Първоначално изпратено от TRAPPER
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
и колко си мислиш че от тази печалба ще споделят с теб) сигурен ли си за дивидент ?
) знаеш ли кой е маджо тук ?
)
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВход днес с още 3т.... интересен и труден ден беше чисто психолохически. Чакаме отчета..... доколкото разбрах до есента няма драма с газта..... после интерконектора + втечнен газ.... въпрос на цена е. Мисля че за Q1 профит поне 30 млн. песимистично...... оптимистично 40 даже 50 милиона..... колко да е цената?! 45 лв. си е без пари, поне 60-70 е реално, даже повече) сигурен ли си за дивидент ?
) знаеш ли кой е маджо тук ?
)
Умереният риск винаги печели !))))))
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Газ ще има, не е сигурно и дали ще е по-скъп, имало излишъци и в Гърция, турция и румъния по думите на Сашо дончев
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
А защо трябва да купувам точно твоята кола?!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
Питаш защо е престъпление замразяването и конфискуването на златно-валутни резерви?
Ако смяташ, че не е престъпление, съгласен ли си ти да ми продадеш колата си за 20 000 лв, примерно, като аз ще ти ги платя тези пари по сметка на твое име, но в банка, която може да ти ги замрази и конфискува когато тя си прецени?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЗащо да са престъпления?! Всеки търгува с който си иска и при каквито условия си иска.... руснаците са некоректни и никой не им иска шитните..... светът е достатъчно голям за да има свобода за всички....
Ако смяташ, че не е престъпление, съгласен ли си ти да ми продадеш колата си за 20 000 лв, примерно, като аз ще ти ги платя тези пари по сметка на твое име, но в банка, която може да ти ги замрази и конфискува когато тя си прецени?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЖалко за тия, дето изуха гащите днеска.
Поздравления за закупилите.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеСанкциите ,които Западът наложи на Русия също са прстъпления.Най-малко нелоялна конкуренция.Замразяването и конфискация на актив......това какво е?Плащат в долар,вевро и после го замразяват-напрактика крадът руски стоки.Кое е сложното на плащането в рубли?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Газ ще има, не е сигурно и дали ще е по-скъп, имало излишъци и в Гърция, турция и румъния по думите на Сашо дончев
26минута, а днес колко народ се разтрепера...
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеСанкциите ,които Западът наложи на Русия също са прстъпления.Най-малко нелоялна конкуренция.Замразяването и конфискация на актив......това какво е?Плащат в долар,вевро и после го замразяват-напрактика крадът руски стоки.Кое е сложното на плащането в рубли?
рублата е шит и никой не я иска !
Да я стиска
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар