Първоначално изпратено от softohold
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПечалбата добре, ама тоя отрицателен паричен поток от оперативна дейност ме притеснява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеПечалбата добре, ама тоя отрицателен паричен поток от оперативна дейност ме притеснява.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеоофф тая софарма е мн зле, монопол отвсякъде !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеоофф тая софарма е мн зле, монопол отвсякъде !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАз пйк мисля,че за акционерите по-ценно е това ,което им носи повече печалба.
Добре изглежда сградата на снимката,няма спор.
По-важно е обаче какво ще се произвежда в нея.Ако е аналгин (разработка от 60те години на мин.век)трудно се избива.
За 7-8 години тия хора показаха че могат, представи си след още 7-8 години за какво ще става думаLast edited by tony1975; 27.11.2012, 21:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМда има го на видео в инвестора - гледал съм го.
Един завод в края на града е много повече от няколко хотела.... май беше.
Добре изглежда сградата на снимката,няма спор.
По-важно е обаче какво ще се произвежда в нея.Ако е аналгин (разработка от 60те години на мин.век)трудно се избива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНавремето ако не греша през 2008г, и пак ако не греша на една среща организирана от Инвестора, г-н Донев каза:
- Една фармацевтична компания е нещо много по-ценно от хотелски комплекс /или недвижими имоти/ - това по спомен го цитирам.
Тогава на мода бяха недвижимите имоти.
Един завод в края на града е много повече от няколко хотела.... май беше.
Коментар
Коментар