If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е дочака ме, не спа цяла нощ ли ? .... горкичкото монти.Иначе когато си излекуваш олигофренията може и да си поговорим.. защото не те чувам какво си ломотиш .
Признали си........
Да се надяваме че и останалите са разбрали че си платен сега отговори на въпросите ....
Точно от 2009-та годината идва и значителната печалба на Софарма.
Разходи за материали плюс балансова стойност на продадени активи са горе долу еднакви за 2008-ма и 2009-та. Или с две думи за едно и също количество стоки в единя случай е получено с 40 милиона повече приход.
Направете си сметка с колко са се увеличили лекарствата 2009-та.
Ако не вярвате погледнете годишния консолидиран за 2009-та.
При бензина е същото от 1.80лв точно от както Бориската дойде после отиде на 2.50лв а Бориската пак се оправда, че предишните били подписали нещо. Нека му е зле и на Бориската и на Златев
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Само чаках някой от платените гербаджии да се появи и да им задам въпросът
е дочака ме, не спа цяла нощ ли ? .... горкичкото монти.Иначе когато си излекуваш олигофренията може и да си поговорим.. защото не те чувам какво си ломотиш .
Забравих да кажа че имам акции на Софарма (много малко) и не е препоръка за търговия с ЦК. Нямам нищо против Софарма, тя е стабилна компания със стабилен бранд, но имам против бизнес милсенето и поведението на Донев и ако бяхте прочели статията щяхте да разберете, че големите печалби не отиват при вас/мен (имам малко),а джоба на Донев, ако на някой тожа му харесва на мен не.
И аз съм така .....
Но когато всички губят благодарение на правителството ни което води тази политика влизането в тези акции е начин да се компенсираме загубите и ние ...малко.
Същото е с акции на цигари ,алкохол ,заложни къщи.....
Забравих да кажа че имам акции на Софарма (много малко) и не е препоръка за търговия с ЦК. Нямам нищо против Софарма, тя е стабилна компания със стабилен бранд, но имам против бизнес милсенето и поведението на Донев и ако бяхте прочели статията щяхте да разберете, че големите печалби не отиват при вас/мен (имам малко),а джоба на Донев, ако на някой тожа му харесва на мен не.
понеже си "виден" акционер - я имаш 20-30 артии и "громиш" враговете...нале, даже напоително ни обясняваш как е по целия свят ... ами кажи тогава защо по целия свят цените са мнооого по ниски от тука ..само и единствено ДДС ли е проблема .....
пак казвам теб те боли за 20 % ДДС , но не и 300 % надценки... и то само защото имаш 20-30 акциики в Софарма....смешен и жалък нещастник ....
Само чаках някой от платените гербаджии да се появи и да им задам въпросът Защо ДДС в туризма е по ниско а за лекарството е такова ,Това благодарение на политиката на правителството ли е да се спасява всеки самосиндикално и както може да оживее тези четири години .....виждайки увеличаването на доходите .
А това че и цените на лекарствата се определят от хора назначени от Борисов в здравната каса а не от Донев....Корупция в правителството ли има....
Та това че министъра сега Ше прави договорка говори че досега е бил безхаберник както предишните трима ли....
Та мога да задам още десетина подобни ....
Не искам да бъда груб, но позоваването на вестник „Уикенд” в инвестиционен форум буди усмивки, а не подкрепя теза.
В целия „скандал” се разчита на народопсихологията на българина и навика му да гледа предимно в чуждата паничка и лесно да си съставя мнение на база: „пишеше го във вестника”..
Себестойността на един аспирин протект е около 50 пъти по-малка от цената му в аптечните мрежи на България и дори повече в Германия. В тази връзка, предлагам „Билд” да потърси сметка от компанията (и акционерите и), канцлера да вземе незабавни мерки, а въпросът да се обсъди обстойно в инвестиционните им форуми.
Колега ти защо първо не прочетеш статията и после да класифицираш престата в БГ? Ако не ти се дажат пари за тази "ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ", както се изразиха по-долу, аз ще ти го изпратя по куриер. И като прочетеш СЕРИОЗНАТА СТАИЯ там на 3 страници изключително обосновано е описано за '' ПАЗАРНИТЕ ПРИНЦИПИ'' които използва Донев. Препоръчжам ти първо да я прояетеш и тогава да коментираш. И не си прав за примера с Билд и германия, защото май си забравил, че точно Билд разкри корупционните практики на вече бившият Президент на Германия, а за Сименс помниш ли? Пък колкото до избора за четене на на БГ преса ти си чети в-к Труд на Донев, Капитал и др. имаш голям избор (между другото Капитал и аз го чета в нета)
Марксов - по цял свят бизнесът с хапчетата печели яко. Ок, трябва да се помисли и за бедният българин, съгласен съм с това. Но защо напримерно във Великобритания (чувам) ДДС върху лекарствата е НУЛА, а тук е 20% ??? В същото време ДДС върху хазартът туканка е 7%... или за властта хазартният бизнес е по-важен от здравето на хората? Нека отстъпят и едните, и другите държавата да намали ДДС върху лекарствата на 5%, а производителите също да намалят цените - проценти не давам - с колкото могат.
понеже си "виден" акционер - я имаш 20-30 артии и "громиш" враговете...нале, даже напоително ни обясняваш как е по целия свят ... ами кажи тогава защо по целия свят цените са мнооого по ниски от тука ..само и единствено ДДС ли е проблема .....
пак казвам теб те боли за 20 % ДДС , но не и 300 % надценки... и то само защото имаш 20-30 акциики в Софарма....смешен и жалък нещастник ....
Ха-ха - че то да не би да има лекарство, дето да не е вредно? Антибиотиците ти разбиват дробчето и бъбречетата, убиват полезните бактерии в търбухът ти, но пак ги предписват. Да не би да ядеш Аналгин всеки ден?
АЗ лично Импе не пия лекарства разработени 60те години на миналия век.Има къде ,къде по-хубави и безвредни обезболяващи.А за антибиотиците....Новите синтетични антибиотици са толкова изчистени като вредни странични явления,че поне доста по-малко вредят .
Коментар