If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За търговото, мисля че Донев ще увеличава капитала на Софарма, защото кредитните линии и овърдрафтите са изпомпени на макс, а падежират в средата на тази година и май на банките няма да им хареса че Софарма не ги е ползвала по предназначение. Обратно изкупените акции няма как да се реализират, така че май ще е увеличение на капитала.
тука дребните очакват да започнат да източват банката в молдова ми се струва в посока софарма
Правиш поредица от грешни изводи, не виждам какво тр да се обясни
1.Ако си на бфб като донор и се чувстваш такъв - недей очаквай цената да расте, не ти е нужно
2. В сфтрд съм имал акции и преди форти вероятно, чрез калиман, Не само съм се включвал, но и съм се изключвал с голям % от наличните. А за теб не мога да знам, - това си е твой личен въпрос, на който се надявам че сам можеш да отговориш
Добре, донор съм и се чувствам добре така.
Супер, както обикновено си отиграл/а нещата по възможно най-добрия начин
Чудесно, явно си подготвен юридически и тласкаш натам разговора. Аз не съм и ти печелиш, но ще попитам този член какво точно гласи, за какви суми става въпрос и към кои фирми?
Ще ти платя, само да зададеш този въпрос към Донев, но не на кафето след ОСА-то, а на самото ОСА.
1.Кой го допуска, защото аз не го допускам. Та нали точно в това е играта?!?!
2.Не ми отговори на въпроса са СФТРД - на томбола ли са ги давали тези акции от по 1,50 и защо ние с теб не сме се включили?
Правиш поредица от грешни изводи, не виждам какво тр да се обясни
1.Ако си на бфб като донор и се чувстваш такъв - недей очаквай цената да расте, не ти е нужно
2. В сфтрд имам включване отдавна, чрез калиман, Не само свключване, но и изключване с голям % от наличните. А за теб не мога да знам, - това си е твой личен въпрос, на който се надявам че сам можеш да отговориш
Именно, няма как и затова е предвидено, че при сделки по чл. 114 (1), се представя на акционерите цялат налична информация под формата на мотивиран доклад, за да вземат решение. А те решават да си реализират по-безумен начин придобиването и да крият докато е възможно, те и все още не са заявили публично как са финансирали придобиването, двете публични компании. И другия партньор, който стягаше гумите за ОСА, покани всички акционери на срещата, където да зададат неудобните въпроси, колкото и глупаво да звучи това.
Чудесно, явно си подготвен юридически и тласкаш натам разговора. Аз не съм и ти печелиш, но ще попитам този член какво точно гласи, за какви суми става въпрос и към кои фирми?
То хубаво че е голям заема ама не знам дали ще стигне,сега нали търгово за останалите акции на банката тече............
За търговото, мисля че Донев ще увеличава капитала на Софарма, защото кредитните линии и овърдрафтите са изпомпени на макс, а падежират в средата на тази година и май на банките няма да им хареса че Софарма не ги е ползвала по предназначение. Обратно изкупените акции няма как да се реализират, така че май ще е увеличение на капитала.
Да да, партньори, трябва да смените опорните точки. Не стават вече, вижте цената.
купувача е фалиралата банка е Доверие, сметката я плаща Софарма.
Ама тази опорка: “Доверие е един от най-големите холдинги в България, под контрола на Софарма” е много добра.
Всеки да вярва в каквото прецени а времето ще покаже кой прав кой крив
Да да, партньори, трябва да смените опорните точки. Не стават вече, вижте цената.
Ама тази опорка: “Доверие е един от най-големите холдинги в България, под контрола на Софарма” е много добра.
Кога тази банка е фалирала? Може ли да дадеш някакво официално инфо?
Какво толкова те дразни това, че някой си има доверие на друг? Ти какво губиш от тази работа? И тогава изказах мнението си, и сега ще го направя - няма как който и да човек да взима решения без да знае подробности около някоя сделка. ОК, ти си най-компетентния, кажи сега какво каза премиерът на Молдова, какви бяха неговите условия
Именно, няма как и затова е предвидено, че при сделки по чл. 114 (1), се представя на акционерите цялат налична информация под формата на мотивиран доклад, за да вземат решение. А те решават да си реализират по-безумен начин придобиването и да крият докато е възможно, те и все още не са заявили публично как са финансирали придобиването, двете публични компании. И другия партньор, който стягаше гумите за ОСА, покани всички акционери на срещата, където да зададат неудобните въпроси, колкото и глупаво да звучи това.
Купиха много евтино бизнес който прави по 50 милиона лева печалба на година и то като държавна банка. А Доверие става един от най големите холдинги в България под контрола на Софарма. Заемът е голям но подобни възможности рядко се появяват.
То хубаво че е голям заема ама не знам дали ще стигне,сега нали търгово за останалите акции на банката тече............
Купиха много евтино бизнес който прави по 50 милиона лева печалба на година и то като държавна банка. А Доверие става един от най големите холдинги в България под контрола на Софарма. Заемът е голям но подобни възможности рядко се появяват.
Коментар