Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Австрия е приятелска заради Райфа и може да си плаща и в евра, но UNIPER имала намерение да плаща и с рубли щом се налага
В договорите е записано че ценообразуването на газа е в долари, а валутата на разплащане е долар, евро или друга валута, така че Газпром има право да предложи и друга валута. Нашите се пънат все недоразбрали че Русия и Македония са сред най-великите империи в световната история.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
На тях може да им се иска вместо с пари да плащам с моркови, ама в договора пише долари. Или спазваш подписан от теб договор или не. Определено правото не е с любимия ви Путин и добре го разбирате.
п.п. Като изтече договора и се преговаря за нов може да иска какво му е кеф, но тук говорим за действащ договор.
Коментар
-
Вход днес с още 3т.... интересен и труден ден беше чисто психолохически. Чакаме отчета..... доколкото разбрах до есента няма драма с газта..... после интерконектора + втечнен газ.... въпрос на цена е. Мисля че за Q1 профит поне 30 млн. песимистично...... оптимистично 40 даже 50 милиона..... колко да е цената?! 45 лв. си е без пари, поне 60-70 е реално, даже повече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеКое е сложното на плащането в рубли?
п.п. Като изтече договора и се преговаря за нов може да иска какво му е кеф, но тук говорим за действащ договор.Last edited by BSEtrader; 27.04.2022, 20:27.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеЕ, що само триста?!
Що не седемстотин???
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеЕ, що само триста?!
Що не седемстотин???
сега вероятно отива към 300
печалбата на тон
калкулаторът ми е китайски и често послъгва
Коментар
-
Не знам какво е ясно. Има си договори, руската страна си измисля нещо и не спазва договореностите. Трябва да им разкажем игрите в арбитража и да платят всичко, което ще ни струват на нас тези техни простотии.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЩом Груйката и Скота взеха да плюят бесни от яд, работата е ясна.
Отиваме на триста кинта.
Що не седемстотин???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Супер, а междувременно? Апропо, ти чел ли си го този договор, че нещо май нямахме и копие от него, та затова пращаме въпросчета на путя и компания, щото ние не знаем какво пише в него? Но може би ти имаш инфо, каквото в МС нямат?
Мисля, че много хора не оценяват какво означава липсата на газ за точно този комуноиден мастодонт, ръководен от гербава калинка. Мисля, че не оценяват и какво се случваше досега и откъде дойдоха печалбите. И всичко лъсна днес, като се разбра, че Чирен е пълно на 17%. Ми просто нашичките генийчета, с цел да няма социално недоволство и комунистчетата (пардон, честните частници) да не реват колко бил скъп газа у нас, са смесвали евтиния газ от лятото, нагнетен в Чирен, с новозакупения газ от зимния период. Затова Полша има 80% пълни хранилища, а ние имаме 17%, щото сме правили гушката на някое магнаурско творение и комунистическата му бракма. И шибаните блядове са разбрали това и ни натискат, щото някое наше шпионче им е подшушнало с колко свалени гащи сме всъщност, щото в Чирен няма нищо бре, ма хептен нищо!
Газ, разбира се, ще има, но цената вече няма да е оная, евтинката, а газът и цените на квотите са ключови за печалбите тук. Та дори и сега да има много силно Кю, то след това е погром. А пък, ако няма и газ - те тогава ще стане още по-веселоМа нищо де, ъъъъъъп 300 лева и всичко е точно.
П.С. Май не се научихте, че много рядко там, където са се набили спекулантчетата, нещата се получават. Много ви разглези Балонерко и полетяхте в облаците - е, тук явно няма да стане, за добро или за лошо
- 1 like
Коментар
-
Не знам какво е ясно. Има си договори, руската страна си измисля нещо и не спазва договореностите. Трябва да им разкажем игрите в арбитража и да платят всичко, което ще ни струват на нас тези техни простотии.
Мисля, че много хора не оценяват какво означава липсата на газ за точно този комуноиден мастодонт, ръководен от гербава калинка. Мисля, че не оценяват и какво се случваше досега и откъде дойдоха печалбите. И всичко лъсна днес, като се разбра, че Чирен е пълно на 17%. Ми просто нашичките генийчета, с цел да няма социално недоволство и комунистчетата (пардон, честните частници) да не реват колко бил скъп газа у нас, са смесвали евтиния газ от лятото, нагнетен в Чирен, с новозакупения газ от зимния период. Затова Полша има 80% пълни хранилища, а ние имаме 17%, щото сме правили гушката на някое магнаурско творение и комунистическата му бракма. И шибаните блядове са разбрали това и ни натискат, щото някое наше шпионче им е подшушнало с колко свалени гащи сме всъщност, щото в Чирен няма нищо бре, ма хептен нищо!
Газ, разбира се, ще има, но цената вече няма да е оная, евтинката, а газът и цените на квотите са ключови за печалбите тук. Та дори и сега да има много силно Кю, то след това е погром. А пък, ако няма и газ - те тогава ще стане още по-веселоМа нищо де, ъъъъъъп 300 лева и всичко е точно.
П.С. Май не се научихте, че много рядко там, където са се набили спекулантчетата, нещата се получават. Много ви разглези Балонерко и полетяхте в облаците - е, тук явно няма да стане, за добро или за лошоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
По руската 1tv казаха, че България и Полша са експеримент, за да се види как ше реагират другите страни. Вече е ясно, че откриват две сметки, така че ако нашите не го направят лошо ...
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение
По руската 1tv казаха, че България и Полша са експеримент, за да се види как ше реагират другите страни. Вече е ясно, че откриват две сметки, така че ако нашите не го направят лошо ...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
Коментар