нарочно изписване по този начин.
                Благодарен съм и за съвета относно браузъра, не нека оставим тази "Пириспектива" на наистина неграмотните.
                Правилното е ПИРОспектива, поради пиротехническия заряд на акцията. :-)
                Ха-ха, това за ПИРОспективата ми хареса.

Коментар

• Първоначално изпратено от ZoomerX
                  Напълно съм съгласен приятелю но перспектива се пише, а не Пириспектива. Изтегли си този браузър и си инсталирай текстовия редактор на български, ще те подсеща къде бъркаш с правописа.

Мили ми г-н Нестор,
                  благодаря Ви за проявеното внимание към личния ми правопис, но бих желал да Ви уведомя, че прекрасно знам как се пише "перспектива". Не случайно написах думата с главна буква, с цел да наблегна на нейното нарочно изписване по този начин.
                  Благодарен съм и за съвета относно браузъра, не нека оставим тази "Пириспектива" на наистина неграмотните.
                  Моля, моля, явно е станало недоразумение.

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                    Първоначално изпратено от ZoomerX

Мили ми г-н Нестор,
                    Хехе, тука все приятни и възпитани хора пишат

Форекс, вземи и ти някоя акция на промоция де, можеш да си сложиш един приличен таргет и поне месец, два да мрънкаш, че не си го достигнал

Коментар

• Първоначално изпратено от ZoomerX

Мили ми г-н Нестор,

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР

Мили ми г-н Нестор,

Коментар

• Напълно съм съгласен приятелю но перспектива се пише, а не Пириспектива. Изтегли си този браузър и си инсталирай текстовия редактор на български, ще те подсеща къде бъркаш с правописа.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantomas
                            Не мечти , а една реалност !
                            Първо нивото от 10.70-10.87 ще бъде "превзето" в няколко сесии, печалбата от пар. ресурс от застрах. ще се влее в холд. структура, вижте коеф.,НО обърнете внимание и на структурното преструктуриране на потоците движещи дебит-кредит, съчетано с извор на РЕСУРС , чрез к/о ще се навлезе на скорост на доста външни пазари , при едно напълно допустимо ниво на РИСК , нов пазарен дял, следващо РЕИНВЕСТИРАНЕ на средства било то в "лизинг" и т.н.
                            После около 12/ дванадесет лева/ последен влак, за тези които все още се съмняват, страхуват, колебаят и т.н.
                            Перспективна - чушки! Buffett said "the party is over" in insurance!!! Кви перспективи кви 5 лева?
                            Момче, би- трябвало да имаш понятие от анализ, ако не -направи няколко "лицеви опори", ще получих "оросяване", направи един анализ от класа и НИ ДОКАЖИ къде точно грешиме ?
                            Аз пък смятам, че Пириспектива тука има и то голяма... Вие правете каквото знаете...

Коментар

• Не мечти , а една реалност !
                              Първо нивото от 10.70-10.87 ще бъде "превзето" в няколко сесии, печалбата от пар. ресурс от застрах. ще се влее в холд. структура, вижте коеф.,НО обърнете внимание и на структурното преструктуриране на потоците движещи дебит-кредит, съчетано с извор на РЕСУРС , чрез к/о ще се навлезе на скорост на доста външни пазари , при едно напълно допустимо ниво на РИСК , нов пазарен дял, следващо РЕИНВЕСТИРАНЕ на средства било то в "лизинг" и т.н.
                              После около 12/ дванадесет лева/ последен влак, за тези които все още се съмняват, страхуват, колебаят и т.н.
                              Перспективна - чушки! Buffett said "the party is over" in insurance!!! Кви перспективи кви 5 лева?
                              Момче, би- трябвало да имаш понятие от анализ, ако не -направи няколко "лицеви опори", ще получих "оросяване", направи един анализ от класа и НИ ДОКАЖИ къде точно грешиме ?
                              не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                                тук мечтата ми е 33 кинта.
                                Ех мечтииии мечтиии...
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X