If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Била е някога толкова, но съм купувал, продавал и т.н. Сегашната ми е 3,80 .
Браво ,значи вече си си материализирал част от печалбата от 2.50 нагоре ,но си се поблазнил за още и си купувал и по-горе......Аз за съжаление започнах с покупки над 4.50.....и до сега съм свалил до малко над 4....така че ще гледам по "бодро" на нещата!
хубаво беше да се сложи някакъв минимум на портфейла за писането из форума
жалко, че няма да се направи
така Пурковците от столицата могат да пишат на воля каквото си искат
Хубаво е и максимум да се сложи, аман от манипулатори и надути банкери
опитваш се да поставяш някакви ограничения кой имал право да пише и какъв пакет трябвало да притежава .............. това пряко ме засяга и затова отговорих на поста ти
съвсем отделен въпрос, че се имаш за собственик на темата, а не веднъж си писал, че нямаш акции в софарма ........ така, че не разбирам кое ти дава право да се мислиш за домакин тук
а това, че в безсилието си минаваш към директни обиди (Пурковците от столицата) дори не смятам да го коментирам повече
моля те не ме въвличай в дискусии с теб
не съм визирал теб в моите постове, както не съм ти и писал с цитати
благодаря
опитваш се да поставяш някакви ограничения кой имал право да пише и какъв пакет трябвало да притежава .............. това пряко ме засяга и затова отговорих на поста ти
съвсем отделен въпрос, че се имаш за собственик на темата, а не веднъж си писал, че нямаш акции в софарма ........ така, че не разбирам кое ти дава право да се мислиш за домакин тук
а това, че в безсилието си минаваш към директни обиди (Пурковците от столицата) дори не смятам да го коментирам повече
за да присъстваш на ОСА е достатъчно да притежаваш една акция и можеш да изкажеш мнение ........... не би следвало да се изискват повече акции за да може да се пише за някоя акция...
дали модератора е в състояние след всяка борсова сесия да следи кой има акции и дали има право да пише?
направи си твой форум и там определяй кой колко акции трябва да притежава за да пише в него
пурковците си седят по селата цяла година, а когато отиват в столицата запалват машините си от предния ден да загреят, сменят мало, гуми и какво ли не........ и бият тъпана по форумите, че на другия ден ще са столичани...
моля те не ме въвличай в дискусии с теб
не съм визирал теб в моите постове, както не съм ти и писал с цитати
благодаря
за да присъстваш на ОСА е достатъчно да притежаваш една акция и можеш да изкажеш мнение ........... не би следвало да се изискват повече акции за да може да се пише за някоя акция...
дали модератора е в състояние след всяка борсова сесия да следи кой има акции и дали има право да пише?
направи си твой форум и там определяй кой колко акции трябва да притежава за да пише в него
пурковците си седят по селата цяла година, а когато отиват в столицата запалват машините си от предния ден да загреят, сменят мало, гуми и какво ли не........ и бият тъпана по форумите, че на другия ден ще са столичани...
Коментар