Първоначално изпратено от bate_nasko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
...има и хубава страна падането на цената...новите кандидати-застрахователи за излизане на борсата просто няма как да не се съобразяват с коефициентите на EURINS...много ми е любопитно в такъв случай дали АРМЕЕЦ въобще ще посмеят да го листнат...
Булстрад - спад 58% (от върха - 380 лв.)
Евроинс - спад 56% (от върха - 20.5)
Юлиус Бер могат да чакат известно време, преди да поискат да излязат от Лев Инс...
ТИМ, както са под натиск, в никой случай няма да пожертват и перлата на финансовите си бизнеси - Армеец...
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicмм, и аз мисля че има място за още малко връщане, въпреки че бих сложил ордери на около 9 кинта -> Разчитам Райфата (като най-голям колекционер) да затапи по-голямо падане...! Новака, вхк, имате ли някоя дата предвид?
ако ще става ще става до първата десетдневка на май
ако Q1 е впечатляващ обаче може и да бетонираме на тия нива
Коментар
-
мм, и аз мисля че има място за още малко връщане, въпреки че бих сложил ордери на около 9 кинта -> Разчитам Райфата (като най-голям колекционер) да затапи по-голямо падане...! Новака, вхк, имате ли някоя дата предвид?BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от ATILAБаси подигравката с тоя Евроинс!
Направо ужас!
за съжаление и аз мисля че тук ще се спрем на около 8,5
не е препоръка
но съпорта е на около 8,5
впрочем това е и средната на придобиване за периода на мечата милувка от миналата година интерпретирана през увеличението на капитала за собств. сметка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от vhkПървоначално изпратено от ATILAБаси подигравката с тоя Евроинс!
Направо ужас!
за съжаление и аз мисля че тук ще се спрем на около 8,5
не е препоръка
Коментар
Коментар