IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    за мен не беше безмислено!
    Абе тони бе, ставаше въпрос ти да се изпотиш, не кимру.
    макар че той така е ощърбел от тази "инвестиция", че адва ли е изпотил нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Е тони защо берта?
      Защо не направиш като кимру - безсмислено се поизпоти се малко.
      за мен не беше безмислено!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Е тони защо берта?
        Ти се потиш, при все че не работиш, а правилният въпрос е на колко ще излязат

Коментар

Берт горе-долу ИНГ на какви цени са влизали тук?
          Е тони защо берта?

Коментар

• Берт горе-долу ИНГ на какви цени са влизали тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
              Чудесно. След покупката на имот за 8 милиона, сега очаквам рязко нарастване на пазарния ни дял в Суворово. Все пак толкова трябва да струва цялото село приблизително.
              не си изобщо далеч от истината

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                Здравей Тони
                не чета всичко във форума, поради заетостта ми в други части на сайта и този коментар за малко да не го видя

Ако желаеш нещо да стигне до мен, моля ползвай мейла в контакти най-долу в страницата

Ще пратя предложение с тези въпроси за интервю до г-н Христов. В последните години на 10 такива предложения получавам около 1 интервю.

Поздрави
                Отговор май няма, а Мариянски?

Коментар

• Януари
                  (хил.евро) Промяна(%)
                  01'2013 01'2012
                  3 636 3 595 1.1%

Коментар

Жив и здрав!
                    ако стане стане - виж Кимру как се е изпотил, нека да опитаме!!!
                    Интервю винаги е добра идея. При Инса, най-често, мениджмънта и собствениците са сравнително откровени при подобни изяви. Освен това, що касае цена, всичко зависи от тях по тази позиция!
                    Cymru, е ограничил рисърча си до лесно достъпни източници и това едва ли е случайно. Да си публичен би трябвало да носи ползи, но прекаленото споделяне на фирмена информация никак не помага на фирмата, та в такъв аспект е наивно да се иска повече от нужното – нито някой ще ти го даде, нито има значене за котировките.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                      Здравей Тони
                      не чета всичко във форума, поради заетостта ми в други части на сайта и този коментар за малко да не го видя

Ако желаеш нещо да стигне до мен, моля ползвай мейла в контакти най-долу в страницата

Ще пратя предложение с тези въпроси за интервю до г-н Христов. В последните години на 10 такива предложения получавам около 1 интервю.

Поздрави
                      Жив и здрав!
                      ако стане стане - виж Кимру как се е изпотил, нека да опитаме!!!

Коментар

• Чудесно. След покупката на имот за 8 милиона, сега очаквам рязко нарастване на пазарния ни дял в Суворово. Все пак толкова трябва да струва цялото село приблизително.

Коментар

• Последните финансови резултати на тази компания не ми вдъхват голямо доверие за добро развитие.

Коментар

Айде Мъро....
                            След такъв анализ мисля че е време за едно Тинтервю с бай Асен Христов(не само с чичо Оги за чорапите му)! Дължим го на Кимру - 12страници анализ е направил човека, ама тоя път събери въпроси, а?

Примерно аз бих питал:
                            1. След утвърдените добри практики на публикуване на инфо всеки месец, не е ли време да разберем къде са инвестициите на евроинс(в акции и облигации) и не се ли повишава риска ако са само в дялове на групата, все пак преди време точно те афишираха че с цел прозрачност инвестират във фондовете на Райфайзен АМ!?!?
                            2. Защо не зарадва инвеститорите на Инс-а и не вля в него здравното осигуряване?
                            3. Кога и на каква цена ще имаме увеличение на капитала?
                            4. Смята ли цената от 0.80 стинки за застраховател с 80млн. премиен приход за нормална и ако не, защо Еврофинанс не купуват, а купуват Булленд и други от групата?
                            4. Какво ще променят в Булленд след смяната на управлението му?
                            5. Все още ли Евроинс смята да разпределя 20% от печалбата, както бе обявил преди години и затова ли тя се поддържа на ниски нива?

други въпроси?

Хайде чичо Оги и Керезов се обадиха във форума, време е да почукаме за инфо и на вратата на другата голяма група!!! Ми така де те от две-три години и без това спряха да правят срещи с инвеститорите.
                            Здравей Тони

Поздрави
                            Last edited by mpy_yordanov; 12.02.2013, 12:37.

Коментар

• http://www.investor.bg/blogosfera/36...-akcii,146748/

По анализа на Cymru и коментара на Bertram

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                                Давайте идеи. Да купувам или да купувам?
                                Същото като при дървените.

Коментар

Working...
                                X