IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Не искаш да отговаряш на въпросите към теб, това е истината!
    Моля те да проумееш, че сме 2020 година! Също така те моля и да се информираш повечко относно новите лекарства преди да даваш мнение.... колко години трябват, колко пари, какви хора /на които им се купуват Варшави за служебпи коли/, с каква компетенстност и т.н.

П.П. Иначе си много мила , супер си!
    От снощните ти излияния разбрах, че ако не бяха купърите бизнеса и продажбите на Софармите нямаше да вървят ! А, да ти отговарям повече на щуротиите, които пишеш няма смисъл, те други ти отговориха ! Такова боготворене на олигарси не бях чувал и виждал ! В един асансьор с цитираните от теб "бизнесмени" едва ли някой нормален човек иска да бъде !

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Точно пазарна е сделката. Банката е добра - личи от отчетите. Управлението е предадено в добри ръце в лицето на Степич.
      Не е пазарна, защото са биле единствен участник, и защото не е ясно къде е уловката? Ясно е само, че има уловка.
      И за какви отчети говориш на банка? Това са екселски таблици. Какво има в гардероба ще се разбере накрая (като при КТБ).
      ДОБРИ
      ПО-ДОБРИ
      НАЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Ще консолидира едни числа от екселска таблица. Нещо като да ближеш сладолед през витрината. Това не е било пазарна сделка, какви са уговорките никой не знае, тепърва ще се разплита.
        Точно пазарна е сделката. Банката е добра - личи от отчетите. Управлението е предадено в добри ръце в лицето на Степич.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Софарма е основен акционер в ДОХ, тя ще спечели най-много когато ДОХ печели от тази сделка! Отдерно ДОХ ще плаща лихви на Софарма по-големи от тези които тя плаща на банките по заемите си!
          Разбира се че майката трябва да подкрепи дъщерната си компания, която ще й донесе съществена печалба! Аз също бих го направил по този начин!
          В този ред на мисли защо Софарма не купи директно банката в Молдова ?

Коментар

На себе си ли я е купил!?
            Хубав въпрос.
            От редуцирането на участието си от 33 на 25% в ДОХ Софарма пропуска 4 млн....досега

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Няма значение с кое избушено дружество я е купил. Проблема е, ме я купи с пари на Софарма. За купувача дивидентите от банката, за акционерите на Софарма дълга и риска. Какво се правиш на неразбрал за какво става въпрос. Ако говориш като акционер в Доверие много ясно, че ще го защитаваш.
              Софарма е основен акционер в ДОХ, тя ще спечели най-много когато ДОХ печели от тази сделка! Отдерно ДОХ ще плаща лихви на Софарма по-големи от тези които тя плаща на банките по заемите си!
              Разбира се че майката трябва да подкрепи дъщерната си компания, която ще й донесе съществена печалба! Аз също бих го направил по този начин!

Коментар

Софарма ще консолидира доста от сделката, нали не си забравил?
                Ще консолидира едни числа от екселска таблица. Нещо като да ближеш сладолед през витрината. Това не е било пазарна сделка, какви са уговорките никой не знае, тепърва ще се разплита.

Коментар

Няма значение с кое избушено дружество я е купил. Проблема е, ме я купи с пари на Софарма. За купувача дивидентите от банката, за акционерите на Софарма дълга и риска. Какво се правиш на неразбрал за какво става въпрос. Ако говориш като акционер в Доверие много ясно, че ще го защитаваш.
                  Софарма ще консолидира доста от сделката, нали не си забравил?

Коментар

Хайде по сериозно бе колега.. стига хейт, стига жлъч!

Коментар

.... Кои сме ние да критикуваме Донев, който си купи банка с парите на дружеството?...
                      Хайде по сериозно бе колега.. стига хейт, стига жлъч!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15%

Манчев, ако аз оспорвам решенията на Муриньо относно футбола как би го нарекъл, не е ли това хейт? Ако аз иронизирам и обиждам мноооого по-голям акционер от мен самият с думите, че "рита буците", че не знае нищо, това как ще го наречеш ти? Контрааргументите за тъпите ламарини може да разберете на ОСА!!! Там ходят всички, ама доклокто знам, Донев постоянно подканя критиците да питат, ама те мълчат! Еми питайте бе, в един асансьор няма да сте никога с Божков, Пеевски, Ковачки, Тимаджиите и т.н.!!!!!!!

П.П. Не познавам Фортис, не сме се виждали, ама ми идва малко в повече всякакви глупаци да му се качват на главата затова, че е вярва в нещо, което се е оказало печелившо! Идва ми в повече и това, че всеки се има за капацитет и иска да управлява компания за стотици милиони, а пише в анонимен форум!
                        Тази теза я защитаваш не един път. И е супер погрешна. Заради такова мислене сме били под робство толкова време. “Кои сме ние да критикуваме висшия мениджмънт?” Еми дай да не критикуваме изобщо. Кои сме ние да критикуваме Бойко? Той е ПРЕМИЕР, ние сме подчинениите роби. Кои сме ние д акритикуваме Радев? Кой сме ние да критикуваме Гешев? Кои сме ние да критикуваме Банев? Той е висшия мениджмънт, който наряза на скрап структуроопределящо дружества. Кои сме ние да критикуваме Донев, който си купи банка с парите на дружеството? Имаше един виц за двама българи, които ги водили към бесилото. Единия вика дай да бягаме. Другия вика трай си да не стане по-зле.

Коментар

• Колеги, вие със Софарма и г-н Донев не само, че лягате и ставате, ама и сън не ви лови. Какъв е този магнетизъм?!??!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Е, ти ще ги доведеш мозъците! Първо изкарай, а след това и
                            инвестирай 10 000 000 000 долара, изчакай 20 години и ще стане. Вярвам в теб, ще успееш!

А докато стане това, плюй на воля и без аргументи, всички са маскари!

П.П. Ако искаш да ми отговаряш въобще, ще те помоля да не триеш въпроси към теб! Тоест започни от точка 1 и да видим докъде ще стигнем!
                            ай стига с троленето вече че срина темата

Коментар

МИ ОБАДИ СЕ ТИ ….
                              на арменския поп....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                15%, не искам да ти влизам в тона.
                                Последно ще ти напомня, че фармацевтичната промишленост не се крепи на хапчето против рак. Лекарствата, с които днес търгува Софарма са създадени тук преди да я приватизират. Значи е можело.
                                Не искаш да отговаряш на въпросите към теб, това е истината!
                                Моля те да проумееш, че сме 2020 година! Също така те моля и да се информираш повечко относно новите лекарства преди да даваш мнение.... колко години трябват, колко пари, какви хора /на които им се купуват Варшави за служебпи коли/, с каква компетенстност и т.н.

П.П. Иначе си много мила , супер си!
                                Last edited by 15%; 14.02.2020, 00:18.
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X