Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Вчера и във вторник колко хубаво се беше разредил бида тук и се надявах някой паникьорче да ме "нахрани", т.е. "да ми набие канчето" на 75 ст., ама не стана мамка му
В стила на Комиците -
Абе туй днешното мечки, мечки ли са...
Еее, едно време кви мечки имаше... сипват, та страх да те хване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOK Разгледай мнениеВ добрите времена Инса даваха дивидент, но после дойде кризата. Първия момент, в който започнат отново да дават дивидент ще е сигнал че за компанията кризата е свършила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕй така се прави!!!
" Втората най-голяма презастрахователна компания в света - Swiss Re Ltd., планира да върне около 2.8 млрд. долара на своите акционери, на фона на по-малкия брой искове, свързани с природни бедствия през тази година, информира Bloomberg.
Акционерите на компанията ще получат специален дивидент в размер на 4 швейцарски франка (4.30 евро) на акция плюс обикновен дивидент от 3.50 франка (2.84 евро), обявиха днес от базираната в Цюрих компания. Общата сума от 7.5 франка (5.9 евро) надхвърли предварителните очаквания на анализаторите за 6.21 (5.04 евро) франка общ дивидент на акция."
Коментар
-
Ей така се прави!!!
" Втората най-голяма презастрахователна компания в света - Swiss Re Ltd., планира да върне около 2.8 млрд. долара на своите акционери, на фона на по-малкия брой искове, свързани с природни бедствия през тази година, информира Bloomberg.
Акционерите на компанията ще получат специален дивидент в размер на 4 швейцарски франка (4.30 евро) на акция плюс обикновен дивидент от 3.50 франка (2.84 евро), обявиха днес от базираната в Цюрих компания. Общата сума от 7.5 франка (5.9 евро) надхвърли предварителните очаквания на анализаторите за 6.21 (5.04 евро) франка общ дивидент на акция."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТони, гледам че следиш позицията та да питам:
Абе Тони, абе какво стана днеска бе!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеха ха елате, елате!!!
Абе Тони, абе какво стана днеска бе!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеникой не иска да слиза надолу май?
Батя ти ли си ги заложил тия хилядарки от дясно през стотинка
Имам от другата страна. Предлагам да отърва някой който си е купил по грешка тук, или пък смята че БГ отива към колапс или фалит или пр. цветущи прогнози които се вихрят тия дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениезависи от хоризонта... тук е за дълги пари... при все че щом е акция има риск, но дет се вика който има топки инвестира и рускува, който няма си губи времето.
факи ти не беше ли в NY... и ако да чий го дириш по цял ден в този инвестор
А хоризонта много далечен бре, ми то само ти си тук от 3 години?
А и тони е младеж, току-що гмурнал се в това блато и още е оптимист, носи на майтап таака да се каже.
Я го виж проди - спре да пише. Отдал се е на алкохола.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПонякога си мисля, как едни хора са купували на 10лв, 12лв, 15лв, а сега на 0,90 стинки се ослушват?!?! показателите са същите, а дяла в ОЗ даже е по-голям.
тук ги няма Артио или ЛП или Грамърси... имаше едни пакети на титаните в инвестирането (ДФ), но те заминаха на относително ниски нива... реално погледнато има един Мажоритар, който при никой случай не продава, но и по никакъв начин не показва, че го има... даже напротив обявеното увеличение беше в момент, в който нещата започваха да се нареждат за инса ( пребориха се с загубата, имаше ръст в приходите и тн)
при това фундамента не само, че не е по-лош, а е по-добър от времента, когато цената беше над 10 кинта...
тук 'лоша щега' изигра обявеното увеличение на капитала, което първо беше отложено, а после съвсем заглъхнаха по темата, но спря и охлади интереса към дружеството... за мен това е минус в графата отношения с акционерите.
това не го приемайте като препоръка!!! аз самият не знам дали скоро ще купувам акции на дружеството, защото имам други неща за купуване, но не пречи да си разсъждавам.Last edited by bertram; 16.02.2013, 21:08.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАбе тони бе, ставаше въпрос ти да се изпотиш, не кимру.
макар че той така е ощърбел от тази "инвестиция", че адва ли е изпотил нещо.
факи ти не беше ли в NY... и ако да чий го дириш по цял ден в този инвестортова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар