IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY
    Aide, doide vreme i ba4o vi da se zavarne v poziciqta
    ооо добре дошел ХУ, добре заварил и т.н. а сега да видим, как се държи Неохимчето, все ми се искаше да си почине малко и да допонапълня, /то май и на други хиенки им се иска точно същото / та засега нема почивка, но ще чекаме да видим

Коментар

• Aide, doide vreme i ba4o vi da se zavarne v poziciqta
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Необяснимо поведение на райфата, освен ако не очакват война на балканите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
          Първоначално изпратено от mitegrad
          спокойно пичове и фенки, тук ни чакат приятни изненади само, консолидирания за Q1 ако е като неконсолидирания,просто ще полудее рибата
          аз си говоря само,не ми обръщайте вниманив, само едно е сигурно,тук съм дългосрочен инвеститор
          абе на мен май не ми е толкова интересен консолидирания, колкото ще ми е интересен неконсолидирания обаче за Q2 а той си иде след 2 месеца има-нема
          Prav si konsolidirania izleze ima niama 23 miliona pechalba , ne mi se misli za Q2, chto se otnasia do konsolidiranata ne biva da se podzeniava Neohim Turkie

Коментар

• Първоначално изпратено от mitegrad
            спокойно пичове и фенки, тук ни чакат приятни изненади само, консолидирания за Q1 ако е като неконсолидирания,просто ще полудее рибата
            аз си говоря само,не ми обръщайте вниманив, само едно е сигурно,тук съм дългосрочен инвеститор
            абе на мен май не ми е толкова интересен консолидирания, колкото ще ми е интересен неконсолидирания обаче за Q2 а той си иде след 2 месеца има-нема

Коментар

• Неохим избива рибата.

Коментар

• спокойно пичове и фенки, тук ни чакат приятни изненади само, консолидирания за Q1 ако е като неконсолидирания,просто ще полудее рибата

Коментар

• Дълновидноста на ръководството ще даде плодове тази година -годината на супер скъпи горива!
                  http://ns.neochim.bg/news/turbogener...1164860bd28126

...В нормален работен режим централата ще може да произвежда до 8,6 мегавата електроенергия...
                  Почти безплатна енегия и опазване на околната среда.

Коментар

• Тази година тук се работи, както не се е работило никога досега.
                    И Q2 трябва да избие рибата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                      Тая смешна цена на акциите е крайно време да се промени.
                      Дайте прогноза кога ще се стигне кота 100 тук?
                      Все пак това е акцията с най-добри показатели за първото тримесечие..

Коментар

• Тая смешна цена на акциите е крайно време да се промени.

Коментар

• Тези цени са срамно ниски.

Коментар

• абе да питам само някой разбирач тук, спомня ли си кога за последно са правили увеличение на капитала от компанията със собсвени средства?
                            мерси
                            Не е препоръка, притежавам и аз акции!!!

Коментар

• без коментар,Коте,как смееш!!!
                              Цитираното мнение е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупка или продажба на цен

Коментар

• сериозно,е добре че си ти да ни "светнеш" Ние да не пасем трева,а?

Коментар

Working...
                                X