IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Вчера и във вторник колко хубаво се беше разредил бида тук и се надявах някой паникьорче да ме "нахрани", т.е. "да ми набие канчето" на 75 ст., ама не стана мамка му

В стила на Комиците -
    Абе туй днешното мечки, мечки ли са...
    Еее, едно време кви мечки имаше... сипват, та страх да те хване!

Коментар

• Вчера и във вторник колко хубаво се беше разредил бида тук и се надявах някой паникьорче да ме "нахрани", т.е. "да ми набие канчето" на 75 ст., ама не стана мамка му

В стила на Комиците -
      Абе туй днешното мечки, мечки ли са...
      Еее, едно време кви мечки имаше... сипват, та страх да те хване!

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнение
        В добрите времена Инса даваха дивидент, но после дойде кризата. Първия момент, в който започнат отново да дават дивидент ще е сигнал че за компанията кризата е свършила.
        Мъро ми писа че са казали ОК за интервю, но те щели да му звъннат - ха да видим какво ще кажат

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Ей така се прави!!!
          " Втората най-голяма презастрахователна компания в света - Swiss Re Ltd., планира да върне около 2.8 млрд. долара на своите акционери, на фона на по-малкия брой искове, свързани с природни бедствия през тази година, информира Bloomberg.

Акционерите на компанията ще получат специален дивидент в размер на 4 швейцарски франка (4.30 евро) на акция плюс обикновен дивидент от 3.50 франка (2.84 евро), обявиха днес от базираната в Цюрих компания. Общата сума от 7.5 франка (5.9 евро) надхвърли предварителните очаквания на анализаторите за 6.21 (5.04 евро) франка общ дивидент на акция.
          "
          В добрите времена Инса даваха дивидент, но после дойде кризата. Първия момент, в който започнат отново да дават дивидент ще е сигнал че за компанията кризата е свършила.

Коментар

• Ей така се прави!!!
            " Втората най-голяма презастрахователна компания в света - Swiss Re Ltd., планира да върне около 2.8 млрд. долара на своите акционери, на фона на по-малкия брой искове, свързани с природни бедствия през тази година, информира Bloomberg.

Акционерите на компанията ще получат специален дивидент в размер на 4 швейцарски франка (4.30 евро) на акция плюс обикновен дивидент от 3.50 франка (2.84 евро), обявиха днес от базираната в Цюрих компания. Общата сума от 7.5 франка (5.9 евро) надхвърли предварителните очаквания на анализаторите за 6.21 (5.04 евро) франка общ дивидент на акция.
            "

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Тони, гледам че следиш позицията та да питам:
              Абе Тони, абе какво стана днеска бе!?
              Ами какво да стане - бат ти Тони си купи малко Инс от некой уплашен Каролец!

Коментар

ха ха елате, елате!!!
                Тони, гледам че следиш позицията та да питам:
                Абе Тони, абе какво стана днеска бе!?

Коментар

• ха ха елате, елате!!!

Коментар

никой не иска да слиза надолу май?
                    Батя ти ли си ги заложил тия хилядарки от дясно през стотинка
                    Не, нямам в дясно.
                    Имам от другата страна. Предлагам да отърва някой който си е купил по грешка тук, или пък смята че БГ отива към колапс или фалит или пр. цветущи прогнози които се вихрят тия дни

Коментар

• никой не иска да слиза надолу май?
                      Батя ти ли си ги заложил тия хилядарки от дясно през стотинка

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        зависи от хоризонта... тук е за дълги пари... при все че щом е акция има риск, но дет се вика който има топки инвестира и рускува, който няма си губи времето.

факи ти не беше ли в NY... и ако да чий го дириш по цял ден в този инвестор
                        Ами екрана е пред мен, форума е интересен, защо не?
                        А хоризонта много далечен бре, ми то само ти си тук от 3 години?

А и тони е младеж, току-що гмурнал се в това блато и още е оптимист, носи на майтап таака да се каже.
                        Я го виж проди - спре да пише. Отдал се е на алкохола.

Коментар

• Действай Бъфет...

Коментар

Понякога си мисля, как едни хора са купували на 10лв, 12лв, 15лв, а сега на 0,90 стинки се ослушват?!?! показателите са същите, а дяла в ОЗ даже е по-голям.
                            не знам колко хора си дават сметка, че ако 'феновете' тук + имащите акции от доста високи нива ..купим по 1-2-3-4-5К (според възможностите)..цената на тази акция ще иде бързо на 1.5, а защо не и по-нагоре...
                            тук ги няма Артио или ЛП или Грамърси... имаше едни пакети на титаните в инвестирането (ДФ), но те заминаха на относително ниски нива... реално погледнато има един Мажоритар, който при никой случай не продава, но и по никакъв начин не показва, че го има... даже напротив обявеното увеличение беше в момент, в който нещата започваха да се нареждат за инса ( пребориха се с загубата, имаше ръст в приходите и тн)

при това фундамента не само, че не е по-лош, а е по-добър от времента, когато цената беше над 10 кинта...

тук 'лоша щега' изигра обявеното увеличение на капитала, което първо беше отложено, а после съвсем заглъхнаха по темата, но спря и охлади интереса към дружеството... за мен това е минус в графата отношения с акционерите.

това не го приемайте като препоръка!!! аз самият не знам дали скоро ще купувам акции на дружеството, защото имам други неща за купуване, но не пречи да си разсъждавам.
                            Last edited by bertram; 16.02.2013, 21:08.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Понякога си мисля, как едни хора са купували на 10лв, 12лв, 15лв, а сега на 0,90 стинки се ослушват?!?! показателите са същите, а дяла в ОЗ даже е по-голям.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Абе тони бе, ставаше въпрос ти да се изпотиш, не кимру.
                                макар че той така е ощърбел от тази "инвестиция", че адва ли е изпотил нещо.
                                зависи от хоризонта... тук е за дълги пари... при все че щом е акция има риск, но дет се вика който има топки инвестира и рускува, който няма си губи времето.

факи ти не беше ли в NY... и ако да чий го дириш по цял ден в този инвестор
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X