Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Точно пазарна е сделката. Банката е добра - личи от отчетите. Управлението е предадено в добри ръце в лицето на Степич.
И за какви отчети говориш на банка? Това са екселски таблици. Какво има в гардероба ще се разбере накрая (като при КТБ).
ДОБРИ
ПО-ДОБРИ
НАЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Ще консолидира едни числа от екселска таблица. Нещо като да ближеш сладолед през витрината. Това не е било пазарна сделка, какви са уговорките никой не знае, тепърва ще се разплита.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Софарма е основен акционер в ДОХ, тя ще спечели най-много когато ДОХ печели от тази сделка! Отдерно ДОХ ще плаща лихви на Софарма по-големи от тези които тя плаща на банките по заемите си!
Разбира се че майката трябва да подкрепи дъщерната си компания, която ще й донесе съществена печалба! Аз също бих го направил по този начин!
- 4 Харесвания
Коментар
-
На себе си ли я е купил!?
От редуцирането на участието си от 33 на 25% в ДОХ Софарма пропуска 4 млн....досега
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Няма значение с кое избушено дружество я е купил. Проблема е, ме я купи с пари на Софарма. За купувача дивидентите от банката, за акционерите на Софарма дълга и риска. Какво се правиш на неразбрал за какво става въпрос. Ако говориш като акционер в Доверие много ясно, че ще го защитаваш.
Разбира се че майката трябва да подкрепи дъщерната си компания, която ще й донесе съществена печалба! Аз също бих го направил по този начин!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Софарма ще консолидира доста от сделката, нали не си забравил?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Няма значение с кое избушено дружество я е купил. Проблема е, ме я купи с пари на Софарма. За купувача дивидентите от банката, за акционерите на Софарма дълга и риска. Какво се правиш на неразбрал за какво става въпрос. Ако говориш като акционер в Доверие много ясно, че ще го защитаваш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
На себе си ли я е купил!?
Хайде по сериозно бе колега.. стига хейт, стига жлъч!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение.... Кои сме ние да критикуваме Донев, който си купи банка с парите на дружеството?...
Хайде по сериозно бе колега.. стига хейт, стига жлъч!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15%
Манчев, ако аз оспорвам решенията на Муриньо относно футбола как би го нарекъл, не е ли това хейт? Ако аз иронизирам и обиждам мноооого по-голям акционер от мен самият с думите, че "рита буците", че не знае нищо, това как ще го наречеш ти? Контрааргументите за тъпите ламарини може да разберете на ОСА!!! Там ходят всички, ама доклокто знам, Донев постоянно подканя критиците да питат, ама те мълчат! Еми питайте бе, в един асансьор няма да сте никога с Божков, Пеевски, Ковачки, Тимаджиите и т.н.!!!!!!!
П.П. Не познавам Фортис, не сме се виждали, ама ми идва малко в повече всякакви глупаци да му се качват на главата затова, че е вярва в нещо, което се е оказало печелившо! Идва ми в повече и това, че всеки се има за капацитет и иска да управлява компания за стотици милиони, а пише в анонимен форум!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Е, ти ще ги доведеш мозъците! Първо изкарай, а след това и
инвестирай 10 000 000 000 долара, изчакай 20 години и ще стане. Вярвам в теб, ще успееш!
А докато стане това, плюй на воля и без аргументи, всички са маскари!
П.П. Ако искаш да ми отговаряш въобще, ще те помоля да не триеш въпроси към теб! Тоест започни от точка 1 и да видим докъде ще стигнем!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение15%, не искам да ти влизам в тона.
Последно ще ти напомня, че фармацевтичната промишленост не се крепи на хапчето против рак. Лекарствата, с които днес търгува Софарма са създадени тук преди да я приватизират. Значи е можело.
Моля те да проумееш, че сме 2020 година! Също така те моля и да се информираш повечко относно новите лекарства преди да даваш мнение.... колко години трябват, колко пари, какви хора /на които им се купуват Варшави за служебпи коли/, с каква компетенстност и т.н.
П.П. Иначе си много мила, супер си!
Last edited by 15%; 14.02.2020, 00:18.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар