Първоначално изпратено от Tradera
Разгледай мнение
Вариантите са два:
1. Отклонява минимум 70% от произведената реално продукция към тази ошфорка години наред и никой не се е усетил - не само данъчните, но и акционерите (измежду които знаем че има доста едри риби - финансови компании, които не знам как ще се оставят да ги минат по такъв балъшки начин).
2. Произвежда тайно хапчета и ампулки в нелегални (може би подземни) фабрики. Явно тези фабрики са огромни, защото очевидно тяхната продукция като обем в пъти надвишава произведеното от познатите ни фабрики. Не знам и как тайно ги измъкват тия нелегални лекарства на североизток - сигурно от тайните подземни фабрики тръгнат тайни тунели - под Румъния, под Молдова - и вуп !! - в Украйна...

Друг канал по който ОД краде от дребните акционери и държавата и товари НЗОК (според рибарските вицове на бареков и барековците) е "абсолютният монополист" (с 33% пазарен дял (!!!!)) в доставките на хапчета Софарма Трейдинг. Чудно - защо щом се е готвел да "точи" всички наред чрез тая компания, защо он я направи публична, та всеки който иска да му надзърта в тефтерите? Това е се едно някой, дето се готви да обере бамчица, да даде предварително обявление в 2-3 вестника, в което да посочи дата, час и конкретен бамков клон, да покани вестникари и телевизионни екипи и чак тогава да удари !!!
Не го знам господин Донев как се чувства под ударите на тези абсурдни обвинения, но аз вече се забавлявам....

Коментар