If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мисля, че по-долу уточних, че 2/3 от целия пакет го купиха за 36 млн.лв. ........ според мен при въпросния пакет средната беше 3,27 и затова продава на 4,27 .......... доста хора се чудиха как са измислили тази цена 4,27 ...... това е моето обяснение за цената и смятам, че този пакет беше успешно пласиран вече
...
Пример - КАТ, ДАИ, НАП и др. знайни и незнайни държавни институции и частни компании. С него явно в този живот няма да работим такова нещо. Обаче тук доста хора явно го работят от години. Не само в тази тема !!! Аз я започвам, вече съм в банката !!!
И банките са същите мошеници и и мародери, само по-лачени на вид
под 3 лв. според мен ........... взеха 1/3 (5-6 млн.акции) на цена под 2,50 лв. и останалите 2/3 (за 11-12 млн.акции платиха 36 млн.лв.)
последния път когато купувах акции тук беше точно преди 6 год. януари-февруари мисля, че беше ........... любо пъпката продаваше на пожар ......... чичото взе няколко млн.акции на стинка-две над 2 лв. ....... аз закачих някакъв пакет на 2,08 след чичо ви .......... след това по пътя нагоре ромите взеха първия пакет и след 6 месеца взеха втората част
тогава едни лакърдии се разнасяха как влиза стратегически инвеститор, как ромите ще помагат с позициите си в русия, каква синергия щяла да се получи и т.н. ........... честно си признавам, но аз не разбрах защо ромите излизат ......... като си пиете кафето на кулите някой дали е попитал??? ........ едва ли
както и да е ....... минали работи...
вече продадоха онези 11-12 млн.акции купени за 36 млн.лв. на 4,27 и мисля, че имат поне 1 лев капиталова печалба + дивидентите за тези 6 години .......... сега мисля, че им остана онзи първия пакет от 5-6 млн.акции който купиха някъде под 2,50 ........ нека някой по-осведомен каже по-точно цена, че диапазона между 2,00 и 2,50 е доста голям
интересно ми е сега дали чичото пак ще приложи същата тактика каквато приложи за любо пъпката? ще свали ли цената на 2 лв. за да вземе пакета на ромите?
не е препоръка - нямам акции - просто "размисли без страсти"
Колегата от банката често ми казва, че иска да работи такава работа, на която само да се намират кусури на хората. Пример - КАТ, ДАИ, НАП и др. знайни и незнайни държавни институции и частни компании. С него явно в този живот няма да работим такова нещо. Обаче тук доста хора явно го работят от години. Не само в тази тема !!! Аз я започвам, вече съм в банката !!!
Почти половината от аптеките у нас не са готови за въвеждането на новия начин за продажба на лекарствата и искат срокът за старта на системата - 9 февруари, да бъде отложен. Голяма част от тях дори нямат аптечен софтуер, без който тепърва няма да могат да работят с новия вид кодове, които ще се поставят на опаковките на медикаментите. Ако не са чекирани данните от кода и
Ромфармските Акции... да припомним тази родна съксес стори...
Колко им беше цената на придобиване, помни ли някой?
под 3 лв. според мен ........... взеха 1/3 (5-6 млн.акции) на цена под 2,50 лв. и останалите 2/3 (за 11-12 млн.акции платиха 36 млн.лв.)
последния път когато купувах акции тук беше точно преди 6 год. януари-февруари мисля, че беше ........... любо пъпката продаваше на пожар ......... чичото взе няколко млн.акции на стинка-две над 2 лв. ....... аз закачих някакъв пакет на 2,08 след чичо ви .......... след това по пътя нагоре ромите взеха първия пакет и след 6 месеца взеха втората част
тогава едни лакърдии се разнасяха как влиза стратегически инвеститор, как ромите ще помагат с позициите си в русия, каква синергия щяла да се получи и т.н. ........... честно си признавам, но аз не разбрах защо ромите излизат ......... като си пиете кафето на кулите някой дали е попитал??? ........ едва ли
както и да е ....... минали работи...
вече продадоха онези 11-12 млн.акции купени за 36 млн.лв. на 4,27 и мисля, че имат поне 1 лев капиталова печалба + дивидентите за тези 6 години .......... сега мисля, че им остана онзи първия пакет от 5-6 млн.акции който купиха някъде под 2,50 ........ нека някой по-осведомен каже по-точно цена, че диапазона между 2,00 и 2,50 е доста голям
интересно ми е сега дали чичото пак ще приложи същата тактика каквато приложи за любо пъпката? ще свали ли цената на 2 лв. за да вземе пакета на ромите?
не е препоръка - нямам акции - просто "размисли без страсти"
...
според мен при търговията с акции на софарма съществува системен риск защото чичото е постоянен и основен играч по позицията който отгоре на всичко направлява стадото както си иска ....... просто такава система (организация) е създадена тук
не четеш ли какво съм написал? ......... не разбираш ли какво е написано?
според мен при търговията с акции на софарма съществува системен риск защото чичото е постоянен и основен играч по позицията който отгоре на всичко направлява стадото както си иска
това е личното ми мнение ......... не държа никой да го споделя ........ търгувай си така както ти чувстваш нещата ......... не е препоръка за нищо...
Аз съм абсолютно съгласен за риска. Как се нарича няма значение
Коментар