Първоначално изпратено от fxx
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от wolf66ми 31-ви ....
A fxx veche sigurno si pravi mark-to-market na akciite na 5lv
V ponedelnik pak shte e 4.30lv i shte triabva pak da hvashta calculatora.
Ne e preporuka.
"но не сме от задник звуци"Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от wolf66ми 31-ви ....
A fxx veche sigurno si pravi mark-to-market na akciite na 5lv
V ponedelnik pak shte e 4.30lv i shte triabva pak da hvashta calculatora.
Ne e preporuka."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от wolf66ми 31-ви ....Ай сефте.
Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66ми 31-ви ...."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66Hakk, какво точно имаш предвид
P.S. Написал съм го само в темата за Софарма, защото беше най-очебийно този път, но иначе се отнася за още десетина дружества, включени в индексите."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от ИмператорътПриватов си следи акцията, за да влезе на по-ниски нива според мене, ама не знам дали ще ги дочака - този по-лош годишен отчет дава известен шанс. Макар че не знам какви нива чака и ще ги дочака ли, то и аз бих искал да си купя примерно хесовици за пънкар парчето, ама ще стане ли?Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПриватов си следи акцията, за да влезе на по-ниски нива според мене, ама не знам дали ще ги дочака - този по-лош годишен отчет дава известен шанс. Макар че не знам какви нива чака и ще ги дочака ли, то и аз бих искал да си купя примерно хесовици за пънкар парчето, ама ще стане ли?
Коментар
-
Приватов си следи акцията, за да влезе на по-ниски нива според мене, ама не знам дали ще ги дочака - този по-лош годишен отчет дава известен шанс. Макар че не знам какви нива чака и ще ги дочака ли, то и аз бих искал да си купя примерно хесовици за пънкар парчето, ама ще стане ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар