Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнениеСпособен ли е Неохим да инвестира в изграждането на един собствен Чирен, който да му гарантира 2-годишни газови запаси и да не зависи от флуктуациите на газовите пазари. Няма да има "Газта е скъпа, спираме работа." И ако намалят авариите, макар и със стара технология може да продължава да дава впечатляващи резултати.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнениеСпособен ли е Неохим да инвестира в изграждането на един собствен Чирен, който да му гарантира 2-годишни газови запаси и да не зависи от флуктуациите на газовите пазари. Няма да има "Газта е скъпа, спираме работа." И ако намалят авариите, макар и със стара технология може да продължава да дава впечатляващи резултати.
Ти купуваш ли си месо за 1 година наведнъж че да спестиш 10%.
Ще затвори 100млн за суровини, че и още 100млн да има къде да ги съхранява (може и МИЛИАРД да трябват).
Такива НЕЕФЕКТИВНИ ГЛУПОСТИ може само държава да прави уж за национална сигурностНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Способен ли е Неохим да инвестира в изграждането на един собствен Чирен, който да му гарантира 2-годишни газови запаси и да не зависи от флуктуациите на газовите пазари. Няма да има "Газта е скъпа, спираме работа." И ако намалят авариите, макар и със стара технология може да продължава да дава впечатляващи резултати.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не знам дали е за радост, но се "шмугнах" аукционно ...прилично;- За последно съм излизал над 42+ пост дивидентно 22г.
тук промоцията е забележителна. С пожелания да излизаш пак на подобни нива.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнениеТова, че са ги изхвърлили от индекса няма лошо. Тъкмо сега някои, ката цитираните по-долу, които следват индексите, ще им се наложи да разпродадат.
Не е препоръка!
Не знам дали е за радост, но се "шмугнах" аукционно ...прилично;- За последно съм излизал над 42+ пост дивидентно 22г.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнениеИзритаха го Неохима от всички индекси да не им пречи на летежа. Кофти история от 2023. С един месец работа за първо тримесечие на 2024 не мисля, че може да се очакват чудеса… да работят и да си опичат акъла, че много работа ги чака тази година. Евтиният газ ще помогне доста…
Не е препоръка!Last edited by Absolute_Amateur; 14.03.2024, 07:36.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Днес,понапълних доста, но мисля че избързах малко.Никито още не е дошъл.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеА така. Смело!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
Щом не са пуснали амоняка, значи правят нитрат със наличен амоняк от декември, който със сигурност е много скъп, защото тогава преди да спрат газа беше на двойна цена. Печатницата ще заработи само ако пуснат амоняк на евтин газ. Ще чакаме новиниБоже, колко мъка и злоба има на този свят Боже!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар