If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не би Доверие да се махат ...
А що ли бях мяркал нейде като че ли и Артио имаха някакви какави количества, ма чак пък милка...
Както и да е, понамазах добре филията и с 3--те си заявки от 2.06. до 2.075 та усредних вече на 2.10. А още съм на 1/3 от планираното само. Аз доволен
Ма може и още - искам под евро
Що не си ги купиш от полска борса, като толкова са ти легнали на сърце. Май последно са към 1.90. После ще правиш арбитраж
А що ли бях мяркал нейде като че ли и Артио имаха някакви какави количества, ма чак пък милка...
Както и да е, понамазах добре филията и с 3--те си заявки от 2.06. до 2.075 та усредних вече на 2.10. А още съм на 1/3 от планираното само. Аз доволен
ехаааааа Софармци как са редиците!!!
как се хубавите неща се случват докато съм на работа???
ей го избягах ама съм се закачил с мнооого малко - ПФБК ми е продала!
п.с. ако ме уволнят за отсъствие чичо Оги ще ме вземе да му цъкам поръчките
тия май за чужденци търгуват а?
Не Пип Артио са имали доста по-малко ......209,484
Разпределение на акционерен капитал
Донев инвестмънтс АД 24.58%
Други юридически лица 23.26%
Телекомплект АД 20.42%
Финансова консултантска компания ЕООД 16.24%
Универсален Пенсионен Фонд Доверие АД 6.72%
Телсо АД 4.98%
Физически лица 3.77%
PIMP - според мен за 100% може и повече от 2 години да се наложи търпение, а и трябва да падне още 10-15 %.
Но 50-60% за 1,5 - 2 годинки си е реалистичен средносрочен сценарий мисля....ще видим.
Две години си абсолютно реалистичен тайминг, но въпроса е от кога ще се обърне палачинката, защото си абсолютно прав че може да се проточи и повече, но аз се надявам до 6-7 месеца да се обърнат нещата и текущите проблеми да намалеят със смяната на правителството.
Коментар