Dnes не ми е ден, приятели, затова да не бързаме да се радваме - С тези папири днешните все още няма пълна яснота, защото сесъмнявам че съществува вероятността да няма (съществената) промяна във флоута!?!? така ако се случи мисля че може да позагрози картината. (имам) (не е препоръка)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Не е точно тъка ,ами помисли имате Фонд който уж трябва да оперира с големи суми ,следователно големите клиенти би трябва да са близо до него или той близо до тях
Обаче няма телефонна любов нещо ?
Според мен едва ли от фонда не са били информирани за пакета
Форти моите уважения
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Голям оптимист съм за БФБ!!! Още един такъв рунд да мине при Софарма и ромите да кажат за остатъка сме дълги и правим коледно рали. Днес се купи за близо 26 милиона лева а такива пари мишоци немат!!! Та за мен има силно доверие в Софарма което може да поведе цялата борса нагоре.
Много хора правят арбитраж със Софарма и когато тази възможност свърши пазара вярвам ще тръгне!!!
може нещо подобно да се случи, божа работа
успех на всички !!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАз пък искам Сохо да каже наблюдавайки днешната търговия по - позицията оптимист ли е за борсата като цяло в близко време,зная че обвързваше това с пакета тук?!Аз лично не мога да направя връзка и изводи .....
Много хора правят арбитраж със Софарма и когато тази възможност свърши пазара вярвам ще тръгне!!!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДо вчера някои видни съфорумци реваха, че тук нямало купувачи.
Днес купувачи има - сега ново реване - били се набутали купувачите.....
Обаче няма телефонна любов нещо ?
Според мен едва ли от фонда не са били информирани за пакета
Форти моите уважения
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Нема по-зомбирани от местните партньорЕ... Иде Коледа... умните пари излизат...,а местните тапетаджии купуват..., на прИмоция...
п.п. Форти..., току що прибрах 3К...
Ти днес, к'во прибра в джебето...?!?
не съм напред като теб, но и аз искам да има място под Слънцето и за мен
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Нема по-зомбирани от местните партньорЕ... Иде Коледа... умните пари излизат...,а местните тапетаджии купуват..., на прИмоция...
Без проблем от ликвидност
Само да допълня за дългосрочните инвеститори нека да разгледат и прочетат за SNIACE ,някой ако иска инфо мога да дам на лични ,че не ми се спами айде наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук верно ли мислите ,че някой ще набие една камара пари без да сметне и прецени риска ?
Видя ли са какво е положението и са взели съвсем адекватно решениеа местните тапетаджии купуват..., на прИмоция...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
от другата страна купувачите са видели какво е положението и са взели съвсем адекватно решение
По скоро застанахте зад едно име ,както и да е всеки сам си решава къде да си набута кеша
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук верно ли мислите ,че някой ще набие една камара пари без да сметне и прецени риска ?
Видя ли са какво е положението и са взели съвсем адекватно решение
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Видя ли са какво е положението и са взели съвсем адекватно решение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеИстината е че бърза щото има инфо че някой мисли да го изпревари
Много филми гледате
Продавача е сметнал ,че времето за излизане е под въпрос затова е почнал от рано ,ако се отърве по рано е добре ,ще има кеш в момента има много места за инвестиция и то на ликвидни пазари
Коментар
Коментар