Нещо свързано със съотношението -Севто:Фарма ама да се губят милиони за да се свали цената ,освен ако не прехвърля от единия джоб в другия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВ акция в която мажоритара продава ,не осреднявам....
Същото е и в Доверие....
Почва да става нагъл мажоритара ...
Не е препоръка...
А ина че плюхте по Мажо на ХИМа............
Аре сега да видим....Да Ви видим
Който има 1млн акции.....има и повече(...мое мнение)......това са 0.75% от капитала....едва ли е физ.лице
Аз чакам под 1.90ЛВ.....поне така ми казват от Варшава
Не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа
ВСЕ ОщЕ НЯМЯМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИзглежда, че на Огнян Донев не му се крепи в момента цената, а точно обратното сваля му се. От 3 до 7 декември Донев инвестмънт холдинг е продал над 60 хиляди акции, възможно е той да продължава да продава и сега. А дали не е свързано с вливането на Севто не знам, само мога да предполагам, ако комисията му е направила спънка на некоректното предложение към акционерите в Севто
Същото е и в Доверие....
Почва да става нагъл мажоритара ...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеА за онези от които загуби неколкократно повече, защо мълчиш?
Ти си от онези тотаджии които редовно играят тото и от време на време като спечелят някоя тройка се хвалят наляво и дясно как са спечелили от тотото...
Ако някой от нас е мишок да не си спази обещанието - ще трябва да си смени ника от срам. Ама усещам че ти си пич и няма да стигнем до там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАз с Атерата само за 10 месеца направих доходност дето ти и за 3 силни години за златото не можеш постигна.
Ти си от онези тотаджии които редовно играят тото и от време на време като спечелят някоя тройка се хвалят наляво и дясно как са спечелили от тотото...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи си акционерът мечта за всеки мажо. Колкото повече водица е глътнал и колкото по-голяма му е загубата, толкова по-доволен е...
Аз с Атерата само за 10 месеца направих доходност дето ти и за 3 силни години за златото не можеш постигна.
Искаш ли да се хванем на бас и за Софармата (макар да не ми е от най любимите акции) че считано от днес ще те бия по доходност и на 1-та и на 2-та и на 3-та година биля (ако не съм ги кеширал вече) считано от днес ?
Ако загубя ти давам съответно 1 и/или 2 наполеончета.
Съответно и ти на мене, аче биткойни не приемам
Навит ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМммммддаааа
http://www.gpw.pl/karta_spolki_en/BG...18/#quotations
Или цена 4злоти за 1 Фарма
...сега курса ...
Полска злота PLN 10 4.78315 2.09067
http://www.bnb.bg/Statistics/StExter...cies/index.htm
...или простите сметки показват 4злоти са точно....1.9132.......
Така е оценена Фармата във Варшава.....
Не е препоръкаАма какво от това !?
Не е препоръка
Коментар
-
Мммммддаааа
http://www.gpw.pl/karta_spolki_en/BG...18/#quotations
Или цена 4злоти за 1 Фарма
...сега курса ...
Полска злота PLN 10 4.78315 2.09067
http://www.bnb.bg/Statistics/StExter...cies/index.htm
...или простите сметки показват 4злоти са точно....1.9132.......
Така е оценена Фармата във Варшава.....
Споко...да пада,да пада....още десетина процента да пада...даже няма и толкова 5-6%
Обаче наистина има с какво да се гордеете акционерите тук....вижда се връзката между европейските пазари и БФБ....пада в полша...пада и тук....по-хубаво...Здраве му кажи
Не е препоръкаLast edited by BOBAN1; 18.12.2012, 15:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКакто и да е, понамазах добре филията и с 3--те си заявки от 2.06. до 2.075 та усредних вече на 2.10. А още съм на 1/3 от планираното само. Аз доволенСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВсички искахте да купувате еФтино а сега се оплаквате, че цената падаМакар, че някои се радват, че са купили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеHate to say it, but I told you so.
Не е препоръка.
Everything as per expectations.
Like this BFB very much. Yes...
Ма не е препоръка де.
Коментар
Коментар