IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тук пакета в Ай Ен Джи още си стои, явно преди НГ наистина излезе ония Ханс.

Мъро имаше планове тук за едно интервю? Имам още един въпрос - защо в интернет страницата на дружеството, в частта информация за инвеститорите - последното инфо е от 2009година???

ДВИ-то на Евроинс е станало такова на Булленд, а кой е на Евроинс? Дано поддържа страницата на Ленд-а по-добре, че ако е както частта на инвеститорите в Инс-а !!!
    Last edited by tony1975; 30.03.2013, 08:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      поздрави на акционерите в по-добрия застраховател!
      Е кой е по-добрия, кажи на всички като им изтече полицата с евроинс да идат там.

Коментар

• поздрави на акционерите в по-добрия застраховател!

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
          ами знае ли човек. но писането с два ника - ъп и хейт май е нормална практика.
          ако си забелязъл факушка и сие изчезват при възходящи движения.
          просто засилват движенията нагоре или надолу за да купуват или продават. елементарно Уотсън
          в крайна сметка всеки си играе играта както знае
          донякъде си прав, но не и в конкретния пример с факушката... той няма нужните знания, за да натисне цената. за да го слуша някой е нужно да е показал знания, а той говори само общи приказки + не знае да чете отчети + не знае къде да търси инфо .. просто вижда, че цената на акциите е под натиск и се включва да злорадства... аз лично не познавам някой от тук пишещите, който да го взима насериозно.

иначе данните за февруари не са оптимистични, но предполагам, че така ще е за целия сектор...имайки предвид каква боза е в обществото ни в момента.
          КФН са супер експедитивни с пускането на данни та след няколко месеца може и да разберем дали съм прав като предполагам, че целият сектор застраховане се е спекъл през февруари.

в ГО пак започват с цакане на цени...ако инса не иска да участва в това безумие е нормално да им паднат граджанските. Автокаското...даже малко пада..като се има предвид спада в продажбите на нови коли и се отчете спадането на цените на старите.

трябва раздвижване в икономиката...и то реалната - частният сектор. държавните поръчки е ясно, че са нагласени..но тръгне ли нагоре дребния и среден бизнес..всичко ще си дойде на мястото. няма друг начин.. само с регулации не става.

поздрави
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Да бе представи си `че се появи Корк или Новака Bull !!!
            ами знае ли човек. но писането с два ника - ъп и хейт май е нормална практика.
            ако си забелязъл факушка и сие изчезват при възходящи движения.
            просто засилват движенията нагоре или надолу за да купуват или продават. елементарно Уотсън
            в крайна сметка всеки си играе играта както знае

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
              аха. и като напазаруваш ще изчезне факушка и ще се появи ъперският ник.
              всъщност си прав. ако имаш време да се занимаваш този форум е добро място за манипулации
              Да бе представи си `че се появи Корк или Новака Bull !!!
              Last edited by tony1975; 19.03.2013, 20:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                НЕ съм много по депозитите, но кеш има: )
                аха. и като напазаруваш ще изчезне факушка и ще се появи ъперският ник.
                всъщност си прав. ако имаш време да се занимаваш този форум е добро място за манипулации

Коментар

добро утро!
                  какво става с депозитите?
                  НЕ съм много по депозитите, но кеш има: )

Коментар

Бре много рано си станал, ха добро утро!
                    добро утро!
                    какво става с депозитите?

Коментар

биват
                      Бре много рано си станал, ха добро утро!

Коментар

Тонка, как върви тук работата, за някакви загуби шушнат тук чувам.
                        биват

Коментар

• Тонка, как върви тук работата, за някакви загуби шушнат тук чувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнение
                            Tony,защо гледаш толкова приходите-80млн.?
                            От тези 80млн колко е печалбата?
                            Мисля,че това е отговора,защо е под 1 лв акцията.
                            ми не съм спец като Кимру и Берт, ама тези парички ми говорят какъв дял от пазара държи дружеството(оценено пак да кажа на 10млн.) Е все още има много кучета като бобо, които злоупотребяват и цоцат от застрахователите - но и отва ще се регулира и ограничи с времето(както започна да се повишава цената на ГО).
                            Бих казал че премии за 80млн. дават много повече възможности след време ч/з оптимизиране на разходите и намаляване на изплащаните щети за добра печалба отколкото например премии за 8млн.
                            Иска ми се да се попромени и политиката за инвестиции на дружеството. Както казва и Берт хубаво е в криза да подкрепяш своите ама всичко си има мярка - трябва и възвращаемост и диверсификация!
                            Така че възможности много - времето ще покаже, но цена от 80 стинки е смешна и хубава възможност!

Коментар

По-слаб резултат за февруари.
                              при 0,8стинки на акция едва ли има значение. Мъро какво стана с интервюто?
                              Гледам си тук средната= 0,93лв и си викам дали тоя месец да не лапна още малко? Колкото и да купувам няма да стигна Берт и Кимру, но пък цената си е супер за застраховател със 80млн приходи - само 10 млн. пазарна!!!
                              Казват увеличение може да има, ами Кимру ще ме поправи но мисля че при тези цени няма как да се разводни капитала(т.е. да се набутате) ако купувате под 1лев, защото увеличението трябва да е над номинал.
                              Tony,защо гледаш толкова приходите-80млн.?
                              От тези 80млн колко е печалбата?
                              Мисля,че това е отговора,защо е под 1 лв акцията.

Коментар

• По-слаб резултат за февруари.
                                при 0,8стинки на акция едва ли има значение. Мъро какво стана с интервюто?
                                Гледам си тук средната= 0,93лв и си викам дали тоя месец да не лапна още малко? Колкото и да купувам няма да стигна Берт и Кимру, но пък цената си е супер за застраховател със 80млн приходи - само 10 млн. пазарна!!!
                                Казват увеличение може да има, ами Кимру ще ме поправи но мисля че при тези цени няма как да се разводни капитала(т.е. да се набутате) ако купувате под 1лев, защото увеличението трябва да е над номинал.
                                Last edited by tony1975; 16.03.2013, 08:45.

Коментар

Working...
                                X