If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aide, doide vreme i ba4o vi da se zavarne v poziciqta
ооо добре дошел ХУ, добре заварил и т.н. а сега да видим, как се държи Неохимчето, все ми се искаше да си почине малко и да допонапълня, /то май и на други хиенки им се иска точно същото / та засега нема почивка, но ще чекаме да видим
спокойно пичове и фенки, тук ни чакат приятни изненади само, консолидирания за Q1 ако е като неконсолидирания,просто ще полудее рибата
аз си говоря само,не ми обръщайте вниманив, само едно е сигурно,тук съм дългосрочен инвеститор
абе на мен май не ми е толкова интересен консолидирания, колкото ще ми е интересен неконсолидирания обаче за Q2 а той си иде след 2 месеца има-нема
Prav si konsolidirania izleze ima niama 23 miliona pechalba , ne mi se misli za Q2, chto se otnasia do konsolidiranata ne biva da se podzeniava Neohim Turkie
спокойно пичове и фенки, тук ни чакат приятни изненади само, консолидирания за Q1 ако е като неконсолидирания,просто ще полудее рибата
аз си говоря само,не ми обръщайте вниманив, само едно е сигурно,тук съм дългосрочен инвеститор
абе на мен май не ми е толкова интересен консолидирания, колкото ще ми е интересен неконсолидирания обаче за Q2 а той си иде след 2 месеца има-нема
абе да питам само някой разбирач тук, спомня ли си кога за последно са правили увеличение на капитала от компанията със собсвени средства?
мерси
Не е препоръка, притежавам и аз акции!!!
Коментар