Първоначално изпратено от 0007
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Какво му е перспективното на Неохим, с тези нарастващи цени на природния газ?
Или, май малко са наясно, че природният газ се използва като суровина в производството на торове и не е просто енергиен разход.
Едно е Химко и Неохим, през Соца, когато получават природен газ от Русия, много под пазарните цени, друго са тези заводи, когато си купуват природния газ по пазарни цени.
Само, ако предприятието има достъп до дотиран и по-евтин газ - както е в Русия, примерно, може да се говори за перспективи.
Коментар
-
Привет Borsalino, радвам се да те чуя, не знам закона дали е против споделянето между приятели дали са поставили офертичка отдолу, но се чувствам длъжен, кога забележа некое перспективно дружество да си пусна и далновидна подпираща оферта,все пак Борсалино, като се чуствам българин, един вид, изпитвам още по-големо задоволство като го докажа на риъл с реална подпираща оферта,
требва ли да оставиме индекса да се сгромоляса
не бива, тва не е хуманно
а и нима закона требва да се страхува от нашите офертички
макар че знае ли човек ...
приятен уикенд на неохимиците
Коментар
-
ами Промоцията си е убаво нещо Valuatorщо да не я ползваме ако я има,
като видях хилядата бройки на 128 се зарадвах че може да закачиме нещо Valuator, и се набутах на опашката ,
не стана работата, но нищо де, може некой ден пак да падне нещо на разпродажба.
не се притеснявам че като споделя как съм подходил, то некой ще ме изпревари в офертите, скоро идва ксетрата и тея пререждания ще се минимизират. със 100 или 200 бройки макс. по офертите, като ги гледам, не виждам какво толкова може да се случи, Но ако е речено да има промоция офертата требва да е наличнаосвен това сега не играя с целия кеш и имам подпиращи бройки.
защо да пукам целия кеш, ами ако онея от Еврокомисариата решат да ни теглят некой нож с евродокладната, какво да му треперя, нема нужда от евроемоции, в тоя случай, ако падне химчето, нека да има и оферти, нали така, нема лошо значи.
Щото и нашия кеш не е некое виртуално репо, а 100% наличен 24 часа на денонощието, кеш личен и наличен. Така че имам си отговорност към него
И Бройки имам и си чекам за добавка.
/и да се знае, че коментара не е препоръка, и за по-сигурно, ще взема да не пиша такива дълги щуротии, даже май най-убаво съвсем да не пиша, че да нема лов на вещици
/
Коментар
Коментар