Тук нещо отчет не чакаме ли.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AF Debugger
Плаж, нещо послъгваш. Преди 26г нямаше борса. Прощаваме ти, не ти е лесно при самовара... Мента, глог и валериан
И хубаво си ги чувал такива, ама добре знаеш, че: "един път стомна за вода, втори път стомна и на третия път ... ...бууум шакалака,,"
А а ако си държеше шелинцата, как хууубаво щеше да си плажуваш сега.... Имаш още шанс де, там ще има много още ресурс за пллажуване
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Умираш си да губиш ли?
Шели е бил на 47 на 28август.2023
Оттогава досега е над 20% ръст.
В същото време си се найслмучил с тоя дарак, който оттогава досега е над 15% назад.
Ми хубаво си умирал от кеф..общо над 30% загуба от момента когато си умря от кефа та продаде.
Плаж, ....не ти се отразява добре смятането
Теб те изплющяха по други позиции последните дни и сега си дошъл тук да ме съветваш. Не се наиграхте, ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Умирам си от кеф, че продадох свръхнадценените шелита на 47 кинта,.
Шели е бил на 47 на 28август.2023
Оттогава досега е над 20% ръст.
В същото време си се найслмучил с тоя дарак, който оттогава досега е над 15% назад.
Ми хубаво си умирал от кеф..общо над 30% загуба от момента когато си умря от кефа та продаде.
Плаж, ....не ти се отразява добре смятането
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
плаж, как е, спря ли да се топи портфейла? Преглътна ли страданието от продажбата на шели на 47лв
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеСпекулантите се наиграха по други позиции. Голямо шоу.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Какво за теб би било УАУ? Българските компании не дават гайдънс, съответно ми е любопитно да видя как се формират очаквания и какви KPI се очакват, че после по тях да мерим надскача или пък не покрива очакванията компанията.
Макар че на фона на 4 хиляди лева оборот тоя разговор би бил доста весел
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнениеДа не би да е излязъл някакъв УАУ отчет за 2023?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнениеДа не би да е излязъл някакъв УАУ отчет за 2023?
Макар че на фона на 4 хиляди лева оборот тоя разговор би бил доста весел
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
OOO колега, не знаех, че и ти си от "изгонените". И мен ме изкараха такъв преди време)) Това с квотите е абсолютно вярно - ЕК упорито иска да ликвидира торовата индустрия в съюза и да замени местното производство с внос от трети страни, като ги облага с въглероден данък на границата. Така, че май Нео ще се окажат много хитри като не инвестират нищо в инсталациите. Работят докато се счупи окончателно и после просто стават вносител...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Откакто ме изгониха съм много добре
Притеснява ме, че “глобалното затопляне“ щяло да залее някои плажове.
Евродирективата била малко над 1600кг. СО2 за тон амоняк. Нео има доста повече, а всяка следваща година безплатните намаляват, което вдига разходите. Ако 2018 / 2020 емисиите бяха поскъпнали до 20 , 25 евро, то днес са 65, след поевтиняване. Облагането на продукция извън ЕС от началото на 2026 вероятно ще е на долния праг от 1600кг.
Ако ти е интересно, и имаш акции, може да видиш какво тестват китайци и датчани, нали и мажо говореше за зелен водород
https://www.ammoniaenergy.org/articl...ewable-energy/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Ооо, изгонения от фирмата, как е положението!
Силно се притесняваш за бизнеса, нищо че нямаш акции.
Притеснява ме, че “глобалното затопляне“ щяло да залее някои плажове.
Евродирективата била малко над 1600кг. СО2 за тон амоняк. Нео има доста повече, а всяка следваща година безплатните намаляват, което вдига разходите. Ако 2018 / 2020 емисиите бяха поскъпнали до 20 , 25 евро, то днес са 65, след поевтиняване. Облагането на продукция извън ЕС от началото на 2026 вероятно ще е на долния праг от 1600кг.
Ако ти е интересно, и имаш акции, може да видиш какво тестват китайци и датчани, нали и мажо говореше за зелен водород
https://www.ammoniaenergy.org/articl...ewable-energy/
Last edited by 1984-; 23.01.2024, 15:01.
- 1 like
Коментар
Коментар