IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За цялата 2013 СФАРМ и чичо Оги имат едно голямо БРАВО!
    Само напред!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
      . Отрицателни разлики от операции с финансови активи и инструменти 4 509 000
      Еми налЕ някои хора се мрънкаха че не признават загуваба от цената на Доверие ОХ - е факт е!

Коментар

• . Отрицателни разлики от операции с финансови активи и инструменти 4 509 000

Коментар

• Разходите за заплати са намалели /понеже мисля имаше спор на тази тема/ и са вкарали официално резултатите от "спекулата" си с акции.
          Започваме сега наново Ebitda, Ev/ Ebitda и др.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            някой знае ли повече за този нов закон за лекарствата, който са изковали другарите от ДПС и как ще повлия на СФАРМ?

те нещо свястно въобще могат ли да направят???
            в политиката остнаха хора, чийто капацитет е достатъчен само да си вземат парите и да пуснат някой компромат

Коментар

• някой знае ли повече за този нов закон за лекарствата, който са изковали другарите от ДПС и как ще повлия на СФАРМ?

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                Ха ха.
                За фирми като Софарма е важно да се гледа колко кешфлоу генерира на оперативно ниво и дали има достатъчно да си обслужва дълга и да заделя пари за инвестиции.
                Още ли чакаш цена под два лева?

Коментар

• Досега се заблюждавах, че съм най-редовен читател в темата на Софарма. НО ДОСЕГА, явно има и по-по-редовни.........

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                    Разбита се. То кухите обороти са за заблуга на овцете. Истинските играчи следят фундаменталните показатели, а какъв по фундаментален показател от печалбата има?
                    Ха ха.
                    За фирми като Софарма е важно да се гледа колко кешфлоу генерира на оперативно ниво и дали има достатъчно да си обслужва дълга и да заделя пари за инвестиции.

Коментар

• Дано има дивидент тази година, пък и малко по-добър.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                        Мен приходите слабо ме интересуват. Печалбата е по-важна, вярно е че идва от приходи, но тя може да се увеличи и с 5-10% ръст на приходите, може и без ръст, пак да се увеличи Така че...
                        Разбита се. То кухите обороти са за заблуга на овцете. Истинските играчи следят фундаменталните показатели, а какъв по фундаментален показател от печалбата има?
                        домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                          Срещу 5-10 ръст на приходите, (причина за който е по-вероятно да са надутите цени на лекарствата) и да очаквате срещу това 50% ръст в акциите, а в същото време да има и доста по-подценени алтернативи..незнам -.. не ми изглежда логично, но и пазарът може да е нелогичен понякога.
                          Не е препоръка
                          ще видим кое как ще стане
                          време много

Коментар

• Мен приходите слабо ме интересуват. Печалбата е по-важна, вярно е че идва от приходи, но тя може да се увеличи и с 5-10% ръст на приходите, може и без ръст, пак да се увеличи Така че...
                            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                            не е препоръка

Коментар

• Срещу 5-10 ръст на приходите, (причина за който е по-вероятно да са надутите цени на лекарствата) и да очаквате срещу това 50% ръст в акциите, а в същото време да има и доста по-подценени алтернативи..незнам -.. не ми изглежда логично, но и пазарът може да е нелогичен понякога.
                              Не е препоръка
                              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Всеки с мечтите си

За Софарма очаквам ръст на продажбите за първото полугодие, като си мисля, че ще се запази тенденцията от декември за силен износ.
                                и ще очакваме 5лв тогава

Коментар

Working...
                                X