IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никой не говореше за сплит. И на мен това ми стана интересно.
    Те като гледам доста хора от тука са звъняли, ако някои е чул за сплит да каже.
    Аз чух за трикратно увеличение на капитала със собствени средства за сметка на резервите, без сплит.
    Или ние не разбираме, или окончателното решение ще го вземат февруари на ОСА.
    Поне аз колкото увеличения съм виждал се са били със сплит или СПО.
    Каквото и да мислят, лично аз смятам да се заседя тука още дълго.

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
      Интересно как няма дапромени, като за 1 акция получиш 2 нови БЕЗПЛАТНО???
      Мисля не е еднои също да имаш 1акция за 20 лева или 3 за 60 лева.
      Въпрос за мен е, дали право на безплатни ще имат купилите до декември или тези до януари.
      Нещо ми се струва че не знаеш какво става при сплит (разделяне) демек 20:3=6.6666 е новата цена, друг е въпроса че цената преди това е UP. Получаваш и още 2 нови акции.
      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Интересно как няма дапромени, като за 1 акция получиш 2 нови БЕЗПЛАТНО???
        Мисля не е еднои също да имаш 1акция за 20 лева или 3 за 60 лева.
        Въпрос за мен е, дали право на безплатни ще имат купилите до декември или тези до януари.

Коментар

• сплитът технически нищо не променя освен ликвидността! а и сега нещо няма търсене, така че вярно отиват нещата към изчакване.
          The SKY is no longer the limit!

Коментар

• !

На сайта им има телефон за връзки с инвестори. Звъннете и питайте. Хората са много любезни. Таман ще ви обяснят какво ще правят с тея 30 милиона резерви. И май няма да е пролетта а февруари.
            Но , чисто технически аз си мисля че това вдигане на капитала ще е 1:2 за 1 стара ще получим по 2 безплатни нови. Освен че упорито се говори за такъв коефициент, като гледам размера на резервите и броя на акциите, натам вървят нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
              Който устиска ,ще спечели ,но през пролетта.....Не е препоръка ......а мнение.....
              Kakvo pecheli?

Коментар

• Май ще приключим годината на тези нива и може би малко по-високи....

Коментар

• @ivannov, @ход - за кои вестници става въпрос колеги?

Коментар

• Който устиска ,ще спечели ,но през пролетта.....Не е препоръка ......а мнение.....

Коментар

• Иванов, и ти ли четеш вестници, а аз се чудя от къде инфото ни съвпада.

Коментар

• .

Иванов, естественно че колегите се радват на информацията.
                        Във форума мълчанието означава че приемат и одобряват поста ти и един вид ти благодарят за инфото.
                        Виж ако някой беше против теб, щеше да има поне 5 поста след твоя.
                        Така че, това си е вид благодарност-форумна.

Коментар

• Браво толкова пи нямаше кой да да каже едно мерси....Колеги дотук с информацията....беше ми приятно SE LA VI!!!!!!

Коментар

• До dalkom.Щом толкова настояваш ще ти го кажа...освен това което ти каза ще допълня още ,че по-рано от началото на 2008г.не чакай 1към 3......Ще кажа ,че е лично мнение за да не ме притесняват....всеки да си носи отговорноста...

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от pesho777
                              Първоначално изпратено от dalcom
                              Ти, Аромката както се казва "остави на нас".
                              Аз лично много се кефя че имам над 2% от целия фрий флот на Арома. Виждам некви недъгави опити за тапене и прочие. е нема как да стане, то целия фри флот е 6% а аз държа почти половината.
                              Иванов, това което ще кажеш аз го знам, ама за да сме дет се казва, почтени кажи ко преди сесията или след това.
                              Ще има 3х капитала, ще има нови мажоритари, има и нови предприятия ама нека не избързваме с новините.
                              Само стойте дълбоко в окопа и никакво продаване, 50 лева ще ви се видят смешни само след нова година.
                              При това след сплита !?!?!?!?!?!?!?!

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от dalcom
                                Ти, Аромката както се казва "остави на нас".
                                Аз лично много се кефя че имам над 2% от целия фрий флот на Арома. Виждам некви недъгави опити за тапене и прочие. е нема как да стане, то целия фри флот е 6% а аз държа почти половината.
                                Иванов, това което ще кажеш аз го знам, ама за да сме дет се казва, почтени кажи ко преди сесията или след това.
                                Ще има 3х капитала, ще има нови мажоритари, има и нови предприятия ама нека не избързваме с новините.
                                Само стойте дълбоко в окопа и никакво продаване, 50 лева ще ви се видят смешни само след нова година.

Коментар

Working...
                                X