IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fxx
    Куре, куре от много приказки и умуване, ей тъй някой ден, ще си останеш с пръст в г...
    Utre ili v ponedelnik shte imash bezplaten urok s akciite na Sopharma po 5lv. Moje i neshto da ponauchish!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Първоначално изпратено от EquityPrivate
      Първоначално изпратено от wolf66
      ми 31-ви ....
      Exactly.
      A fxx veche sigurno si pravi mark-to-market na akciite na 5lv
      V ponedelnik pak shte e 4.30lv i shte triabva pak da hvashta calculatora.

Ne e preporuka.
      Каква препоръка... "Хиподил" в една песен са го казали: "Ние това много добре го знаеме"
      какви 5 лева?! човекът си гони таргета

"но не сме от задник звуци"
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
        ми 31-ви ....
        Exactly.

Ne e preporuka.
        Каква препоръка... "Хиподил" в една песен са го казали: "Ние това много добре го знаеме"
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66
          ми 31-ви ....
          Exactly.

Ne e preporuka.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            ми 31-ви ....
            Така е... то е ясно на целия свят какво ще се случи и по кои позиции и въпреки това... както и да е. Нещо много емоция вкарах... Честито на който се закачи и да цели разумни нива за влизане
            Закачихме се - не съвсем на макса ама пак е добре. Сега съм леко изтръпнал и ми става едно мечешко на душата по отношение на Софармата /Сори Импе/ , защото требе да влизаме после, ама да видим на колко ще е - да не вземем да издухаме супата. Ай сефте.
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

ми 31-ви ....
              Така е... то е ясно на целия свят какво ще се случи и по кои позиции и въпреки това... както и да е. Нещо много емоция вкарах... Честито на който се закачи и да цели разумни нива за влизане

Коментар

• ми 31-ви ....

Коментар

Hakk, какво точно имаш предвид
                  Ами цял ден се мотаха на 4.30 - 4.40 и накрая ги напомпаха почти до 5 лв... Не че не се възползвах от това движение и не че няма да съм на позиция пак след няколко дни... ама наистина е много грозно

P.S. Написал съм го само в темата за Софарма, защото беше най-очебийно този път, но иначе се отнася за още десетина дружества, включени в индексите.

Коментар

• Hakk, какво точно имаш предвид

Коментар

Първоначално изпратено от wannarock

това е таргета за влизане ли?
                      Kolkoto po-nisko, tolkova po-dobre.
                      Куре, куре от много приказки и умуване, ей тъй някой ден, ще си останеш с пръст в г...

Коментар

• Много грозна картинка с фармата днес... а утре и в Понеделник ще е още по-грозна
                        Имаме си борса-слънце, да му се не види...

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Kolkoto po-nisko, tolkova po-dobre.

Коментар

Първоначално изпратено от Императорът
                            Приватов си следи акцията, за да влезе на по-ниски нива според мене, ама не знам дали ще ги дочака - този по-лош годишен отчет дава известен шанс. Макар че не знам какви нива чака и ще ги дочака ли, то и аз бих искал да си купя примерно хесовици за пънкар парчето, ама ще стане ли?
                            Sledia ia, da. A, za po-niskite niva, mislia che tozi otchet i Q3 (tam pak shte imat sushtia problem s razhodite) shte imat negativno otrajenie vurhu godishnia i do togava akciata vse shte e v niakakav diapazon okolo 4lv.
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Приватов си следи акцията, за да влезе на по-ниски нива според мене, ама не знам дали ще ги дочака - този по-лош годишен отчет дава известен шанс. Макар че не знам какви нива чака и ще ги дочака ли, то и аз бих искал да си купя примерно хесовици за пънкар парчето, ама ще стане ли?
                              Sledia ia, da. A, za po-niskite niva, mislia che tozi otchet i Q3 (tam pak shte imat sushtia problem s razhodite) shte imat negativno otrajenie vurhu godishnia i do togava akciata vse shte e v niakakav diapazon okolo 4lv.

Коментар

• Приватов си следи акцията, за да влезе на по-ниски нива според мене, ама не знам дали ще ги дочака - този по-лош годишен отчет дава известен шанс. Макар че не знам какви нива чака и ще ги дочака ли, то и аз бих искал да си купя примерно хесовици за пънкар парчето, ама ще стане ли?
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X