IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази година тук се работи, както не се е работило никога досега.
    И Q2 трябва да избие рибата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
      Тая смешна цена на акциите е крайно време да се промени.
      Дайте прогноза кога ще се стигне кота 100 тук?
      Все пак това е акцията с най-добри показатели за първото тримесечие..

Коментар

• Тая смешна цена на акциите е крайно време да се промени.

Коментар

• Тези цени са срамно ниски.

Коментар

• абе да питам само някой разбирач тук, спомня ли си кога за последно са правили увеличение на капитала от компанията със собсвени средства?
            мерси
            Не е препоръка, притежавам и аз акции!!!

Коментар

• без коментар,Коте,как смееш!!!
              Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• сериозно,е добре че си ти да ни "светнеш" Ние да не пасем трева,а?

Коментар

• Да,наистина и според мен е силно подценена. Всеки,който разбира поне малко от отчети знае това. Очаквам голям растеж, както и много добър консолидиран отчет за Q1 и Q2 след време
                  Притежавам акции на дружеството. Не е препоръка за ценни книжа!!!
                  Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• Акцията е силно подценена, но всичко ще си дойде на мястото.
                    Успех на всички!

Коментар

• Малко технически анализ на дневна по граф.оператор на БФБ:

На 17.04.2008 графиката на цената на акцията прави фигурата обърната глава и рамене и ден по-късно пресича 21 дневната МА отдолу нагоре, като цената остава трайно над 21 дневната МА.

На 22.04.2008 графиката на цената пресича отдолу нагоре МА50 и след това остава трайно над нея.

На 24.04.2008 графиката на цената пресича отдолу нагоре МА100 и след едно колебание на 07.05.2008 остава трайно над нея

На 29.04.2008 МА21 пресича отдолу нагоре МА50 и остава трайно над нея

На 15.05.2008 МА21 пресича МА100 отдолу нагоре след което остава над нея ....

Коментар

• Да на много неща, но само много видните са много показателни . А от p/s над 30 в сектора едва ли нещо ще е по фрапиращо като разлика. И Net Profit Margin (mrq) е средно 14.7% .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                          Oбщото е, че us са най-развит показател и сектора се търгува на p/e> 30 ..................
                          Бъркаш. За да изпозваш една компания, като comparable тя трабва да отговаря на много неща и това, че там бил сектора най-развит не е един от тях.

Коментар

• Oбщото е, че us са най-развит показател и сектора се търгува на p/e> 30 ..................

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                              Не знам за кои и колко големи говориш, но в us e polojenieto e p/s>3.5.
                              Какво общо има US с компании в централна и източн Европа. Ти по тая логика можеш да ми дадеш и компании с P/S 20x от Китай и Индия.

Коментар

• Всеки си взима сам решенията кога да купува и продава. Аз споделям с вас колко е справедливата стойност на акцията според мен. Успех!

Коментар

Working...
                                X