И аз съм там, ама просто за спорта - сериозно се замислям дали да не прехвърля към една друга моя любима позиция - тъкмо сега са я натиснали, но ще се поогледам още малко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Не виждате ли, че от началото на годината се изкупуват пакети от институционални инвесттори всеки път на последно число от месеца повишавайки цената с около7-8%. Така, че една част от портфейла Ви е хубаво да бъде насочен към този вид стратегия на търговия. Това явление се наблудава да не кажа винаги но 90% от случаите при още 3 компании.
Коментар
-
Баси, след тоя отчет, сега пък Яхо-о-о нагоре... бе тия хора въобще следят ли някакви информации или ей-така - купуват това онова или продават го на късмет, както дойде на сляпо един вид?!?
Цяла година вече наблюдавам тотално малоумно поведение по тая позиция !!! А уж чух, че Монти Брустър се смряскал, горкият...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен
те да се учат....... някои за 3 дни направихме някой лев тук
Na BFB obache imam chuvstvoto, che na povecheto akciite sa im podarak ot bashta im. Stiskat gi do posledno kato semeinoto imane i ne gi puskat ako shte i da se srinat - primer, KREM.
Коментар
-
Техниката (ми) показва, че ниво от 4,3 е добра подкрепа (последните две сесии не съм ги смятал, за по-голяма обективност). Утре или другата седмица фунадментът ще реши посоката, като не изключвам нивата да се задържат над 4,8... или да тестват 4,3 отново! Не е много конкретно, но лошият отчет дойде в момент, когато техниката (ми) показваше НАгоре!
Наблюдавайте движението утре и другата седмица! В сряда ще начертая линийките отново за да видим кой-какво ;-)
Нямам акциЙ тук!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от HakkinenТук съм съгласен с Екуити... До средата на следващата седмица ще си е на познатите от преди няколко дни нива според менНе е препоръка, разбира се! Който е следил внимателно търговията вчера и днес, знае за какво иде реч...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenТук съм съгласен с Екуити... До средата на следващата седмица ще си е на познатите от преди няколко дни нива според менНе е препоръка, разбира се! Който е следил внимателно търговията вчера и днес, знае за какво иде реч...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от fxx
ти, ти трябва да понаучиш и най-вече да разбереш, че да умуваш постфактум и да ретроспектираш, не е като да купиш и да продаш на печалба, налЕ?Не е препоръка, разбира се! Който е следил внимателно търговията вчера и днес, знае за какво иде реч...
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от fxx
ти, ти трябва да понаучиш и най-вече да разбереш, че да умуваш постфактум и да ретроспектираш, не е като да купиш и да продаш на печалба, налЕ?Не е препоръка, разбира се! Който е следил внимателно търговията вчера и днес, знае за какво иде реч...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от fxxКуре, куре от много приказки и умуване, ей тъй някой ден, ще си останеш с пръст в г...
Коментар
Коментар