If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тая акция що така я гърчат, една от най нещастните излиза
Факт....а правиха увеличение на 4 лв ....а стига бе
Тук родните инвеститори са железни, но няколко от чуждестранните фондове му разкатаха фамилията, отделно и фондовете на Райфата дето продадоха някоя акция и ето ти супер подценена позиция.
Нищо странно, цялата минала година, анализаторите им повтаряха като папагали да излизат от финансовите и те това и правеха, ще видим какво ще ги съветват тази година
Дребните сме взели 10% от тези над 400К акции, другото Мажоритаря, Пенсионните, които го харесват и няколко по-едри играчи. Не ми се струва вероятно основния чужд инвеститор или другите по-сериозни да смятат да излизат от тук насетне, особено след успешното увеличение на капитала на 4 лева, запазването на премийния приход на по високи единични цени и международното положение .
Може и да има бутаница на входа тук, казва ли ти някой
Тук май искаш да кажеш с други думи "тъпи", предвид създалата се ситуация
Най-високи цени, най-ниски заплати на служителите, най-лош и бавен сервиз, и GPS за намаляване на риска, който се плаща от клиента на космическа цена
Все супер неща. Като добавим и прекрасните офиси става бижу, картинката
окей никой
тогава няма да им трябва персонал - уволняват, няма да им трябва агентска мрежа - чао на дългогодишен труд, поне хубавото е, че брокерите взимат все по-голям дял и после Евроинс ако предложи добри условия на брокерите и веднага ще лапне страшен пазарен дял, както например в момента Лев инс е най-изгоден Ниски цени за клиентите и високи комисионни за брокери и агенти
Все пак това би означавало временнна загуба на пазарен дял от Евроинс, а ужким бил ценност, но както казах мисля, че бързо може да се навакса после чрез брокерите, но с високите цени гонейки клиенти не си решават проблема с административните разходи, а ако уволнят кадри, после ще ги намерят, но вероятно по тегаво, а ако не уволнят, на по-малко работа, същия народ, не си струва
тая акция що така я гърчат, една от най нещастните излиза
Факт....а правиха увеличение на 4 лв ....а стига бе
Тук родните инвеститори са железни, но няколко от чуждестранните фондове му разкатаха фамилията, отделно и фондовете на Райфата дето продадоха някоя акция и ето ти супер подценена позиция.
Нищо странно, цялата минала година, анализаторите им повтаряха като папагали да излизат от финансовите и те това и правеха, ще видим какво ще ги съветват тази година
Дребните сме взели 10% от тези над 400К акции, другото Мажоритаря, Пенсионните, които го харесват и няколко по-едри играчи. Не ми се струва вероятно основния чужд инвеститор или другите по-сериозни да смятат да излизат от тук насетне, особено след успешното увеличение на капитала на 4 лева, запазването на премийния приход на по високи единични цени и международното положение .
Може и да има бутаница на входа тук, казва ли ти някой
това е една от най качествените акции на пазара по ред причини
който твърди обратното или е късоглед или е чиста ппроба манипулатор
аз моите ги продадох на 10,10
но за съжаление прекалено рано започнах да ги трансформирам в еврохолдки
и сега средната ми там е към 3,70
въпреки това ще пазарувам и евроински и още еврохолдки
(кеш за сега дал господ - амин )
та мисля ще успея да докарам едвохода под 2 та кинта и евроинс мисля поне 5Т да набухам
като недостатък бих изтъкнал единствено ниската ликвидност на тази акция и мисля това ще я изрита от софикса
ниската ликвидност е проблем на БФБ по принцип ама тика е плачевна
............и затова мамалигите така дръпнаха и унгарците и те ........ да не говорим за РТС (няма база за сравнение)
чак се замислям за руски взаимен фонд (еднократна вноска на името на дъщеря ми)
с времеви хоризонт 20 г.
Колеги, по колко се търгуваха правата от последното увеличение на капитала на Евроинса?
Аз лично не ги записах, но не получих нищо-от посредника ми казаха, че щом не съм ги продал съм ги загубил, тъй като е нямало аукцион на непродадените права.
Аукцион имаше, но никой не купи оставащите права. Непито-неплатено
Колеги, по колко се търгуваха правата от последното увеличение на капитала на Евроинса?
Аз лично не ги записах, но не получих нищо-от посредника ми казаха, че щом не съм ги продал съм ги загубил, тъй като е нямало аукцион на непродадените права.
Аукцион имаше, но никой не купи оставащите права. Непито-неплатено
Коментар