ами Промоцията си е убаво нещо Valuator
що да не я ползваме ако я има,
като видях хилядата бройки на 128 се зарадвах че може да закачиме нещо Valuator, и се набутах на опашката ,
не стана работата, но нищо де, може некой ден пак да падне нещо на разпродажба. 
не се притеснявам че като споделя как съм подходил, то некой ще ме изпревари в офертите, скоро идва ксетрата и тея пререждания ще се минимизират. със 100 или 200 бройки макс. по офертите, като ги гледам, не виждам какво толкова може да се случи, Но ако е речено да има промоция офертата требва да е налична
освен това сега не играя с целия кеш и имам подпиращи бройки.
защо да пукам целия кеш, ами ако онея от Еврокомисариата решат да ни теглят некой нож с евродокладната, какво да му треперя, нема нужда от евроемоции, в тоя случай, ако падне химчето, нека да има и оферти, нали така, нема лошо значи.
Щото и нашия кеш не е некое виртуално репо, а 100% наличен 24 часа на денонощието, кеш личен и наличен. Така че имам си отговорност към него
И Бройки имам и си чекам за добавка.
/и да се знае, че коментара не е препоръка, и за по-сигурно, ще взема да не пиша такива дълги щуротии, даже май най-убаво съвсем да не пиша, че да нема лов на вещици
/

не се притеснявам че като споделя как съм подходил, то некой ще ме изпревари в офертите, скоро идва ксетрата и тея пререждания ще се минимизират. със 100 или 200 бройки макс. по офертите, като ги гледам, не виждам какво толкова може да се случи, Но ако е речено да има промоция офертата требва да е налична

Коментар