IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук нещо отчет не чакаме ли.

Коментар

• В излезнала предишния ден статия пише, че очакванията за 2024 са добри.
      Добра година за земеделците и добра година за Неохим, който с наличностите си в складовете ще задоволи февруарското търсене, а в края на февруари предстои пуск.

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger

Плаж, нещо послъгваш. Преди 26г нямаше борса. Прощаваме ти, не ти е лесно при самовара... Мента, глог и валериан
        И хубаво си ги чувал такива, ама добре знаеш, че: "един път стомна за вода, втори път стомна и на третия път ... ...бууум шакалака,,"
        А а ако си държеше шелинцата, как хууубаво щеше да си плажуваш сега.... Имаш още шанс де, там ще има много още ресурс за пллажуване
        Няма смисъл да се занимаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

Умираш си да губиш ли?
          Шели е бил на 47 на 28август.2023
          Оттогава досега е над 20% ръст.
          В същото време си се найслмучил с тоя дарак, който оттогава досега е над 15% назад.
          Ми хубаво си умирал от кеф..общо над 30% загуба от момента когато си умря от кефа та продаде.
          Плаж, ....не ти се отразява добре смятането
          Ти за мен не се притеснявай и не се "притеснявай" за това, което нямаш.
          Теб те изплющяха по други позиции последните дни и сега си дошъл тук да ме съветваш. Не се наиграхте, ей!

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение

Умирам си от кеф, че продадох свръхнадценените шелита на 47 кинта,.
            Умираш си да губиш ли?
            Шели е бил на 47 на 28август.2023
            Оттогава досега е над 20% ръст.
            В същото време си се найслмучил с тоя дарак, който оттогава досега е над 15% назад.
            Ми хубаво си умирал от кеф..общо над 30% загуба от момента когато си умря от кефа та продаде.
            Плаж, ....не ти се отразява добре смятането

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

плаж, как е, спря ли да се топи портфейла? Преглътна ли страданието от продажбата на шели на 47лв
              Умирам си от кеф, че продадох свръхнадценените шелита на 47 кинта,.

Коментар

Спекулантите се наиграха по други позиции. Голямо шоу.
                плаж, как е, спря ли да се топи портфейла? Преглътна ли страданието от продажбата на шели на 47лв

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Какво за теб би било УАУ? Българските компании не дават гайдънс, съответно ми е любопитно да видя как се формират очаквания и какви KPI се очакват, че после по тях да мерим надскача или пък не покрива очакванията компанията.

Макар че на фона на 4 хиляди лева оборот тоя разговор би бил доста весел

УАУ за мен е да не са на загуба в Q4 и да са запазили поне 50м кеш. Също УАУ е да видим че са стартирани някакви инвестиции (не в навеси които са от полза само за търговската им фирма, а в инсталациите, които да подобрят енергийната ефективност например). Иначе гайдънс няма как да дадат, при положение, че и те не знаят какви са им очакванията ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Snap Разгледай мнение
                    Да не би да е излязъл някакъв УАУ отчет за 2023?
                    Не. Просто имат кеш от Шелото и ги сърбят ръцете да го вкарат някъде.

Коментар

Да не би да е излязъл някакъв УАУ отчет за 2023?
                      Какво за теб би било УАУ? Българските компании не дават гайдънс, съответно ми е любопитно да видя как се формират очаквания и какви KPI се очакват, че после по тях да мерим надскача или пък не покрива очакванията компанията.

Макар че на фона на 4 хиляди лева оборот тоя разговор би бил доста весел

Коментар

• Да не би да е излязъл някакъв УАУ отчет за 2023?

Коментар

• Спекулантите се наиграха по други позиции. Голямо шоу.

Коментар

OOO колега, не знаех, че и ти си от "изгонените". И мен ме изкараха такъв преди време)) Това с квотите е абсолютно вярно - ЕК упорито иска да ликвидира торовата индустрия в съюза и да замени местното производство с внос от трети страни, като ги облага с въглероден данък на границата. Така, че май Нео ще се окажат много хитри като не инвестират нищо в инсталациите. Работят докато се счупи окончателно и после просто стават вносител...
                            Теб те знаем.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение

Откакто ме изгониха съм много добре
                              Притеснява ме, че “глобалното затопляне“ щяло да залее някои плажове.
                              Евродирективата била малко над 1600кг. СО2 за тон амоняк. Нео има доста повече, а всяка следваща година безплатните намаляват, което вдига разходите. Ако 2018 / 2020 емисиите бяха поскъпнали до 20 , 25 евро, то днес са 65, след поевтиняване. Облагането на продукция извън ЕС от началото на 2026 вероятно ще е на долния праг от 1600кг.
                              Ако ти е интересно, и имаш акции, може да видиш какво тестват китайци и датчани, нали и мажо говореше за зелен водород
                              https://www.ammoniaenergy.org/articl...ewable-energy/
                              OOO колега, не знаех, че и ти си от "изгонените". И мен ме изкараха такъв преди време)) Това с квотите е абсолютно вярно - ЕК упорито иска да ликвидира торовата индустрия в съюза и да замени местното производство с внос от трети страни, като ги облага с въглероден данък на границата. Така, че май Нео ще се окажат много хитри като не инвестират нищо в инсталациите. Работят докато се счупи окончателно и после просто стават вносител...

Коментар

Ооо, изгонения от фирмата, как е положението!
                                Силно се притесняваш за бизнеса, нищо че нямаш акции.
                                Откакто ме изгониха съм много добре
                                Притеснява ме, че “глобалното затопляне“ щяло да залее някои плажове.
                                Евродирективата била малко над 1600кг. СО2 за тон амоняк. Нео има доста повече, а всяка следваща година безплатните намаляват, което вдига разходите. Ако 2018 / 2020 емисиите бяха поскъпнали до 20 , 25 евро, то днес са 65, след поевтиняване. Облагането на продукция извън ЕС от началото на 2026 вероятно ще е на долния праг от 1600кг.
                                Ако ти е интересно, и имаш акции, може да видиш какво тестват китайци и датчани, нали и мажо говореше за зелен водород
                                https://www.ammoniaenergy.org/articl...ewable-energy/
                                Last edited by 1984-; 23.01.2024, 15:01.

Коментар

Working...
                                X